Home / Deeting.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Deeting.nl logo

Deeting.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Deeting.nl adverteert op de website met de mededeling dat het een gratis datingsite is. Het lijkt er op dat dit klopt. In de Veel gestelde vragen wordt weliswaar aangegeven dat voor een premium abonnement moet worden betaald, maar er wordt een bedrag genoemd van 2 euro per maand als vanaf prijs. Dit is natuurlijk flink goedkoper dan bij de meeste betaalde datingsites, waar je veel meer betaalt om gebruik te kunnen maken van alle diensten van de website.

Deeting.nl
3.5
Beoordeling 3.5

Snel een account aanmaken

Je kunt op de website snel een account aanmaken door de velden op de homepage in te vullen. Vervolgens krijg je een activatiemail om je account online te zetten. Het kan zijn dat dit even wat tijd in beslag neemt omdat de gegevens worden gecontroleerd. Volgens de informatie op de website kun je met medegebruikers privé berichten uitwisselen, chatten of gebruik maken van instant messages. Op de site wordt nadrukkelijk aangegeven dat dit gratis is. Voordat je bent aangemeld kun je niet in de database zoeken. Dus je kunt niet vooraf beoordelen of er mensen lid zijn waar je eventueel contact mee zou willen leggen. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken.

Gratis uitproberen

Aangezien de website claimt dat de diensten gratis zijn kan het natuurlijk geen kwaad om je er aan te melden en eens rond te kijken. Aangezien er geen (hoge) kosten zijn verbonden aan contact leggen via Deeting.nl kun je op je gemak uitzoeken of er op deze website personen staan die je beter zou willen leren kennen. Dit is wel een positief onderscheid ten opzichte van veel andere datingsites. Hier is het aanmelden weliswaar gratis, maar moet voor het versturen van berichten vaak fors worden betaald. Ook zal je op deze website geen of weinig fake profielen vinden. De beheerders hebben immers geen belang bij het genereren van berichtenverkeer als dit geen geld oplevert.

Online daten kan succesvol zijn

Veel mensen staan sceptisch tegenover online daten en datingsites. Maar het is heel goed mogelijk om via internet een leuke partner te vinden. Er zijn genoeg koppels die elkaar via het net hebben leren kennen en een fijne relatie hebben opgebouwd. Dus als je single bent en graag een vriend of vriendin wilt dan is het internet zeker een optie. Maar kies dan wel de juiste datingsite om een oproep te plaatsen.

Het proberen waard

Aangezien er op de website van Deeting.nl geen “addertjes onder het gras” verborgen lijken te liggen is deze website het proberen waard als je op zoek bent naar een partner of een vriendschap. Je kunt een foto en omschrijving bij je profiel zetten zodra je bent aangemeld. Aan de hand van de zoekopties kun je selecteren welke profielen je te zien krijgt en vervolgens kun je contacten leggen. Aangezien Deeting.nl geen landelijk bekende datingsite is, is het aanbod wellicht wat beperkt. Maar er hoeft maar één ware liefde tussen te zitten tenslotte.

Deeting.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Deeting.nl?

 • Deelname is gratis
 • Snelle aanmeldprocedure
 • Dating in Nederland, België en de Antillen
 • Overzichtelijke website
 • Zoeken in de database kan pas na registratie
 • Jonge site, minder aanbod dan bij de bekendere datingsites
 • 3

  Populariteit

 • 3.5

  Gebruikersgemak

 • 3.5

  Functionaliteiten

 • 3.5

  Klantenservice

 • 4

  Kosten

 • 3.5 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---