Home / Dating4Fun.nl - Kosten, Review en Ervaringen
Dating4Fun.nl logo

Dating4Fun.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Dating4Fun is vooral gericht op het leggen van snelle online sekscontacten. De website meldt dat je via deze website direct in contact kunt komen met mensen die net als jij op zoek zijn naar opwindende contacten om je liefdesleven spannender te maken. Of je nu gebonden bent of niet, je kunt je altijd inschrijven voor een gratis account bij Dating4Fun. Als je een account hebt gemaakt kun je direct zoeken in de online contacten naar mensen die je graag beter wilt leren kennen.

Dating4Fun.nl
2
Beoordeling 2

Een gratis account

Het aanmaken van een account is gratis bij Dating4Fun. Je hoeft hiervoor slechts enkele gegevens in te vullen. Vervolgens kun je inloggen en het account verder aanvullen met persoonlijke gegevens en een profielfoto. Je kunt kiezen voor een expliciete foto of een ‘gewone’ profielfoto. Houd er wel rekening mee dat je profiel in veel gevallen ook op andere datingsites wordt geplaatst en dat ook daar de door jou geplaatste foto wordt getoond. Wees om dezelfde reden voorzichtig met het delen van gegevens. Woon je in een klein dorp en wil je anoniem blijven? Kies dan als woonplaats en grotere stad of dorp in de omgeving. Maak ook nooit een profiel aan met je echte naam maar kies een nickname die niet gemakkelijk te herleiden is.

Fictief online vermaak

Veel datingsites, en ook Dating4Fun, maken gebruik van fictieve accounts. Dit zijn accounts van niet echt bestaande personen. De berichten die namens deze profielen worden verstuurd worden verzonden door medewerkers van de website. De reden voor deze handelwijze is de website levendig te houden en de suggestie te wekken dat er veel mensen online zijn waarmee je kunt chatten. Chatten kan inderdaad, maar een fysieke afspraak is uiteraard niet mogelijk. Het gaat immers om niet bestaande personen. Deze manier van werken is niet verboden, zeker omdat het duidelijk op de website wordt vermeld. Dat er profielen worden ingezet voor uitsluitend entertainment staat in de algemene voorwaarden. En daar ga je mee akkoord zodra je een account aanmaakt. Het heeft dus geen zin om hierover achteraf je beklag te doen.

Veilig online daten

Als je op een datingsite op zoek gaat naar sekscontact is het verstandig om een paar dingen in de gaten te houden. Verstrek niet te snel persoonlijke gegevens. Heb je contact met een fictief profiel dan is dit geen probleem, met je persoonlijke gegevens zoals een telefoonnummer of mailadres zal niets worden gedaan. Vaak wordt dit soort info standaard vervangen door sterretjes. Maar ga je wel met iemand een afspraak maken voor een date, wees ook dan voorzichtig. Spreek liever in een hotel af dan bij jou thuis en zorg dat je direct weg kunt als de date toch tegenvalt. Stel iemand op de hoogte van je date zodat diegene weet waar je bent. Meld je ook even weer af als je weer thuis bent.

Dating4Fun.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Dating4Fun.nl?

 • Het aanmaken vaneen account is gratis
 • Grote database met members
 • Er wordt vooral gewerkt met fictieve profielen
 • Het credits systeem maakt de te maken kosten vaag; je geeft snel meer uit dan je misschien van plan was
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 04 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---