Home / Datingsite Nr1 – Kosten, Review en Ervaringen
Datingsite Nr1 logo

Datingsite Nr1 - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Nr1 is één van de gratis datingsites voor de Nederlandse markt op het internet. Hoewel veel dating websites beloven dat je er gratis kunt daten geldt dit vaak alleen voor de inschrijving. Wil je andere leden een bericht sturen dan moet hiervoor betaald worden. Datingsite Nr1 is echt gratis. Voor alle functies op de website geldt dat je ze gratis kunt gebruiken nadat je een account hebt aangemaakt. Dit is een groot pluspunt, want er zijn veel dating websites die relatief hoge vergoedingen vragen terwijl het natuurlijk lang niet zeker is dat je er vindt wat je zoekt.

Datingsite Nr1
3 Ervaringen
3.2
Beoordeling 3.2

Een simpele aanmeldingsprocedure

Op Datingsite Nr1 kun je je eenvoudig aanmelden. Na het ingeven van wat basis gegevens wordt er een account voor je aangemaakt. Hier kun je vervolgens je profiel aanvullen met informatie die je wilt delen met andere members die ook op zoek zijn. Op zoek naar een relatie, een date of vriendschap. Je kunt het beste wel een foto bij je profiel plaatsen omdat dit de kans op reacties aanzienlijk vergroot. Onderzoek heeft uitgewezen dat een profiel wel drie keer meer reacties krijgt als je er een foto bij hebt geplaatst. Het is verstandig om een recente foto te plaatsen, en niet die foto van tien jaar terug toen je nog superslank was als dit nu niet meer het geval is. Je zult dan bij een eerste date immers door de mand vallen en dat draait dan vaak uit op een afknapper.

Veilig online daten via Datingsite Nr 1

Datingsite Nr 1 voert een streng beleid ten aanzien van fake profielen. Zodra een gebruiker een door hem gevonden nep profiel meldt wordt er direct een onderzoek ingesteld. Als blijkt dat het profiel inderdaad fake is wordt het direct verwijderd. Hierdoor is de kans klein dat je zo’n profiel treft als je zoekt naar een date of een leuke vriendschap. Desondanks is het wel verstandig om goed op te letten tijdens het online daten. Omdat deze datingsite gratis is, is het aanmelden en gebruiken ook erg laagdrempelig. Dat geldt dus ook voor mensen met minder fraaie bedoelingen. Ga dus niet in op zielige verhalen over geld en laat je niet overhalen om het contact voort te zetten via een dure sms dienst. De kans dat je met een fake profiel te maken hebt als je dit soort dingen meemaakt is vrij groot. Meld het dan bij het beheer en blokkeer deze gebruiker zodat hij of zij je niet meer kan lastigvallen.

Niet alle functies zijn gratis

Officieel kun je gratis gebruik maken van de diensten op Datingsite Nr1. Maar je kunt met een gratis membership maar twee berichten per dag versturen. Ook kun je geen gebruik maken van de chatfunctie en hiervoor dus ook geen mensen uitnodigen. Daarnaast zie je van de profielen niet alle informatie, bepaalde delen van de profielen zijn afgeschermd voor gratis members. Wil je van alle diensten gebruik maken dan kun je een betaald abonnement nemen. De voordeligste optie is € 11,50 per maand, een abonnement voor vijf dagen kost € 2,75, dit is de goedkoopste optie.

Datingsite Nr1 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Nr1gratisdating.nl?

 • Eenvoudige procedure om je aan te melden
 • Het (basis)gebruik is gratis
 • Laagdrempelig
 • Wat grotere kans op inactieve profielen
 • Sommige functies op de site hebben af en toe storingen
 • Voor bepaalde diensten moet wel worden betaald
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 3.2 Goed
  Totaalscore

Datingsite Nr1 FAQ

Hoe kan ik Datingsite Nr1 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Datingsite Nr1? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Nr1gratisdatingsite.nl account.

Datingsite Nr1 opzeggen

nr1gratisdating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Datingsite Nr1 en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: klik in het menu aan de linkerzijde op de link: “Uitschrijven”

Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op button met de tekst: “Uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Datingsite Nr1!

Laats bijgewerkt: 10 mei 2021

3 reacties op “Datingsite Nr1 – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for sterf sterf schreef:

  Het enige waar jullie straks nog naar kijken is naar n lijkschouwer dat heb ik jullie al vaker verteld!!al die sites zo fake he..dat als je een revieuw geschreven hebt over singles place dan moet hij eerst door hun goedgekeurd worden ha ha..wat n amateurtjes he belachelijk..er hadden zich weer 2nieuwe leden aangemeld op deze site he…fake zeker neej..deze keer niet nu hebben ze n jong meisje haar profiel gebruikt en ze geven haar de naam van n kledingwinkel want ze denken dat de mensen hier n beetje geschift zijn..trouwens weet je dat de zogenaamde beheerder van deze site een profiel foto hebben van n vertrapt stuk grasveld.kijk als jij geen foto van jezelf durft te plaatsen dan heb je wat te verbergen simpel..maar voor mij verbergen ze niet veel meer hoor jah..jezelf kun je straks bergen moet je horen er staat een net aangemeld profiel op de site als je die foto zoekt met google komt er girl uit snap je hem..ho ho rustig maar jongens voor de bijl ga je toch heb overal fotos van ook van de fake profielen die ik hierboven aangaf en in 1x waren ze weg maar de volgende dag stonden ze er weer mensen het is tijd dat jullie gaan sterfen het gezwendel is leuk geweest ik ben het al meer dan zat wel eens ern stier in n porseleinkast zich zelf zien omdraaien watch me modderfokkers!!!

 2. Avatar for fake fake schreef:

  Pak even 5 nieuw aangemelde profielen:Patricia8FAKE,Sven1989FAKE,Merel024FAKE,cyntia1FAKE!!!99% is nep!!!!hoezo zwendel..

 3. Avatar for fake fake schreef:

  Heb je f..dit is van ca.5paginas alleen de vrouwen dus jullie lopen op schema:loes36 FAKE,dannycasseyFAKE,janetg7p0FAKE,regina474,FAKE,princesprincesFAKE,seymaFAKE,jellyklausFAKE,nicole197FAKE,rox170217FAKE,emily009FAKE,sweetkatieFAKE,bonnet788FAKE,jessyfrankFAKE,katieh1FAKE,radlia016FAKE,anna4kaFAKE,christina1001FAKE,nicole2341FAKE zal ik f doorgaan volgede keer weer jongens well be in tough.ps:hou het wel eerlijk he…dikke middelvinger dr aan gaan jullie walla biele!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *