Home / DeWandeldate – Kosten, Review en Ervaringen
DeWandeldate logo

DeWandeldate - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite De Wandeldate richt zich niet alleen op wandelaars. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die van het buitenleven houden en hun vrije tijd graag sportief doorbrengen met wandelen, fietsen, hiken of andere sporten in de buitenlucht. Je kunt via deze website in contact komen met gelijkgestemden. De gezamenlijke liefde voor lopen, of dat nu in wandeltempo is of hardlopend, is een mooie opening om met iemand in contact te komen.

 

DeWandeldate
3.4
Beoordeling 3.4

Eenvoudig aanmelden op De Wandeldate

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij De Wandeldate. Door je naam en e-mailadres in te vullen en een nickname en wachtwoord te kiezen kun je een account aanmaken. Vervolgens kun je inloggen op de website om je profiel aan te vullen. De website geeft je geen voorgestelde matches en er worden ook geen persoonlijkheidstests uitgevoerd om te zien met wie je het beste zou matchen. Je kunt nadat je bent aangemeld zelf op zoek gaan in de profielen naar een mogelijke match. Deze kun je baseren op door jou ingegeven voorkeuren. Heb je iemand gevonden die je beter zou willen leren kennen dan kun je deze persoon een bericht sturen.

De wandeldate als alternatief voor een etentje

Tijdens een wandeling kun je elkaar prima leren kennen. Het idee van De Wandeldate is dan ook dat je een afspraak maakt met iemand die je via deze datingsite hebt leren kennen om samen te gaan wandelen. Dit kan overal zijn. Je kunt een leuke stadswandeling maken, of een mooie strand- of boswandeling. Maar fiets je liever dan kan dat natuurlijk ook, dan spreken jullie op een plaats af om van daaruit een mooie tocht op de fiets te gaan maken door de omgeving. Een leuk alternatief voor het gebruikelijke drankje in een kroeg of etentje in een restaurant als eerste kennismaking.

Gezamenlijke wandelingen

Door De Wandeldate worden ook met enige regelmaat wandelingen georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven. Ook dit is natuurlijk een prima gelegenheid om mensen te leren kennen. Misschien voor een relatie, maar wie weet houd je er een mooie vriendschap aan over, en dat kan minstens net zoveel waard zijn. Zodra je je hebt ingeschreven word je persoonlijk welkom geheten door de beheerder die je eventueel tips geeft voor je profiel. Op de website vind je eveneens datingtips en ook tips voor als je gaat wandelen. Hier kun je je voordeel mee doen tijdens je eerste Wandeldate.

DeWandeldate screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van deWandeldate?

 • Leuk initiatief voor wie van wandelen en fietsen en de natuur houdt
 • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
 • Niet alleen voor liefdesrelaties maar ook voor vriendschappelijke contacten
 • Gezamenlijke activiteiten waar je aan kunt deelnemen
 • Wat beperkt aanbod qua members
 • 3
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.4 Goed
  Totaalscore

DeWandeldate FAQ

Hoe kan ik DeWandeldate opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DeWandeldate? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DeWandeldate.nl account.

DeWandeldate opzeggen

DeWandeldate.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van DeWandeldate en log in met je gebruikersnaam/Email en wachtwoord op je account. ( klik op Login in de rechter bovenhoek voor de inlog pagina)

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de blauwe button: “Mijn profiel” aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de link: “opzeggen” in het menu aan de rechterzijde van de pagina.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Geef dan een reden van opzegging en klik op de blauwe button: “Stuur door”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op DeWandeldate!

Laats bijgewerkt: 12 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *