Home / Country Life Dating – Kosten, Review en Ervaringen
Country Life Dating logo

Country Life Dating - Kosten, Review en Ervaringen

Ben jij een echt buitenmens en zoek je een leuke partner die net zo veel van de buitenlucht houdt als jij? Dan kun je eens een kijkje nemen bij Country Life Dating, dé datingsite voor mensen die houden van een frisse neus halen in de natuur. Ben jij puur, avontuurlijk en natuurlijk ingesteld? Dan is het vanzelfsprekend dat je van je toekomstige partner wenst dat hij of zij net zo ingesteld is. Hier heb je zekerheid van wanneer je gaat daten via Country Life Dating. Hier zijn namelijk alleen maar singles te vinden die graag actief zijn in de buitenlucht.

Country Life Dating
3
Beoordeling 3

Een nieuwe look voor Country Life Dating

Country Life Dating bestaat al jarenlang, maar heeft wel een metamorfose ondergaan. In eerste instantie was deze datingsite te vinden onder een .nl extensie en vandaag de dag vind je Country Life Dating onder een .net extensie. Met deze wisseling heeft de datingsite ook een andere look gekregen. De website is moderner geworden, praktischer ingericht, gebruiksvriendelijker en completer. Dit brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee, zeker omdat alles eigenlijk voor zich wijst en je gewoon veel mogelijkheden aan kunt spreken om leuke mensen te vinden. Een nadeel is wel dat er nog altijd vrij weinig aandacht bestaat voor de veiligheid. De website zelf is wel beveiligd, maar er wordt nergens op de website informatie gegeven over de omgang met de persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld. Daarnaast wordt de datingsite ook niet ondersteund door keurmerken.

Gratis aanmelden voor een date

Als jij op zoek bent naar een leuke date, dan kun je gratis een profiel aanmaken. Het aanmelden bij deze datingsite is kosteloos en je kunt direct met je persoonlijke profiel aan de slag. Het is toegestaan om een nickname te gebruiken in plaats van je eigen naam. Natuurlijk kun je foto’s aan je profiel toevoegen om deze zo compleet mogelijk te maken. Als gratis lid kun je ook de profielen van anderen bekijken, inclusief foto. Zo kun je makkelijk op zoek naar mensen die je aanspreken en waar je misschien wel eens een drankje mee zou willen doen, of een picknick in de natuur uiteraard.

Betalen voor je lidmaatschap

Als je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, dan zou je deze persoon misschien wel een knipoogje of een berichtje willen sturen. Heb je nog niemand gevonden en duurt het te lang? Dan zou je misschien wel een oproep willen plaatsen om eens wat meer op te vallen. Dit zijn mogelijkheden die je krijgt als je een betaald lidmaatschap neemt. Er zijn lidmaatschappen af te sluiten voor 1, 3, 6 en 12 maanden. Voor een enkele maand betaal je een kleine 14 euro. Voor een kwartaal betaal je 9,95 per maand en voor een half jaar betaal je maandelijks 7,95. Per maand gezien ben je het voordeligst uit met een jaarabonnement. Je betaalt dan een bedrag van 5,95 euro per maand. Dit komt neer op een ruime 70 euro per jaar. Je dient dit bedrag in één keer te betalen.

Country Life Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van CountryLifeDating.net?

 • Een moderne site met veel ervaring
 • Veel mogelijkheden voor abonnementen
 • Goed betaalbaar
 • Registratie is verplicht
 • Geen keurmerken aanwezig
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Country Life Dating FAQ

Hoe kan ik Country Life Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Country Life Dating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw CountryLifeDating.net account.

Country Life Dating opzeggen

CountryLifeDating.net account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Country Life Dating en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “Privacy instellingen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik nu op de laatste link: “Account Verwijderen?”. Meer opties zijn nu zichtbaar. Klik op de button met de tekst: “Ja, ik wil mij account verwijderen.”. Bevestig deze keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Country Life Dating!

Laats bijgewerkt: 08 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *