Home / DatingEasy – Kosten, Review en Ervaringen
datingeasy logo

DatingEasy - Kosten, Review en Ervaringen

DatingEasy maakt Internet dating makkelijk! DatingEasy is een datingsite die we kunnen plaatsen in het algemene segment. De datingsite richt zich op volwassenen vanaf achttien jaar die op zoek zijn naar een nieuwe vriendschap, serieuze relatie of gewoon een leuke date. Leden kunnen heel eenvoudig met elkaar in contact komen. Je kunt andere leden zoeken op bijvoorbeeld eigenschappen en voorkeuren en/of overeenkomende interesses. Deze datingsite richt zich dus op alle dating doelgroepen. Ideaal dus wanneer je nog niet bekend bent met online dating, maar eens wilt uitproberen of het iets voor jou is.

DatingEasy
3
Beoordeling 3

Kom in contact met leden bij jou in de buurt!

Op deze datingsite kun je op een veilige en betrouwbare manier in contact komen met andere leden. Inschrijven is geheel gratis. Elke dag krijgt Datingeasy ongeveer driehonderd nieuwe leden! Via datingeasy kun je in contact komen met singles bij jouw in de buurt. Je krijgt een overzicht van ingeschreven leden per plaats en provincie. Heel eenvoudig dus om iemand te contacteren, die ook nog eens op een steenworp afstand van je vandaan woont. De lay-out is eenvoudig opgebouwd zonder toeters en bellen. De functionaliteiten zijn helder opgebouwd en is voor een ieder makkelijk te begrijpen.

Hoe werkt DatingEasy?

Nadat je je hebt ingeschreven kun je starten met het zoeken naar leuke contacten. Via de zoekfunctie kun je zoeken naar leden met verschillende interesses en eigenschappen. Je krijgt de mogelijkheid om te chatten met deze members. Stuur je liever eerst een mailtje dan is dit ook mogelijk. Je bepaalt dus zelf de snelheid waarmee je het contact wilt opbouwen.

Blijf anoniem

Je kunt zelf aangeven of wel dan wel niet anoniem wilt blijven. Hierdoor heb je zelf volledige controle en kun je zelf bepalen wanneer je daadwerkelijke een echte date hebt! Op je eigen profiel plaats je leuke foto’s van jezelf of die iets over jezelf vertellen. Je kunt gebruik maken van een anonieme berichten postbus. Je kunt er dus voor kiezen om eerst anoniem gebruik te maken van de datingsite. DatingEasy is onderdeel van Dafe Dating Networks. Dit bedrijf heeft meerdere datingsites gericht op verschillende doelgroepen.

DatingEasy screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij DatingEasy?

Het goedkoopste DatingEasy abonnement kost €16,66 per maand en heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van datingeasy.nl?

  • Laagdrempelig daten
  • Minder populaire datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  DatingEasy FAQ

  Hoe kan ik DatingEasy opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datingeasy.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Dating Easy account.

  DatingEasy opzeggen

  Datingeasy.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Dating Easy en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de oranje “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je gebruikersnaam staan. (je profielnaam vind je aan de rechter bovenzijde van je scherm.) Er is nu een nieuw menu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

  Stap 3: Aan de bovenzijde is nu een nieuw menu zichtbaar geworden. Klik in dit menu op “Uitschrijven”

  Stap 4: Geef een opmerking of reden waarom je wilt uitschrijven.
  Vink het vakje aan: Ja, schrijf mij nu definitief uit
  klik op de bruine button: “Nu uitschrijven”.

  Je hebt nu je account verwijderd op DatingEasy.nl!

  Laats bijgewerkt: 22 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *