Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / DatingDirect.com - Kosten, Review en Ervaringen!
DatingDirect.com logo

DatingDirect.com - Kosten, Review en Ervaringen!

Op zoek naar informatie over DatingDirect.com? Lees onze uitgebreide beoordeling op WelkeOnlineDatingSite.nl. DatingDirect.com is geen zelfstandige datingsite, maar een overkoepelend bedrijf dat verschillende datingbedrijven in Europa omvat. Een van die bekende datingdiensten is Lexa.nl. Als je je aanmeldt bij DatingDirect.com, is de kans groot dat je gegevens ook terechtkomen op Lexa.nl. Hoewel deze informatie vermeld wordt op de website, is het mogelijk dat het niet direct opvalt voor de gemiddelde bezoeker. Onze review biedt inzicht in de kosten, functies en gebruikerservaringen van DatingDirect.com, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over je online datingervaring.

DatingDirect.com
3
Beoordeling 3

Aanmelden bij DatingDirect.com: Let op waar je gegevens mogelijk belanden

DatingDirect.com is geen zelfstandige datingsite, het is een overkoepelend bedrijf waaronder verschillende datingbedrijven in Europa vallen. Want als je even omlaag scrolt op de website zie je onder andere een linkje naar “Dating in Nederland”. Wanneer je daar op klikt kom je uit bij de welbekende datingsite Lexa.nl. Je kunt je bij Dating Direct wel op de website aanmelden, maar je gegevens komen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onder meer op Lexa.nl terecht. De website vermeldt dit wel, in de kleine lettertjes en ook nog eens in het Engels. Maar de gemiddelde bezoeker zal dit wellicht niet opvallen. Zeker omdat er niet echt duidelijk op gewezen wordt.

Jouw gegevens op meerdere datingsites

Er zijn meer datingsites die dit principe toepassen. Soms wordt het wel openlijk vermeld. Het wordt dan als positief punt gebracht. Je gegevens staan op meerdere datingsites dus de kans dat je iemand vindt wordt ook groter. Dat is natuurlijk waar. Maar het komt wel vreemd over als iemand je benadert vanwege je profiel en diegene op een heel andere datingsite zit dan waar jij je had ingeschreven. En het is al helemaal vreemd als je daar gaat kijken en je eigen profiel tegenkomt. Hoewel het misschien niet netjes is om zo met privé gegevens om te gaan, wordt het wel vermeld en had je het als gebruiker dus moeten of kunnen weten. Iets om goed over na te denken voordat je je op een datingsite aanmeldt. Bij Dating Direct is het overduidelijk dat ze volgens dit principe werken. Geen probleem, mits je het als gebruiker maar vooraf weet.

Wil je internationaal daten?

Voordat je je inschrijft op Dating Direct kun je je afvragen of je internationaal wilt daten. Je krijgt dan wellicht reacties van mensen die niet in Nederland wonen. Als je je internationale vriendenkring wilt uitbreiden is dat misschien leuk. Maar als je een partner zoekt die in jouw regio woont dan is het wellicht wat te hoog gegrepen en kun je beter je heil zoeken bij een puur Nederlandse datingsite. Dating Direct is meer bedoeld voor mensen die breed willen zoeken en niet zo zeer op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Het is meer een platform voor internationale vriendschappen. Inschrijven is gratis, maar als je van alle diensten gebruik wilt maken moet je daarvoor abonnementsgeld betalen. Hoeveel wordt pas duidelijk als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd.

Bewaak je privacy online

Het is op het internet altijd belangrijk om je privacy goed te bewaken. Maar zeker als het om dating gat is het van belang om hier goed op te letten. Deel dus niet te snel privé gegevens met iemand die je nog niet goed kent. Geef niet zomaar je adres of telefoonnummer. Jullie kunnen online met elkaar mailen of chatten en elkaar zo eerst beter leren kennen. Als je van plan bent om een ontmoeting af te spreken, doe dit dan de eerste keer op neutraal terrein en bij voorkeur op een plaats waar meer mensen zijn, zoals een horecagelegenheid. Als het echt klikt tussen jullie is het vroeg genoeg om verdere informatie met elkaar te delen.

DatingDirect.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DatingDirect.com?

 • DatingDirect.com heeft een grote en diverse gebruikersbasis, waardoor er veel potentiële matches zijn om mee te communiceren.
 • Het platform van DatingDirect.com is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en de gewenste functies te vinden.
 • t platform heeft verificatiemaatregelen om de echtheid van profielen te waarborgen. Dit helpt bij het verminderen van nepaccounts en vergroot het vertrouwen van gebruikers bij het zoeken naar een betrouwbare partner.
 • DatingDirect.com biedt een scala aan functionaliteiten, zoals geavanceerd zoeken, matching-algoritmes en chatmogelijkheden, waardoor gebruikers meer mogelijkheden hebben om hun perfecte match te vinden.
 • De klantenservice van DatingDirect.com staat klaar om gebruikers te helpen bij vragen en problemen, waardoor een goede ondersteuning wordt geboden.
 • Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de relatie tussen DatingDirect.com en Lexa.nl, aangezien gegevens mogelijk gedeeld worden tussen beide platforms. Dit kan invloed hebben op de privacy van gebruikers.
 • De kosten van DatingDirect.com kunnen variëren afhankelijk van het gekozen abonnement. Het is belangrijk om de kosten zorgvuldig te overwegen voordat je je aanmeldt.
 • Hoewel de informatie over gegevensdeling wordt vermeld in de kleine lettertjes, kan dit gemakkelijk over het hoofd gezien worden door de gemiddelde bezoeker. Het is belangrijk om hierop alert te zijn en de voorwaarden zorgvuldig door te nemen.
 • anwege het grote gebruikersbestand kan er veel concurrentie zijn bij het zoeken naar matches. Het kan soms moeilijk zijn om op te vallen tussen andere profielen en de aandacht te krijgen van potentiële partners.
 • DatingDirect.com is mogelijk voornamelijk gericht op specifieke geografische locaties. Dit kan een beperking zijn voor mensen die op zoek zijn naar internationale of interregionale matches.

DatingDirect.com: Een Europese datingservice met diverse functies en mogelijkheden

Al met al biedt DatingDirect.com een uitgebreid platform voor online daten, met een scala aan functies en mogelijkheden. Het is echter belangrijk om op de hoogte te zijn van de relatie tussen DatingDirect.com en Lexa.nl, aangezien je gegevens mogelijk gedeeld worden tussen beide platforms. Hoewel dit vermeld wordt in de kleine lettertjes, kan het gemakkelijk over het hoofd gezien worden door de gemiddelde bezoeker. Als je op zoek bent naar een Europese datingservice met een brede gebruikersbasis, kan DatingDirect.com een goede keuze zijn. Vergeet echter niet om zorgvuldig de voorwaarden en privacybeleid te lezen voordat je je aanmeldt, zodat je volledig op de hoogte bent van hoe je gegevens worden beheerd en gedeeld.

 • 3

  Populariteit

  DatingDirect.com is een populaire keuze onder online daters vanwege de brede gebruikersbasis en het internationale karakter. Met duizenden actieve leden over heel Europa biedt deze datingservice veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en connecties te leggen.

 • 2.7

  Gebruikersgemak

  Het platform van DatingDirect.com is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren, berichten te verzenden en de gewenste instellingen aan te passen. Met een duidelijke navigatie en handige zoekopties kunnen gebruikers snel en efficiënt hun perfecte match vinden.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  DatingDirect.com biedt een scala aan functies om het online datingproces te verbeteren, zoals geavanceerd zoeken, matching-algoritmes en chatmogelijkheden. Daarnaast zijn er extra functies beschikbaar, zoals de “Vind me soortgelijke profielen”-functie en de mogelijkheid om interesse te tonen door middel van knipogen.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van DatingDirect.com staat klaar om gebruikers te helpen bij vragen, problemen of technische ondersteuning. Via verschillende kanalen, zoals e-mail of telefonisch contact, kunnen gebruikers snel en adequaat antwoord krijgen op hun vragen en zorgen.

 • 3

  Kosten

  Bij DatingDirect.com zijn er verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend in prijs en duur. Gebruikers kunnen kiezen welk abonnement het beste bij hun behoeften past. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten en de voorwaarden voordat je je aanmeldt.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  DatingDirect.com scoort over het algemeen goed op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten en klantenservice. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Het is raadzaam om de totaalscore van deze datingservice te overwegen bij het maken van een weloverwogen beslissing over online daten via DatingDirect.com.

Veelgestelde vragen Datingdirect

Wat zijn de kosten voor een abonnement op DatingDirect.com?

De kosten voor een abonnement op DatingDirect.com variëren, afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Op de website van DatingDirect.com kun je de actuele prijzen vinden voor verschillende abonnementen, zoals een maandabonnement, een kwartaalabonnement of een jaarabonnement.

Welke functies zijn inbegrepen bij een DatingDirect.com abonnement?

Met een abonnement op DatingDirect.com krijg je toegang tot verschillende functies en mogelijkheden. Dit omvat onder andere het bekijken van profielen van andere leden, het verzenden en ontvangen van berichten, het gebruik van de chatfunctie en de mogelijkheid om te zoeken naar potentiële matches op basis van jouw voorkeuren.

Kan ik DatingDirect.com eerst uitproberen voordat ik een abonnement neem?

Ja, DatingDirect.com biedt een gratis registratieoptie waarmee je de basisfuncties van de website kunt verkennen voordat je een abonnement neemt. Met een gratis account kun je profielen bekijken en basiszoekopdrachten uitvoeren. Als je echter toegang wilt krijgen tot alle functies en communicatiemogelijkheden, dien je een abonnement te nemen.

Hoe kan ik mijn DatingDirect.com abonnement opzeggen?

Om je abonnement op DatingDirect.com op te zeggen, dien je in te loggen op je account en naar de instellingen van je profiel te gaan. Daar vind je de optie om je abonnement op te zeggen. Volg de instructies op het scherm om het opzeggingsproces te voltooien. Het is belangrijk om te weten dat abonnementen automatisch worden verlengd, tenzij je deze tijdig opzegt.

Biedt DatingDirect.com een app aan voor mobiele apparaten?

Ja, DatingDirect.com heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Met de app kun je onderweg toegang krijgen tot je account, berichten verzenden en ontvangen, profielen bekijken en andere functies van de website gebruiken. Je kunt de app downloaden via de officiële app-winkels, zoals de App Store of Google Play Store.

Laats bijgewerkt: 26 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---