Home / Crusj – Kosten, Review en Ervaringen
Crusj logo

Crusj - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij single, heb je minimaal een HBO-niveau, ben je tussen de 30 en 40 jaar oud en toe aan een strandvakantie? Dan voldoe je aan alle voorwaarden om deel te mogen nemen aan de reizen van Crusj. Ben je jonger dan 30 jaar of ouder dan 40 jaar? Dan kun je hier niet terecht. 

3
Beoordeling 3

Crusj is een organisatie die luxe zonvakanties organiseert voor singles die precies in deze leeftijdsgroep vallen. Daarnaast is het ook echt verplicht om hoger opgeleid te zijn (HBO+) en moet je vanzelfsprekend single zijn. Door de naam van de organisatie, Crusj, zou je denken dat de focus hier echt ligt op het verliefd worden tijdens een singlesreis, maar de organisatie zelf geeft aan dat het vooral gaat om het vinden van nieuwe vriendschappen. Van vrienden en vriendinnen hebben we immers nooit genoeg en wie weet komt er ook een beetje liefde bij kijken.

Een passend activiteitenprogramma

Crusj stelt dan wel wat eisen, maar dat is niet voor niets. Juist door deze eisen te stellen aan de singels die mee willen op singlesreis weet Crusj precies wat voor doelgroep zij voor zich hebben. Hier zijn de reizen volledig op aangepast. Je verblijft in een luxe accommodatie op een prachtige bestemming. Hier is een compleet activiteitenprogramma voor je gerealiseerd. Je kunt deelnemen aan eindeloos veel activiteiten en zal je werkelijk geen moment vervelen tijdens deze singlesvakantie. Daar komt nog bij dat je gegarandeerd reist met leeftijdsgenoten. Er kan onmogelijk meer dan 10 jaar verschil zitten tussen de jongste en de oudste deelnemers. Doordat de reisgenoten een gelijk niveau hebben en op hetzelfde punt in het leven staan is de kans veel groter dat er echt goede vriendschappen ontstaan. Uiteraard is de kans op liefde ook altijd aanwezig.

Alles voor de gezelligheid

Eén van de belangrijkste pluspunten van Crusj is wel dat het organisatorisch allemaal erg sterk is. De reizen zijn compleet verzorgd en alles klopt tot in het detail. De hotels worden zorgvuldig uitgezocht op luxe en kwaliteit. De locaties voor het diner worden ook met alle aandacht voor kwaliteit uitgezocht. Je mag dan ook niet anders dan absoluut het beste verwachten van de singlesreizen van Crusj. Het activiteitenprogramma biedt voor iedereen voldoende vertier, terwijl er ook zeker genoeg tijd is gereserveerd om gezellig met elkaar te chillen.

Waar gaan de reizen naartoe?

De singlesreizen van Crusj gaan naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Je keuze is dan ook vooral afhankelijk van je budget. Wil je relatief voordelig mee op singlesreis? Dan kun je bijvoorbeeld naar het mooie Zakynthos of naar Kos reizen met gezellige singles. Wil je best iets meer uitgeven, maar ook niet te gek voor de portemonnee? Dan kun je mee naar de Algarve of bijvoorbeeld naar Sicilië. Wil je wat verder weg reizen en ben je niet bang om hier ook wat aan uit te geven? Dan zijn de singlesreizen naar Bali – Indonesië zeker aan te raden. Afhankelijk van de periode waarin je reist moet je dan wel rekening houden met een prijs rond de 1.300 euro.

Crusj screenshot

Way kost een reis bij Crusj Vakanties?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Crusj.com?

  • Singlereizen voor hoog opgeleiden
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 17 december 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *