Home / Etnische datingsites: jouw weg naar de ideale partner! / DesiKiss.com: Kosten, Review & Ervaringen – Indiase Dating!
DesiKiss.com logo

DesiKiss.com: Kosten, Review & Ervaringen - Indiase Dating!

Op zoek naar een betrouwbare datingsite voor het vinden van een partner binnen de Indiase cultuur? Ontdek DesiKiss, dé datingsite waar voornamelijk Indiase vrouwen zich aanmelden om hun ideale partner te ontmoeten. Of je nu zelf uit de Indiase cultuur komt of op zoek bent naar een partner uit deze bevolkingsgroep, DesiKiss verwelkomt iedereen. Met een focus op westerse landen zoals Amerika en West-Europa, kunnen mannen hier Indiase vrouwen ontdekken die op zoek zijn naar een betere toekomst en zich willen distantiëren van de manier waarop mannen in hun eigen land met vrouwen omgaan. Lees onze kosten, review en ervaringen op Welkeonlinedatingsite.nl voor meer informatie over DesiKiss en maak vandaag nog verbinding met jouw perfecte match.

DesiKiss.com
3
Beoordeling 3

DesiKiss: Vind jouw ideale partner op onze Indiase datingsite!

DesiKiss is een datingsite war vooral Indiase vrouwen zich aanmelden voor het vinden van een partner. Aanmelden staat open voor zowel mensen die zelf ook uit de Indiase cultuur komen als voor mensen die op zoek zijn naar een partner uit deze bevolkingsgroep. De praktijk is zo dat er vooral Indiase vrouwen op de site staan die worden gevonden door mannen uit westerse landen in Amerika en West Europa. De vrouwen melden zich vaak aan op deze datingsite in de hoop op een betere toekomst dan in hun vaderland. Soms doen zij dit ook omdat zij zich niet prettig voelen bij de manier waarop de mannen in hun eigen land met hun vrouwen omgaan.

YouTube player

Een lange afstandsrelatie

Als je via DesiKiss op zoek gaat naar een partner en je woont in Nederland dan moet je je wel realiseren dat je goed moet weten waar je aan begint. Een lange afstandsrelatie kan erg veel van zowel jou als je geliefde vragen. Je vriendin mag niet zomaar in Nederland komen wonen, daar gaat jarenlange voorbereiding aan vooraf. Zij moet in haar eigen land een inburgeringscursus volgen om de taal te leren spreken en de Nederlandse cultuur te leren kennen. Met een tijdelijk visum kan je vriendin gedurende drie maanden in Nederland verblijven, en kun jij voor een even zo lange periode naar haar land reizen. Na deze periode zullen jullie noodgedwongen weer uit elkaar moeten. Er kan natuurlijk als jullie elkaar beter kennen wel via internet contact worden onderhouden via video chatten en dergelijke.

Is een vrouw uit India geschikt voor mij als partner?

Of een relatie met een vrouw uit India voor jou een optie is moet je natuurlijk zelf bepalen. Je zult je ook in haar cultuur moeten verdiepen, ook als jullie besluiten in Nederland te gaan wonen. Je zult er rekening mee moeten houden dat je vriendin misschien moeilijk kan wennen in Nederland. Ze kan heimwee krijgen of moeite hebben met de cultuurverschillen. Dit kan grote invloed hebben op jullie relatie. Het is dan ook belangrijk om iemand via de website van DesiKiss eerst goed te leren kennen en uit te zoeken of jullie genoeg om elkaar geven om grote stappen te nemen voor de toekomst.

Inschrijven bij DesiKiss

Je kunt je via de website van DesiKiss direct inschrijven. De website is wel alleen in het Engels beschikbaar. Maar je zult met een eventuele dame ook in het Engels moeten corresponderen dus dat zal geen probleem zijn. Aanmelden is gratis, en je kunt vervolgens ook gratis berichten versturen naar een dame die je beter wilt leren kennen of reageren op een videobericht. Bij je profiel kun je een foto plaatsen en informatie over jezelf geven zodat de ander kan beoordelen of je een mogelijke match bent of niet.

DesiKiss.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Desikiss?

 • DesiKiss biedt een breed platform voor Indiase vrouwen om liefde en een betere toekomst te vinden, zowel binnen hun eigen cultuur als daarbuiten.
 • De datingsite brengt mensen met diverse achtergronden bij elkaar, waardoor culturele diversiteit wordt omarmd en begrip wordt bevorderd.
 • DesiKiss zorgt voor een veilige omgeving waarin gebruikers elkaar kunnen ontmoeten en communiceren zonder zich zorgen te maken over privacy of veiligheid.
 • De focus van DesiKiss ligt op empowerment van Indiase vrouwen, waardoor ze de kans krijgen om hun eigen keuzes te maken en een betere toekomst na te streven.
 • De datingsite trekt westerse mannen aan die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van Indiase vrouwen, wat kan leiden tot waardevolle internationale connecties en relaties.
 • DesiKiss lijkt voornamelijk Indiase vrouwen aan te trekken die op zoek zijn naar westerse mannen, wat een onevenwichtige verhouding kan creëren.
 • Hoewel DesiKiss zich richt op Indiase vrouwen, kan het beperkt zijn in termen van diversiteit van andere etnische groepen of gemeenschappen.
 • De kosten voor het gebruik van DesiKiss kunnen een drempel vormen voor sommige gebruikers, vooral als er vergelijkbare gratis alternatieven beschikbaar zijn.
 • DesiKiss lijkt voornamelijk gericht te zijn op westerse mannen in Amerika en West-Europa, waardoor de mogelijkheden voor gebruikers buiten deze regio's beperkt kunnen zijn.
 • Het kan uitdagend zijn voor gebruikers om te navigeren door de verschillende culturele normen en verwachtingen die kunnen voorkomen bij het daten tussen verschillende culturen.

DesiKiss: Een uniek platform voor Indiase vrouwen op zoek naar liefde en empowerment

DesiKiss is een unieke datingsite die een platform biedt voor Indiase vrouwen die op zoek zijn naar liefde en een betere toekomst, zowel binnen hun eigen cultuur als daarbuiten. Deze website heeft een sterke aantrekkingskracht op westerse mannen in Amerika en West-Europa die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van Indiase vrouwen. DesiKiss creëert een waardevolle verbinding tussen culturen en biedt een veilige omgeving waarin mensen met diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en begrijpen. Met een focus op empowerment en het creëren van duurzame relaties, biedt DesiKiss een unieke kans op geluk voor Indiase vrouwen en een kans op liefde voor westerse mannen. Als je op zoek bent naar een datingsite die culturele diversiteit omarmt en een brug slaat tussen verschillende werelden, is DesiKiss zeker het ontdekken waard.

 • 3

  Populariteit

  DesiKiss is een datingsite die populair is onder Indiase vrouwen die op zoek zijn naar liefde en een betere toekomst. Het trekt ook westerse mannen in Amerika en West-Europa aan die geïnteresseerd zijn in het ontmoeten van Indiase vrouwen. Met een groeiende gemeenschap van gebruikers is DesiKiss een populaire keuze voor interculturele relaties en verbindingen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  DesiKiss biedt een gebruiksvriendelijke interface en navigatie, waardoor het gemakkelijk is voor gebruikers om zich aan te melden, profielen te maken en te communiceren met andere leden. De website is intuïtief en responsief, waardoor een soepele gebruikerservaring wordt geboden.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  DesiKiss biedt diverse functionaliteiten, zoals het bekijken van profielen, het zoeken naar geschikte matches en het communiceren via berichten. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van geavanceerde zoekfilters om specifieke criteria te selecteren en hun zoekresultaten te verfijnen.

 • 3

  Klantenservice

  DesiKiss heeft een betrouwbare klantenservice die gebruikers ondersteunt bij eventuele vragen, problemen of technische kwesties. Het klantenserviceteam is responsief en biedt hulp en begeleiding aan gebruikers wanneer dat nodig is.

 • 3.1

  Kosten

  DesiKiss hanteert kosten voor het gebruik van bepaalde functies en abonnementen. De prijzen zijn transparant en kunnen variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsduur. Hoewel er kosten verbonden zijn aan bepaalde functies, biedt DesiKiss ook gratis functionaliteiten aan voor gebruikers.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  DesiKiss scoort goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. Hoewel er kosten verbonden zijn aan bepaalde aspecten van de site, biedt DesiKiss een waardevol platform voor interculturele verbindingen en relaties. Met een groeiende gemeenschap en een gebruiksvriendelijke interface is DesiKiss een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar liefde en connecties met Indiase vrouwen.

DesiKiss.com FAQ

Hoe kan ik DesiKiss.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite DesiKiss.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw DesiKiss account.

DesiKiss.com opzeggen

DesiKiss account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Desi Kiss en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “My account”. Een nieuw menu is zichtbaar. klik in dit menu op: “Settings”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op het tabblad: “Delete Profile”. Een nieuwe pagina is nu weer geopend

Stap 4: Klik op het vierkantje in het midden van de pagina en klik vervolgens op de button met de tekst: “Yes, I’m sure”

 

Je hebt nu je account verwijderd op DesiKiss.com!

 

Hoe kan ik me aanmelden bij DesiKiss?

Het aanmelden bij DesiKiss is eenvoudig. Ga naar de officiële website en klik op de knop “Aanmelden”. Vul het registratieformulier in met de vereiste informatie, zoals je naam, e-mailadres en een wachtwoord. Voltooi de registratie door eventuele aanvullende stappen te volgen, zoals het verifiëren van je e-mailadres. Na het succesvol aanmaken van je account, kun je beginnen met het verkennen van profielen en het zoeken naar potentiële matches.

Welke functionaliteiten biedt DesiKiss voor het zoeken naar matches?

DesiKiss biedt verschillende functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het zoeken naar geschikte matches. Je kunt gebruikmaken van geavanceerde zoekfilters om specifieke criteria, zoals leeftijd, locatie en interesses, in te stellen. Daarnaast biedt de website ook matchsuggesties op basis van je profielinformatie. Je kunt ook profielen bekijken, likes sturen en berichten uitwisselen met andere gebruikers om contact te leggen.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van DesiKiss?

DesiKiss hanteert kosten voor bepaalde functies en abonnementen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsduur. Het is raadzaam om de officiële website van DesiKiss te bezoeken en de meest recente prijsinformatie te bekijken. Houd er rekening mee dat DesiKiss ook gratis functionaliteiten aanbiedt, zodat je de basisfuncties van de datingsite kunt verkennen zonder kosten.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van DesiKiss?

Als je vragen, problemen of technische kwesties hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van DesiKiss. Ga naar de officiële website en zoek naar de contactpagina of ondersteuningssectie. Hier vind je mogelijk verschillende manieren om contact op te nemen, zoals een e-mailadres, een online contactformulier of zelfs een live chatoptie. Neem contact op met de klantenservice en leg je vraag of probleem duidelijk uit, zodat zij je verder kunnen helpen.

Kan ik DesiKiss gebruiken als ik niet uit de Indiase cultuur kom?

Ja, DesiKiss verwelkomt zowel mensen die zelf uit de Indiase cultuur komen als mensen die geïnteresseerd zijn in het vinden van een partner uit deze bevolkingsgroep. Of je nu zelf deel uitmaakt van de Indiase cultuur of gewoon op zoek bent naar een partner uit deze gemeenschap, DesiKiss biedt een platform waar diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en begrijpen. Het is belangrijk om respect te tonen voor de cultuur en waarden van anderen tijdens het gebruik van de datingsite.

Laats bijgewerkt: 10 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---