Home / Gratis online datingsites in Nederland: de top 5 sites op een rij! / Deeting.nl Kosten & Ervaringen: Onafhankelijke Review!
Deeting.nl logo

Deeting.nl Kosten & Ervaringen: Onafhankelijke Review!

Op zoek naar informatie over Deeting.nl? In deze uitgebreide recensie ontdek je alles over de kosten, ervaringen en functionaliteiten van Deeting.nl. Deze datingsite adverteert als een gratis platform, maar biedt ook premium abonnementen voor extra voordelen. We bespreken de prijzen vanaf slechts 2 euro per maand, wat aanzienlijk goedkoper is dan veel andere betaalde datingsites. Lees verder om meer te weten te komen over de gebruikservaringen, beveiligingsmaatregelen en de diversiteit aan profielen op Deeting.nl. Of je nu geïnteresseerd bent in het gratis gebruik of de voordelen van een premium lidmaatschap wilt ontdekken, deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen keuze.

Deeting.nl
2.9
Beoordeling 2.9

Deeting.nl: Gratis Basisgebruik met Voordelige Premium Abonnementen

Deeting.nl adverteert op de website met de mededeling dat het een gratis datingsite is. Het lijkt er op dat dit klopt. In de Veel gestelde vragen wordt weliswaar aangegeven dat voor een premium abonnement moet worden betaald, maar er wordt een bedrag genoemd van 2 euro per maand als vanaf prijs. Dit is natuurlijk flink goedkoper dan bij de meeste betaalde datingsites, waar je veel meer betaalt om gebruik te kunnen maken van alle diensten van de website.

Snel een account aanmaken

Je kunt op de website snel een account aanmaken door de velden op de homepage in te vullen. Vervolgens krijg je een activatiemail om je account online te zetten. Het kan zijn dat dit even wat tijd in beslag neemt omdat de gegevens worden gecontroleerd. Volgens de informatie op de website kun je met medegebruikers privé berichten uitwisselen, chatten of gebruik maken van instant messages. Op de site wordt nadrukkelijk aangegeven dat dit gratis is. Voordat je bent aangemeld kun je niet in de database zoeken. Dus je kunt niet vooraf beoordelen of er mensen lid zijn waar je eventueel contact mee zou willen leggen. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken.

Gratis uitproberen

Aangezien de website claimt dat de diensten gratis zijn kan het natuurlijk geen kwaad om je er aan te melden en eens rond te kijken. Aangezien er geen (hoge) kosten zijn verbonden aan contact leggen via Deeting.nl kun je op je gemak uitzoeken of er op deze website personen staan die je beter zou willen leren kennen. Dit is wel een positief onderscheid ten opzichte van veel andere datingsites. Hier is het aanmelden weliswaar gratis, maar moet voor het versturen van berichten vaak fors worden betaald. Ook zal je op deze website geen of weinig fake profielen vinden. De beheerders hebben immers geen belang bij het genereren van berichtenverkeer als dit geen geld oplevert.

Online daten kan succesvol zijn

Veel mensen staan sceptisch tegenover online daten en datingsites. Maar het is heel goed mogelijk om via internet een leuke partner te vinden. Er zijn genoeg koppels die elkaar via het net hebben leren kennen en een fijne relatie hebben opgebouwd. Dus als je single bent en graag een vriend of vriendin wilt dan is het internet zeker een optie. Maar kies dan wel de juiste datingsite om een oproep te plaatsen.

Het proberen waard

Aangezien er op de website van Deeting.nl geen “addertjes onder het gras” verborgen lijken te liggen is deze website het proberen waard als je op zoek bent naar een partner of een vriendschap. Je kunt een foto en omschrijving bij je profiel zetten zodra je bent aangemeld. Aan de hand van de zoekopties kun je selecteren welke profielen je te zien krijgt en vervolgens kun je contacten leggen. Aangezien Deeting.nl geen landelijk bekende datingsite is, is het aanbod wellicht wat beperkt. Maar er hoeft maar één ware liefde tussen te zitten tenslotte.

Deeting.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Deeting.nl?

 • Deeting.nl heeft een ledenbestand met diverse profielen, waardoor gebruikers meer kans hebben om potentiële matches te vinden.
 • De website van Deeting.nl is eenvoudig te navigeren en biedt een intuïtieve gebruikerservaring, zelfs voor beginners.
 • Gebruikers kunnen genieten van gratis toegang tot basisfunctionaliteiten, waardoor ze de site kunnen verkennen en zien of deze bij hen past.
 • Voor gebruikers die extra functies en voordelen willen, biedt Deeting.nl betaalbare premium lidmaatschapsopties.
 • Deeting.nl zorgt voor de privacy en veiligheid van gebruikersgegevens door middel van effectieve beveiligingsmaatregelen.
 • Hoewel basisgebruik gratis is, zijn de mogelijkheden beperkt. Gebruikers moeten upgraden naar een premium lidmaatschap voor volledige toegang tot alle functies.
 • Deeting.nl is mogelijk minder bekend dan andere datingsites, wat kan leiden tot een kleiner ledenbestand en minder potentiële matches.
 • Er kunnen inactieve profielen aanwezig zijn op de website, wat kan resulteren in minder respons op berichten.
 • De klantenservice van Deeting.nl kan mogelijk minder snel en responsief zijn in vergelijking met andere datingsites.
 • Hoewel de premium lidmaatschapsopties betaalbaar zijn, kunnen ze nog steeds kosten met zich meebrengen voor gebruikers die op zoek zijn naar volledige functionaliteit.

Datingsite Deeting.nl: Gratis Toegang en Voordelige Upgrade naar Premium Functies

Deeting.nl is een datingsite die adverteert als gratis, maar waarbij ook een betaald premium abonnement beschikbaar is. Hoewel het premium abonnement een maandelijkse betaling vereist, is het bedrag vanaf €2 per maand aanzienlijk goedkoper dan bij de meeste betaalde datingsites. Gebruikers hebben toegang tot een groot ledenbestand, geavanceerde zoekfilters en de mogelijkheid om flirts en berichten te sturen naar andere leden. De website hanteert goede beveiligingsmaatregelen om de privacy van gebruikers te waarborgen. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel de basisfuncties gratis zijn, het premium abonnement extra voordelen biedt voor degenen die meer uit hun online datingervaring willen halen. Al met al biedt Deeting.nl een betaalbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar een datingsite met zowel gratis als premium mogelijkheden.

 • 2.7

  Populariteit

  Hoewel Deeting.nl enige populariteit geniet, is het niet de meest bekende datingsite in vergelijking met andere concurrenten. Het kan moeilijker zijn om specifieke matches te vinden vanwege het minder uitgebreide ledenbestand.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van Deeting.nl laat te wensen over. De interface en navigatie kunnen verwarrend zijn, waardoor het lastig is om door profielen te bladeren en functies te vinden. Het kan een frustrerende ervaring zijn, vooral voor beginnende online daters.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  Deeting.nl biedt beperkte functionaliteiten in vergelijking met andere datingsites. Er zijn weinig geavanceerde zoekfilters en communicatiemogelijkheden, waardoor de interactiemogelijkheden beperkt zijn. Dit kan leiden tot een minder bevredigende gebruikerservaring.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Deeting.nl laat te wensen over. Respons op vragen en problemen kan traag zijn en de geboden ondersteuning is vaak niet afdoende. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die hulp nodig hebben.

 • 4

  Kosten

  Hoewel Deeting.nl adverteert als gratis, zijn er toch kosten verbonden aan bepaalde functies en premium lidmaatschap. De kosten voor het premium abonnement kunnen hoger zijn dan verwacht, waardoor het minder aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een echt gratis optie.

 • 2.9 Gemiddeld

  Totaalscore

  Met beperkte populariteit, problemen met gebruikersgemak, beperkte functionaliteiten, slechte klantenservice en onverwachte kosten, scoort Deeting.nl laag op het totaalscoreniveau. Het kan niet concurreren met andere datingsites die betere ervaringen en meer waarde bieden aan gebruikers.

Veelgestelde vragen Deeting.nl

Wat zijn de kosten voor Deeting.nl?

De kosten voor Deeting.nl variëren, afhankelijk van het gekozen abonnement. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement en een jaarabonnement. Voor specifieke prijsinformatie kun je het beste de website van Deeting.nl raadplegen.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Deeting.nl?

De ervaringen van gebruikers met Deeting.nl kunnen variëren. Sommige gebruikers hebben positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze aangaven dat ze interessante mensen hebben ontmoet en leuke dates hebben gehad via de website. Anderen kunnen mogelijk minder positieve ervaringen hebben gehad. Het is belangrijk om te onthouden dat ervaringen subjectief zijn en kunnen verschillen per individu.

Zijn er specifieke vereisten om lid te worden van Deeting.nl?

Om lid te worden van Deeting.nl moet je ten minste 18 jaar oud zijn. Daarnaast moet je een geldig e-mailadres hebben om je te registreren op de website. Het is mogelijk dat er ook andere gebruiksvoorwaarden of vereisten van toepassing zijn, dus het is raadzaam om de registratie-informatie op de website te raadplegen voor specifieke details.

Kan ik mijn Deeting.nl-abonnement opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement bij Deeting.nl opzeggen. De specifieke procedure voor het opzeggen van je abonnement kan variëren, afhankelijk van het type abonnement dat je hebt gekozen. Het wordt aanbevolen om de instructies voor opzegging op de website van Deeting.nl te raadplegen of contact op te nemen met hun klantenservice voor gedetailleerde informatie over het opzegproces.

Biedt Deeting.nl een proefperiode aan?

Op dit moment biedt Deeting.nl geen specifieke proefperiode aan. Het is echter mogelijk dat ze andere aanbiedingen of promoties hebben waarmee je de diensten van de website kunt verkennen voordat je een lidmaatschap aanschaft. Voor eventuele actuele aanbiedingen of informatie over proefperiodes kun je het beste de website van Deeting.nl raadplegen of contact opnemen met hun klantenservice.

Laats bijgewerkt: 15 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---