Home / Boeren op zoek naar liefde: ontdek de beste datingsites! / Landelijk daten? Lees onze CountryLifeDating review
Country Life Dating logo

Landelijk daten? Lees onze CountryLifeDating review

Country Life Dating is dé datingsite voor mensen die houden van het buitenleven en graag hun passie willen delen met een gelijkgestemde partner. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, paardrijden of andere buitenactiviteiten, bij Country Life Dating vind je gelijkgestemde singles die jouw passie delen. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface en is gericht op het verbinden van mensen die een actieve levensstijl en een voorliefde voor het buitenleven hebben. Daarnaast is Country Life Dating veilig en betrouwbaar, met strikte privacyregels en een goede klantenservice. Wil je meer weten over de kosten, ervaringen en reviews van Country Life Dating? Lees dan onze uitgebreide review en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou!

Country Life Dating
3
Beoordeling 3

Country Life Dating: Dé datingsite voor outdoor liefhebbers

Ben jij een echt buitenmens en zoek je een leuke partner die net zo veel van de buitenlucht houdt als jij? Dan kun je eens een kijkje nemen bij Country Life Dating, dé datingsite voor mensen die houden van een frisse neus halen in de natuur. Ben jij puur, avontuurlijk en natuurlijk ingesteld? Dan is het vanzelfsprekend dat je van je toekomstige partner wenst dat hij of zij net zo ingesteld is. Hier heb je zekerheid van wanneer je gaat daten via Country Life Dating. Hier zijn namelijk alleen maar singles te vinden die graag actief zijn in de buitenlucht.

Een nieuwe look voor Country Life Dating

Country Life Dating bestaat al jarenlang, maar heeft wel een metamorfose ondergaan. In eerste instantie was deze datingsite te vinden onder een .nl extensie en vandaag de dag vind je Country Life Dating onder een .net extensie. Met deze wisseling heeft de datingsite ook een andere look gekregen. De website is moderner geworden, praktischer ingericht, gebruiksvriendelijker en completer. Dit brengt natuurlijk veel voordelen met zich mee, zeker omdat alles eigenlijk voor zich wijst en je gewoon veel mogelijkheden aan kunt spreken om leuke mensen te vinden. Een nadeel is wel dat er nog altijd vrij weinig aandacht bestaat voor de veiligheid. De website zelf is wel beveiligd, maar er wordt nergens op de website informatie gegeven over de omgang met de persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld. Daarnaast wordt de datingsite ook niet ondersteund door keurmerken.

Gratis aanmelden voor een date

Als jij op zoek bent naar een leuke date, dan kun je gratis een profiel aanmaken. Het aanmelden bij deze datingsite is kosteloos en je kunt direct met je persoonlijke profiel aan de slag. Het is toegestaan om een nickname te gebruiken in plaats van je eigen naam. Natuurlijk kun je foto’s aan je profiel toevoegen om deze zo compleet mogelijk te maken. Als gratis lid kun je ook de profielen van anderen bekijken, inclusief foto. Zo kun je makkelijk op zoek naar mensen die je aanspreken en waar je misschien wel eens een drankje mee zou willen doen, of een picknick in de natuur uiteraard.

Betalen voor je lidmaatschap

Als je iemand hebt gevonden die je aanspreekt, dan zou je deze persoon misschien wel een knipoogje of een berichtje willen sturen. Heb je nog niemand gevonden en duurt het te lang? Dan zou je misschien wel een oproep willen plaatsen om eens wat meer op te vallen. Dit zijn mogelijkheden die je krijgt als je een betaald lidmaatschap neemt. Er zijn lidmaatschappen af te sluiten voor 1, 3, 6 en 12 maanden. Voor een enkele maand betaal je een kleine 14 euro. Voor een kwartaal betaal je 9,95 per maand en voor een half jaar betaal je maandelijks 7,95. Per maand gezien ben je het voordeligst uit met een jaarabonnement. Je betaalt dan een bedrag van 5,95 euro per maand. Dit komt neer op een ruime 70 euro per jaar. Je dient dit bedrag in één keer te betalen.

Country Life Dating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van CountryLifeDating.net?

 • CountryLifeDating.net richt zich specifiek op mensen die geïnteresseerd zijn in het plattelandsleven en de landelijke levensstijl. Dit creëert een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die gedeelde waarden en interesses hebben.
 • De datingsite legt de nadruk op regionale matches, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om mensen te ontmoeten die zich in hun nabije omgeving bevinden. Dit vergemakkelijkt het plannen van ontmoetingen en het opbouwen van lokale relaties.
 • CountryLifeDating.net biedt een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor gebruikers gemakkelijk door profielen kunnen bladeren, berichten kunnen verzenden en contact kunnen leggen met potentiële partners.
 • Aangezien de datingsite zich richt op het plattelandsleven, biedt het gebruikers de mogelijkheid om mensen te vinden met gedeelde hobby's en interesses, zoals tuinieren, paardrijden, landbouw en buitenactiviteiten.
 • CountryLifeDating.net heeft een goede reputatie als het gaat om privacy en veiligheid van gebruikers. Ze nemen maatregelen om de persoonlijke informatie van gebruikers te beschermen en bieden opties voor privacy-instellingen.
 • Aangezien CountryLifeDating.net zich richt op een specifieke niche van het plattelandsleven, kan de gebruikersbasis beperkter zijn in vergelijking met algemene datingsites. Dit kan leiden tot minder potentiële matches, vooral in specifieke geografische gebieden.
 • Vanwege de specifieke focus op het plattelandsleven kan er mogelijk minder diversiteit zijn in termen van culturele achtergronden en interesses van gebruikers.
 • CountryLifeDating.net kan mogelijk minder geavanceerde functies en opties bieden in vergelijking met grotere en meer gevestigde datingsites. Dit kan de gebruikerservaring beperken voor mensen die op zoek zijn naar specifieke kenmerken of functionaliteit.
 • Omdat het een nichesite is, kan het voorkomen dat sommige gebruikers inactief worden. Dit kan het moeilijker maken om nieuwe matches te vinden en kan invloed hebben op de interactie tussen gebruikers.
 • Het gebruik van CountryLifeDating.net kan kosten met zich meebrengen, zoals abonnementskosten. Dit kan een belemmering vormen voor gebruikers die niet bereid of in staat zijn om te betalen voor een datingdienst.

Deel jouw passie voor avontuur met singles bij Country Life Dating

Ben jij een échte buitenmens en op zoek naar een partner die jouw liefde voor de natuur deelt? Dan is Country Life Dating de perfecte datingsite voor jou! Hier ontmoet je gelijkgestemde singles die net als jij graag buiten zijn en van avontuur houden. De site is gebruiksvriendelijk en veilig, en biedt tal van functies waarmee je gemakkelijk en snel in contact komt met andere leden. Het aanmelden is gratis en je hebt de keuze uit verschillende lidmaatschapsopties. Wil je weten wat anderen van Country Life Dating vinden? Lees dan onze eerlijke review en ontdek of deze datingsite bij jou past.

 • 2.8

  Populariteit

  Country Life Dating is een populaire datingsite onder mensen die van het buitenleven houden en op zoek zijn naar een partner met dezelfde interesses. Het aantal actieve gebruikers op de site groeit nog steeds en er zijn dagelijks nieuwe profielen te vinden.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Country Life Dating: De site is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het aanmeldingsproces is snel en eenvoudig en het vinden van geschikte matches is een fluitje van een cent.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Country Life Dating: Country Life Dating biedt een scala aan handige functies, zoals het versturen van berichten en het zoeken naar profielen op basis van specifieke criteria. Ook is er een handige chatfunctie beschikbaar om direct in contact te komen met andere leden.

 • 2.8

  Klantenservice

  Country Life Dating: De klantenservice van Country Life Dating is vriendelijk, behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen van gebruikers. Er is een uitgebreide FAQ-sectie beschikbaar en de klantenservice is per e-mail bereikbaar voor verdere vragen.

 • 3.2

  Kosten

  Country Life Dating biedt gratis registratie aan, maar voor volledige toegang tot alle functies is een betaald lidmaatschap vereist. De kosten van het lidmaatschap zijn redelijk en er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Country Life Dating is een uitstekende datingsite voor mensen die houden van het buitenleven en op zoek zijn naar een partner met dezelfde interesses. De site biedt een gebruiksvriendelijke interface, handige functies en een goede klantenservice. Ook zijn de kosten van het lidmaatschap redelijk. Al met al een aanrader voor iedereen die graag actief is in de buitenlucht en op zoek is naar een partner met dezelfde interesses.

Country Life Dating FAQ

Hoe kan ik Country Life Dating opzeggen?

Om je profiel op CountryLifeDating te verwijderen, moet je inloggen op je account en naar de instellingen gaan. Vanuit de instellingen kun je de optie vinden om je profiel te verwijderen. Het verwijderen van je profiel is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt, dus zorg ervoor dat je zeker weet dat je je profiel wilt verwijderen voordat je de actie uitvoert.

Country Life Dating opzeggen

CountryLifeDating.net account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Country Life Dating en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “Privacy instellingen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik nu op de laatste link: “Account Verwijderen?”. Meer opties zijn nu zichtbaar. Klik op de button met de tekst: “Ja, ik wil mij account verwijderen.”. Bevestig deze keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Country Life Dating!

Wat is CountryLifeDating en hoe werkt het?

CountryLifeDating is een online datingplatform dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een partner die ook van het landelijke leven houdt. Het werkt door het aanmaken van een profiel en het zoeken naar potentiële matches op basis van criteria zoals leeftijd, locatie en interesses. Vervolgens kunnen gebruikers communiceren met elkaar via chat of berichten om elkaar beter te leren kennen.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van CountryLifeDating?

De kosten voor het gebruik van CountryLifeDating zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Er zijn twee soorten lidmaatschap: het gratis basislidmaatschap en het premiumlidmaatschap. Het basislidmaatschap is gratis, maar biedt beperkte functionaliteit. Het premiumlidmaatschap kost € 24,99 per maand en biedt volledige toegang tot alle functies, inclusief het versturen van berichten en het bekijken van alle foto’s van andere leden.

Zijn er speciale functies beschikbaar op CountryLifeDating?

Ja, er zijn verschillende speciale functies beschikbaar op CountryLifeDating. Een daarvan is de “MatchGame”, waarbij gebruikers potentiële matches kunnen beoordelen op basis van hun profielfoto’s. Een andere functie is de “VeiligModus”, waarmee gebruikers kunnen kiezen welke soorten gebruikers ze willen zien en benaderd worden door. Tot slot is er de “IncognitoModus”, die gebruikers de mogelijkheid biedt om andere profielen te bekijken zonder dat ze weten dat je hun profiel hebt bezocht.

Is CountryLifeDating veilig te gebruiken?

Ja, CountryLifeDating is veilig te gebruiken. Het platform maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gebruikersgegevens veilig blijven. Het platform heeft ook een strikt beleid tegen nepprofielen en scammers, waardoor gebruikers een veiligere online datingervaring kunnen hebben. Gebruikers worden echter wel geadviseerd om voorzichtig te zijn en hun persoonlijke gegevens niet te delen met andere gebruikers totdat ze hen beter kennen en vertrouwen.

Laats bijgewerkt: 27 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---