Home / Date the Doctor – Kosten, Review en Ervaringen
Date the Doctor logo

Date the Doctor - Kosten, Review en Ervaringen

Er zijn zo van die beroepen die je enkel kunt snappen als je het beroep zelf ook uitoefent. Denk bijvoorbeeld aan leerkrachten. Die lijken veel vakantie te hebben en toch moeten ze dagelijks weer bergen werk verzetten. Enkel als je zelf leerkracht bent, snap je die routine. Ook advocaten hebben het vaak ontzettend druk en worden niet altijd begrepen door hun omgeving of hun partner. En daar kan het schoentje natuurlijk snel gaan spannen. Nog zo’n beroepen vind je in de medische sector. Denk hierbij aan dokters, chirurgen, verplegers, medische assistenten, tandartsen en dierenartsen. Daarom bestaat er datethedoctor.nl, een datingsite die zich puur richt op mensen die in deze sector werken.

Date the Doctor
3.6
Beoordeling 3.6

Samen doktertje spelen

Werken tijdens de nacht of in het weekend. Lange, maar vooral stresserende uren op de spoeddienst werken. Zware opleidingsprojecten volgen die vaak jaren in beslag nemen. Opgeroepen worden in het holst van de nacht of tijdens een feestje met vrienden. Het zijn maar enkele voorbeelden van wat er je te wachten staat als je een verpleger, dokter, apotheker, dierenarts of tandarts bent. Het valt dan ook niet altijd mee om een partner te vinden die jouw hectisch leventje snapt. Daarom kun je via datethedoctor.nl snel en gemakkelijk een leuke match vinden in de medische wereld.

Professionals en leken

Als je als medische professional lid wilt worden van datethedcotor.nl ben je verplicht om een iDeal-transactie te maken. Op die manier kan de website jouw naam controleren, maar vooral jouw BIG- of dierenartsregister controleren. Op die manier is de website honderd procent zeker dat je in de medische wereld actief bent en geen oplichter bent die gewoon een knappe dokter wilt daten. Maar geen nood voor wie geen dokter is of niet in de medische wereld actief is. Je kunt je ook registreren als gewone leek, maar dat moet je dan gewoon aangeven tijdens het aanmaken van je profiel. Ben je wel actief in de medische wereld, dan kun je aangeven of je enkel vakgenoten wilt ontmoeten of ook andere mensen.

Abonnement of credits

Je inschrijven bij Date the Doctor is dus gratis, tenzij je je aangeeft als medisch professional. In dat geval moet je een klein bedrag overmaken om jouw naam BIG- of dierenartsregistratie te controleren. Verder kun je gewoon kosteloos in de database van de website rondsnuisteren. Vind je een leuke match? Dan dien je een abonnement te starten, maar je kunt ook losse credits kopen. Voor een abonnement kies je tussen een, drie of zes maanden. Deze tarieven staan duidelijk op de website vermeldt, dus je weet altijd goed waaraan je begint als je lid wordt van datethedoctor.nl. Bij vragen, opmerkingen of suggesties kun je contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op de website.

Ben je dus actief in de medische wereld of wil je wel iemand ontmoeten uit deze sector? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website, want dankzij hun goede transparantie weet je perfect elk detail van jouw nieuwe avontuur. Heel veel succes gewenst alvast!

Date the Doctor screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Datethedoctor.nl?

 • Uniek concept in Nederland
 • Profielen worden handmatig gecontroleerd
 • (tijdelijk) 2 maanden gratis uitproberen
 • Alleen geschikt voor medisch professionals
 • 3
  Populariteit
 • 3.5
  Gebruikersgemak
 • 4
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 3.5
  Kosten
 • 3.6 Goed
  Totaalscore

Date the Doctor FAQ

Hoe kan ik Date the Doctor opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Date the Doctor? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Datethedoctor.nl account.

Date the Doctor opzeggen

DateTheDoctor.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Date the Doctor en log in met E-mailadres en wachtwoord op je account. (klik op “Mijn account” in het hoofdmenu voor de login pagina)

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn account” staan in het hoofdmenu. Een nieuwe menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op de link: “Wijzig mijn gegevens”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “Verwijder mijn account”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is geopend. Ga akkoord met de verwijderings voorwaarden door op het vierkantje te klikken en klik dan op de button: “Verwijder mijn account”. Bevestig dit nogmaals door in de pop-up window op “OK” te klikken.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Date the Doctor!

Laats bijgewerkt: 06 mei 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *