Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Date24 review: is het echt gratis?
date24 logo

Date24 review: is het echt gratis?

Ben je op zoek naar een volledig gratis datingsite waar je nieuwe relaties en vriendschappen kunt vinden? Dan is Date24.nl misschien wel de juiste keuze voor jou! Op de homepage van de site wordt duidelijk aangegeven dat je geen kosten hoeft te maken om gebruik te maken van deze dating community. Je kunt je gemakkelijk aanmelden en beginnen met het zoeken naar geschikte matches. Date24.nl richt zich niet alleen op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie, maar ook op mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden voor een zuiver vriendschappelijke relatie. Lees onze review en kom alles te weten over de kosten en ervaringen met Date24.nl!

Date24
3.4
Beoordeling 3.4

Date24.nl: Ontmoet nieuwe vrienden zonder kosten!

Date24.nl is een volledig gratis datingsite. Op de homepage wordt duidelijk aangegeven dat je niet hoeft te betalen om gebruik te maken van deze dating community. Zowel het aanmelden als het sturen en ontvangen van berichten is volledig gratis. De site richt zich niet alleen op mensen die een nieuwe relatie willen maar ook op mensen die nieuwe vrienden zoeken voor een zuiver vriendschappelijke relatie. Om in de database te kunnen raadplegen moet je een account hebben, je kunt dit dus niet van tevoren doen.

Geen kleine lettertjes

Voor zover is na te gaan zijn er geen “kleine lettertjes” op Date24.nl. Alles wat je op de site kunt doen is gratis. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken. Het is vooraf niet te beoordelen of dit de moeite waard is, want pas als je bent ingelogd kun je zoeken in de database. Als je niet bent ingelogd zie je alleen wat foto’s voorbij schieten op de homepage. Dit gaat zo snel dat het op het randje van irritant is. Als je een account hebt kun je aangeven of je naar een man of vrouw op zoek bent, in welke leeftijdscategorie en uit welk land afkomstig. Wanneer je het land wilt selecteren krijg je een lijst met alle landen van de wereld, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat er zich mensen van buiten Nederland of Vlaanderen op Date24.nl zullen aanmelden. Wellicht nog een verdwaalde aanmelding van de Antillen of Suriname maar daar zal het wellicht mee ophouden omdat de website volledig Nederlandstalig is.

Profielen

Een gratis datingsite is een nobel streven en als het werkt dan heeft het natuurlijk veel voordelen. Maar er zit wel een risico aan. Wanneer je gratis op een datingsite staat is de verleiding groot om je account niet te verwijderen als je allang niet meer op zoek bent. Het probleem van gratis websites voor dating is dan ook dat er vaak verouderde profielen op staan. Als er geen datum van inschrijving bij staat loop je dus het risico dat je iemand een bericht stuurt die al jaren geleden een nieuwe liefde heeft gevonden en allang niet meer op zoek is. De kans dat je dan nog een reactie krijgt is dan ook uitermate klein. Dit kan behoorlijk frustrerend zijn als je serieus op zoek bent naar nieuwe vrienden of een partner.

Laagdrempelig

Een gratis datingsite is natuurlijk erg laagdrempelig. Dit kan betekenen dat je er mensen tegenkomt die van een ander niveau zijn dan wat jij zoekt. Gratis dating is niet per definitie besteed aan lager opgeleiden, maar mensen met een lager inkomen kiezen natuurlijk liever voor gratis dating dan voor een betaalde site. Kijk dus niet vreemd op als het niveau wellicht niet erg hoog is. Dat neemt niet weg dat mensen van HBO niveau zich natuurlijk gewoon kunnen aanmelden. En het opleidingsniveau zegt niet alles over hoe en wat iemand is. Het kan evengoed klikken als er een verschil in opleidingsniveau is tussen twee mensen.

date24 screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Date24?

 • Date24.nl is volledig gratis te gebruiken zonder verborgen kosten of abonnementskosten.
 • De site is gemakkelijk te gebruiken en aanmelden is snel en eenvoudig.
 • Het aanmaken van een profiel op Date24.nl is gratis, wat een aantrekkelijk aspect is voor mensen die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om online te daten.
 • Date24.nl is gericht op zowel mensen die op zoek zijn naar nieuwe relaties als mensen die nieuwe vrienden willen maken.
 • De site biedt een eenvoudige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en berichten te versturen.
 • Date24.nl heeft niet de geavanceerde functies en matching-algoritmen die sommige andere datingsites bieden.
 • De site heeft geen specifieke klantenservice, zoals telefoon- of live chat-ondersteuning.
 • Date24.nl heeft niet de populariteit en gebruikersgemeenschap van sommige grotere betaalde datingsites.
 • Zoals bij veel online datingplatforms is er een risico op nepprofielen op Date24.nl. Gebruikers moeten voorzichtig zijn en waakzaam blijven bij het communiceren met andere leden.
 • Hoewel Date24.nl de mogelijkheid biedt om serieuze relaties te vinden, is het vooral gericht op casual dating en informele ontmoetingen. Als je op zoek bent naar een diepere verbinding of een langdurige relatie, zijn er mogelijk betere opties beschikbaar.

Date24.nl review: Gratis datingsite voor liefde en vriendschap!

In deze review hebben we alle belangrijke informatie over Date24.nl behandeld. Zoals blijkt, is Date24.nl een volledig gratis datingsite die zich richt op zowel mensen die een nieuwe relatie zoeken als mensen die nieuwe vrienden willen maken. Het aanmelden op de site is eenvoudig en het sturen en ontvangen van berichten is volledig gratis. Hoewel de site misschien niet zo uitgebreid is als sommige betaalde datingsites, biedt het wel een gebruiksvriendelijke en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je op zoek bent naar een gratis datingsite om nieuwe vrienden te maken of een nieuwe relatie te beginnen, is Date24.nl zeker het proberen waard.

 • 2.8

  Populariteit

  Date24.nl is een relatief kleine datingsite en heeft niet de populariteit van sommige van de grotere betaalde datingsites. Desondanks heeft de site een actieve gebruikersgemeenschap van mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden en relaties.

 • 3.8

  Gebruikersgemak

  De website van Date24.nl is gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen, waardoor het gemakkelijk is om door de verschillende profielen te bladeren en berichten te versturen. Het aanmeldingsproces is snel en eenvoudig en er is geen ingewikkelde match-algoritme om te navigeren.

 • 3

  Functionaliteiten

  Date24.nl biedt een aantal basisfuncties, zoals het sturen en ontvangen van berichten en het bekijken van profielen. De site heeft geen geavanceerde functies, zoals matching-algoritmen, maar het biedt wel een eenvoudige manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

 • 2.2

  Klantenservice

  Date24.nl biedt geen specifieke klantenservice. Er is geen telefoonnummer of live chat-ondersteuning beschikbaar, maar er is wel een contactformulier dat gebruikers kunnen invullen om vragen of problemen te melden.

 • 5

  Kosten

  Date24.nl is volledig gratis te gebruiken, er zijn geen verborgen kosten of abonnementskosten.

 • 3.4 Goed

  Totaalscore

  Overall is Date24.nl een eenvoudige en laagdrempelige datingsite die gratis is en zich richt op het helpen van mensen om nieuwe vrienden en relaties te vinden. Hoewel de site misschien niet zo uitgebreid is als sommige andere datingsites, biedt het wel een gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Date24 FAQ

Hoe kan ik Date24 opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Date24? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Date24.nl account.

Date24 opzeggen

Date24.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Date 24 en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga naar instellingen en wijzig het laatste kopje (Wie kan mijn profiel zien) naar: “Verwijder profiel”. Klik dan op de blauwe button met de tekst: “Verzenden”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op ”Ja”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Date24!

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Date24?

Date24 is een gratis datingsite, dus er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de site.

Zijn er beperkingen op het gratis lidmaatschap van Date24?

Het gratis lidmaatschap van Date24 heeft beperkingen op bepaalde functies, zoals het versturen van berichten en het bekijken van foto’s van andere leden. Deze functies zijn alleen beschikbaar voor betalende leden.

Welke betalingsmethoden accepteert Date24?

Date24 accepteert betalingen via iDeal, creditcard en PayPal.

Kan ik mijn Date24-lidmaatschap opzeggen en hoe doe ik dat?

Ja, je kunt je Date24-lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Om dit te doen, moet je inloggen op je account, naar de “Instellingen” gaan en op “Lidmaatschap opzeggen” klikken.

Is Date24 een veilige datingsite om te gebruiken?

Ja, Date24 heeft verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de site veilig is voor gebruikers. De site heeft bijvoorbeeld een strikt privacybeleid en controleert profielen om oplichting en nepaccounts te voorkomen.

Laats bijgewerkt: 19 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---