Home / Vind jouw match op beroepsgerichte datingsites! / Date The Doctor: Kosten, Review & Ervaringen!
Date the Doctor logo

Date The Doctor: Kosten, Review & Ervaringen!

Ben je werkzaam in de medische sector en op zoek naar liefde? Dan is Date The Doctor de datingsite voor jou! Deze unieke datingsite is speciaal ontworpen voor medische professionals, zoals artsen, verpleegkundigen, tandartsen en dierenartsen, die begrijpen hoe het is om in deze veeleisende sector te werken. Op Date The Doctor kun je gelijkgestemde mensen ontmoeten die begrijpen hoe het is om lange dagen te maken, stressvolle situaties te hanteren en de juiste balans tussen werk en privé te vinden. In deze review lees je alles over de kosten, de ervaringen van anderen en de functies van Date The Doctor. Meld je aan bij Date The Doctor en ontdek de mogelijkheid om liefde te vinden in de medische wereld!

Date the Doctor
3.6
Beoordeling 3.6

Dating voor medische professionals: De voordelen van Datethedoctor.nl

Er zijn zo van die beroepen die je enkel kunt snappen als je het beroep zelf ook uitoefent. Denk bijvoorbeeld aan leerkrachten. Die lijken veel vakantie te hebben en toch moeten ze dagelijks weer bergen werk verzetten. Enkel als je zelf leerkracht bent, snap je die routine. Ook advocaten hebben het vaak ontzettend druk en worden niet altijd begrepen door hun omgeving of hun partner. En daar kan het schoentje natuurlijk snel gaan spannen. Nog zo’n beroepen vind je in de medische sector. Denk hierbij aan dokters, chirurgen, verplegers, medische assistenten, tandartsen en dierenartsen. Daarom bestaat er datethedoctor.nl, een datingsite die zich puur richt op mensen die in deze sector werken.

Samen doktertje spelen

Werken tijdens de nacht of in het weekend. Lange, maar vooral stresserende uren op de spoeddienst werken. Zware opleidingsprojecten volgen die vaak jaren in beslag nemen. Opgeroepen worden in het holst van de nacht of tijdens een feestje met vrienden. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat er je te wachten staat als je een verpleger, dokter, apotheker, dierenarts of tandarts bent. Het valt dan ook niet altijd mee om een partner te vinden die jouw hectisch leventje snapt. Daarom kun je via datethedoctor.nl snel en gemakkelijk een leuke match vinden in de medische wereld.

Professionals en leken

Als je als medische professional lid wilt worden van datethedcotor.nl ben je verplicht om een iDeal-transactie te maken. Op die manier kan de website jouw naam controleren, maar vooral jouw BIG- of dierenartsregister controleren. Op die manier is de website honderd procent zeker dat je in de medische wereld actief bent en geen oplichter bent die gewoon een knappe dokter wilt daten. Maar geen nood voor wie geen dokter is of niet in de medische wereld actief is. Je kunt je ook registreren als gewone leek, maar dat moet je dan gewoon aangeven tijdens het aanmaken van je profiel. Ben je wel actief in de medische wereld, dan kun je aangeven of je enkel vakgenoten wilt ontmoeten of ook andere mensen.

Abonnement of credits

Je inschrijven bij Date the Doctor is dus gratis, tenzij je je aangeeft als medisch professional. In dat geval moet je een klein bedrag overmaken om jouw naam BIG- of dierenartsregistratie te controleren. Verder kun je gewoon kosteloos in de database van de website rondsnuisteren. Vind je een leuke match? Dan dien je een abonnement te starten, maar je kunt ook losse credits kopen. Voor een abonnement kies je tussen een, drie of zes maanden. Deze tarieven staan duidelijk op de website vermeldt, dus je weet altijd goed waaraan je begint als je lid wordt van datethedoctor.nl. Bij vragen, opmerkingen of suggesties kun je contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op de website.

Ben je dus actief in de medische wereld of wil je wel iemand ontmoeten uit deze sector? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website, want dankzij hun goede transparantie weet je perfect elk detail van jouw nieuwe avontuur. Heel veel succes gewenst alvast!

Date the Doctor screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Datethedoctor.nl?

 • Uniek concept in Nederland
 • Profielen worden handmatig gecontroleerd
 • (tijdelijk) 2 maanden gratis uitproberen
 • Alleen geschikt voor medisch professionals

Liefde in de medische sector: Datethedoctor.nl biedt de oplossing

Of je nu een dokter, chirurg, verpleger, medische assistent, tandarts of dierenarts bent, een carrière in de medische sector kan zwaar zijn op persoonlijk vlak. Het kan moeilijk zijn om een partner te vinden die begrijpt hoe veeleisend en hectisch je werk kan zijn. Datethedoctor.nl is een datingsite die speciaal is ontworpen voor medische professionals die op zoek zijn naar een partner die begrijpt wat hun beroep inhoudt. Deze website biedt een veilige en betrouwbare omgeving om te zoeken naar een relatie met iemand die dezelfde passie voor het medische vak deelt. Met een uitgebreide review en de ervaringen van anderen als gids, kun je erop vertrouwen dat je een weloverwogen beslissing maakt wanneer je je aanmeldt bij Datethedoctor.nl.

 • 3

  Populariteit

  Datethedoctor.nl is een relatief nieuwe datingsite die zich richt op medische professionals. Ondanks het feit dat het nog niet zo bekend is, groeit de populariteit van deze site gestaag.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Het registratieproces op Datethedoctor.nl is eenvoudig en de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk om een profiel aan te maken en te beginnen met het zoeken naar een geschikte partner.

 • 4

  Functionaliteiten

  Op Datethedoctor.nl kun je profielen bekijken, berichten versturen en chatten met andere gebruikers. De site heeft ook een geavanceerde zoekfunctie om het vinden van een geschikte match te vergemakkelijken.

 • 4

  Klantenservice

  De klantenservice van Datethedoctor.nl is beschikbaar via e-mail en telefoon. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en staan altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 • 3.5

  Kosten

  Het gebruik van Datethedoctor.nl is niet gratis, maar de kosten zijn vergelijkbaar met andere datingsites. De prijzen variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsperiode en betaalmethode.

 • 3.6 Goed

  Totaalscore

  Al met al is Datethedoctor.nl een goede datingsite voor medische professionals die op zoek zijn naar een partner die hun passie begrijpt. De site is gemakkelijk te gebruiken, biedt verschillende functies en heeft een goede klantenservice. De kosten zijn redelijk en de groeiende populariteit is een goed teken.

Date the Doctor FAQ

Hoe kan ik Date the Doctor opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Date the Doctor? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Datethedoctor.nl account.

Date the Doctor opzeggen

DateTheDoctor.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Date the Doctor en log in met E-mailadres en wachtwoord op je account. (klik op “Mijn account” in het hoofdmenu voor de login pagina)

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn account” staan in het hoofdmenu. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op de link: “Wijzig mijn gegevens”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “Verwijder mijn account”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Ga akkoord met de verwijderings voorwaarden door op het vierkantje te klikken en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”. Bevestig dit nogmaals door in de pop-up window op “OK” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Date the Doctor!

Wat is Date The Doctor?

Date The Doctor is een online datingplatform dat is ontworpen voor medische professionals. Het biedt artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te daten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Date The Doctor?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Date The Doctor. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, variërend van een maand tot een jaar, met prijzen die beginnen bij € 24,95 per maand.

Is Date The Doctor veilig en betrouwbaar?

Ja, Date The Doctor is een veilige en betrouwbare datingwebsite. Het heeft een strikt privacybeleid en gebruikt SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat alle informatie van gebruikers veilig wordt bewaard.

Kan ik me aanmelden voor Date The Doctor als ik geen medische professional ben?

Nee, Date The Doctor is exclusief voor medische professionals. Als je geen medische professional bent, kun je je helaas niet aanmelden voor deze website.

Kan ik mijn Date The Doctor-abonnement op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Date The Doctor-abonnement op elk moment opzeggen. Ga gewoon naar je accountinstellingen en volg de instructies om je abonnement op te zeggen. Houd er rekening mee dat er geen restituties worden verleend voor ongebruikte abonnementsperiodes.

Laats bijgewerkt: 06 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---