Home / DesiKiss.com – Kosten, Review en Ervaringen
DesiKiss.com logo

DesiKiss.com - Kosten, Review en Ervaringen

DesiKiss is een datingsite war vooral Indiase vrouwen zich aanmelden voor het vinden van een partner. Aanmelden staat open voor zowel mensen die zelf ook uit de Indiase cultuur komen als voor mensen die op zoek zijn naar een partner uit deze bevolkingsgroep. De praktijk is zo dat er vooral Indiase vrouwen op de site staan die worden gevonden door mannen uit westerse landen in Amerika en West Europa. De vrouwen melden zich vaak aan op deze datingsite in de hoop op een betere toekomst dan in hun vaderland. Soms doen zij dit ook omdat zij zich niet prettig voelen bij de manier waarop de mannen in hun eigen land met hun vrouwen omgaan.

DesiKiss.com
3
Beoordeling 3

Een lange afstandsrelatie

Als je via DesiKiss op zoek gaat naar een partner en je woont in Nederland dan moet je je wel realiseren dat je goed moet weten waar je aan begint. Een lange afstandsrelatie kan erg veel van zowel jou als je geliefde vragen. Je vriendin mag niet zomaar in Nederland komen wonen, daar gaat jarenlange voorbereiding aan vooraf. Zij moet in haar eigen land een inburgeringscursus volgen om de taal te leren spreken en de Nederlandse cultuur te leren kennen. Met een tijdelijk visum kan je vriendin gedurende drie maanden in Nederland verblijven, en kun jij voor een even zo lange periode naar haar land reizen. Na deze periode zullen jullie noodgedwongen weer uit elkaar moeten. Er kan natuurlijk als jullie elkaar beter kennen wel via internet contact worden onderhouden via video chatten en dergelijke.

Is een vrouw uit India geschikt voor mij als partner?

Of een relatie met een vrouw uit India voor jou een optie is moet je natuurlijk zelf bepalen. Je zult je ook in haar cultuur moeten verdiepen, ook als jullie besluiten in Nederland te gaan wonen. Je zult er rekening mee moeten houden dat je vriendin misschien moeilijk kan wennen in Nederland. Ze kan heimwee krijgen of moeite hebben met de cultuurverschillen. Dit kan grote invloed hebben op jullie relatie. Het is dan ook belangrijk om iemand via de website van DesiKiss eerst goed te leren kennen en uit te zoeken of jullie genoeg om elkaar geven om grote stappen te nemen voor de toekomst.

Inschrijven bij DesiKiss

Je kunt je via de website van DesiKiss direct inschrijven. De website is wel alleen in het Engels beschikbaar. Maar je zult met een eventuele dame ook in het Engels moeten corresponderen dus dat zal geen probleem zijn. Aanmelden is gratis, en je kunt vervolgens ook gratis berichten versturen naar een dame die je beter wilt leren kennen of reageren op een videobericht. Bij je profiel kun je een foto plaatsen en informatie over jezelf geven zodat de ander kan beoordelen of je een mogelijke match bent of niet.

DesiKiss.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Desikiss?

 • Gratis online daten met Indiase vrouwen
 • Direct contact leggen met dames die je beter wilt leren kennen
 • De website is volledig in het Engels
 • Daten met een dame in het buitenland is wat omslachtiger dan in eigen land
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

DesiKiss.com FAQ

Hoe kan ik DesiKiss.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DesiKiss.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DesiKiss account.

DesiKiss.com opzeggen

DesiKiss account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Desi Kiss en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd op DesiKiss.com!

 

Laats bijgewerkt: 12 juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---