Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Cooldating Kosten en Review - Ervaringen van Gebruikers!
Cooldating logo

Cooldating Kosten en Review - Ervaringen van Gebruikers!

Op zoek naar een online datingsite waar je vriendschap, dates of zelfs een vaste relatie kunt vinden? Cooldating is een platform dat je de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en toegankelijke manier in contact te komen met andere leden. Met een eenvoudig aanmeldproces en de optie om te zoeken naar profielen die voldoen aan jouw voorkeuren, is Cooldating een veelbelovende optie. Maar hoe zit het met de kosten, betrouwbaarheid en gebruikerservaring? Bij WelkeOnlineDatingSite.nl vind je een uitgebreide review, waarin de kosten, functionaliteiten en ervaringen van gebruikers worden besproken. Lees de review van Cooldating op WelkeOnlineDatingSite.nl voordat je besluit je aan te melden. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en ontdekken of Cooldating de juiste datingsite voor jou is.

Cooldating
2.5
Beoordeling 2.5

Cooldating: Eenvoudig aanmelden en direct op zoek naar jouw ideale match?

Via Cooldating kun je op zoek gaan naar vriendschap, een date of een vaste relatie. Aanmelden is heel eenvoudig. Je geeft aan wat je eigen geslacht is, waar je naar op zoek bent en vervolgens vul je een nickname, je e-mailadres en een wachtwoord in. Nadat je de aanmelding hebt bevestigd kun je direct zoeken in de profielen van andere members. Je kunt zoeken op geslacht en leeftijdscategorie. Als je niet bent aangemeld kun je ook zoeken, maar dan zie je alleen de profielfoto’s van de members die aan je zoekcriteria voldoen. Je kunt de profielinformatie niet bekijken. Hiervoor moet je eerst een profiel hebben en inloggen.

Berichten versturen en ontvangen

Nadat je je gratis hebt geregistreerd bij Cooldating heb je credits nodig om berichten te kunnen versturen. Je krijgt bij aanmelding drie gratis credits. Wil je er meer gebruiken dan moet je deze online kopen. De prijzen voor de credits krijg je alleen te zien als je bent ingelogd. Deze worden verder niet op de website vermeld. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven dat je credits nodig hebt voor het versturen en ontvangen van berichten. Eenmaal aangekochte credits kun je niet teruggeven, er vindt geen restitutie plaats. Wanneer je je account verwijdert vervallen automatisch je credits. Deze credits kun je kopen in verschillende bundels, hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Het voordeel van dit systeem is dat je alleen betaalt op het moment dat je van de site gebruik maakt door berichten te versturen.

Weinig aanbod van leden

Wat wel jammer is, is het feit dat er maar weinig leden zijn ingeschreven bij Cooldating. Als je zoekt op een bepaald geslacht en bepaalde leeftijdscategorie krijg je soms maar enkele matches. En dan is de kans ook nog eens groot dat de leden inmiddels al niet meer actief zijn op de site. Hier kom je uiteraard alleen achter als je een bericht verstuurt en daarvoor zijn betaalde credits nodig. Het gebeurt helaas regelmatig dat mensen zich aanmelden bij een datingsite alleen om er rond te kunnen kijken. Als ze dan niet vinden wat ze zoeken laten ze hun profiel staan zonder ooit nog in te loggen. Het opschonen van oude profielen gebeurt echter vrijwel nooit omdat lastig is in te schatten of een member zijn profiel wel of niet nog in stand wil houden.

Veilig online daten

Wanneer je bij Cooldating contact wilt leggen met andere members, zorg er dan voor dat je je privé gegevens niet te snel vrijgeeft. Wanneer je je telefoonnummer of mailadres geeft, loop je immers de kans dat de ander je gaat lastigvallen als jij besluit om het contact te verbreken. Anderzijds is het natuurlijk wel zo dat als je contact met iemand hebt met wie het lijkt te klikken, je ook niet maandenlang alleen maar met elkaar wilt blijven mailen via een datingsite. Dan zal er toch een keer een afspraak voor een ontmoeting worden gemaakt in de meeste gevallen. Spreek bij voorkeur af op een neutrale locatie waar meer mensen zijn. Zo kun je een date ook gemakkelijker afbreken als de klik met de persoon er niet blijkt te zijn.

Cooldating screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Cooldating.nl?

 • Cooldating biedt een eenvoudig en snel aanmeldproces, waardoor gebruikers direct aan de slag kunnen.
 • De datingsite biedt diverse zoekopties, waardoor gebruikers kunnen filteren op hun voorkeuren en specifieke criteria.
 • Cooldating heeft een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om profielen te bekijken en met andere gebruikers in contact te komen.
 • De site biedt verschillende functionaliteiten, zoals berichten verzenden, profielen markeren als favoriet en meer, waardoor gebruikers een gepersonaliseerde ervaring hebben.
 • Cooldating richt zich op het bieden van mogelijkheden voor verschillende soorten relaties, waardoor gebruikers kunnen vinden wat ze zoeken.
 • Cooldating maakt gebruik van fictieve profielen, wat kan leiden tot minder betrouwbare en minder bevredigende gebruikerservaringen.
 • De datingsite heeft momenteel een beperkte populariteit, waardoor het aantal potentiële matches en gebruikers mogelijk beperkt is.
 • Cooldating heeft mogelijk minder naamsbekendheid in vergelijking met andere datingsites, waardoor het minder aantrekkelijk kan zijn voor nieuwe gebruikers.
 • Er kunnen gevallen zijn waarin de klantenservice minder responsief is, wat kan leiden tot frustratie bij gebruikers die hulp of ondersteuning nodig hebben.
 • Ondanks de eenvoudige aanmelding kan de algemene gebruikerservaring van Cooldating minder intuïtief of minder gebruiksvriendelijk zijn in vergelijking met andere datingsites.

Cooldating: Vind vriendschap, dates en een vaste relatie op één platform

Cooldating biedt een platform waar je op zoek kunt gaan naar vriendschap, een date of een vaste relatie. Het aanmeldproces is eenvoudig en je kunt direct beginnen met het verkennen van profielen. Echter, het is belangrijk om te vermelden dat er enkele minpunten zijn, zoals het feit dat de datingsite fictieve profielen bevat. Dit kan invloed hebben op de gebruikerservaring en het vertrouwen van de gebruikers. Desondanks is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn en je eigen oordeel te vormen. Lees de kosten, review en ervaringen van andere gebruikers op WelkeOnlineDatingSite.nl voordat je besluit je aan te melden bij Cooldating. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken en ontdekken of Cooldating aan jouw verwachtingen voldoet.

 • 2.5

  Populariteit

  Cooldating is een datingsite die momenteel minder populair is onder gebruikers. Het heeft nog geen grote naamsbekendheid opgebouwd en trekt mogelijk minder leden aan in vergelijking met andere datingsites. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van lidmaatschap.

 • 2.6

  Gebruikersgemak

  Cooldating biedt een gebruiksvriendelijke ervaring met een eenvoudige interface en navigatie. Het aanmeldproces is eenvoudig en het verkennen van profielen is direct mogelijk. Gebruikers kunnen gemakkelijk door de website navigeren en gebruikmaken van de aangeboden functies.

 • 2.5

  Functionaliteiten

  Cooldating biedt een scala aan functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van vriendschap, dates of een vaste relatie. Van geavanceerd zoeken tot het verzenden van berichten, de site voorziet in de essentiële tools voor een succesvolle online datingervaring.

 • 2.4

  Klantenservice

  Cooldating stelt een klantenservice beschikbaar om gebruikers te ondersteunen. Hoewel de responsiviteit en kwaliteit van de klantenservice kunnen variëren, is er een team beschikbaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden aan de leden.

 • 2.5

  Populariteit

  Cooldating hanteert een prijsmodel dat kan variëren op basis van het type lidmaatschap en de duur ervan. Het is belangrijk om de kosten en betaalmogelijkheden te overwegen voordat je je aanmeldt. Wees ervan bewust dat er geen transparantie is over het gebruik van fictieve profielen op deze datingsite.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van de genoemde aspecten, zoals populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en de aanwezigheid van fictieve profielen, wordt de totaalscore van Cooldating beïnvloed. Het is raadzaam om de kosten, reviews en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen voordat je een weloverwogen beslissing neemt over lidmaatschap bij Cooldating.

Cooldating FAQ

Hoe kan ik Cooldating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Cooldating? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Cooldating.nl account.

Cooldating opzeggen

Cooldating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Cooldating en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Scroll naar het einde van de website en klik op de link: “FAQ”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. klik nu op de vraag: “Hoe verwijder ik mijn profiel?” klik vervolgens op de tekstlink: “hier“.

Stap 4: Een pop-up venster is nu geopend. Vul je wachtwoord in en klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Cooldating!

Hoe meld ik me aan bij Cooldating?

Het aanmelden bij Cooldating is eenvoudig. Ga naar de website en klik op de knop “Aanmelden”. Vul het aanmeldformulier in met de gevraagde informatie, zoals je geslacht, het type relatie waar je naar op zoek bent, je nickname, e-mailadres en wachtwoord. Bevestig je aanmelding en je kunt direct beginnen met het verkennen van profielen.

Kan ik mijn zoekcriteria aanpassen op Cooldating?

Ja, je kunt je zoekcriteria aanpassen op Cooldating. Nadat je bent ingelogd, ga je naar de zoekinstellingen. Daar kun je filters instellen op basis van geslacht, leeftijd, locatie en andere voorkeuren. Door je zoekcriteria aan te passen, kun je de profielen bekijken die het beste bij jouw voorkeuren passen.

Hoe kan ik in contact komen met andere leden op Cooldating?

Om in contact te komen met andere leden op Cooldating, kun je gebruikmaken van de berichtenfunctie. Ga naar het profiel van de persoon waarmee je in contact wilt komen en klik op de knop “Bericht sturen”. Je kunt dan een bericht typen en verzenden naar die persoon. Houd er rekening mee dat wederzijds respect en beleefdheid belangrijk zijn bij het versturen van berichten.

Kan ik mijn profielinformatie bewerken op Cooldating?

Ja, je kunt jouw profielinformatie bewerken op Cooldating. Log in op je account en ga naar jouw profielpagina. Daar kun je persoonlijke informatie, interesses en foto’s toevoegen of bijwerken. Het is altijd een goed idee om je profiel up-to-date te houden, zodat andere gebruikers een duidelijk beeld van jou kunnen krijgen.

Zijn er privacyvoorzieningen op Cooldating?

Ja, Cooldating neemt privacy serieus en biedt privacyvoorzieningen om de persoonlijke informatie van gebruikers te beschermen. Je kunt zelf bepalen welke informatie je met andere leden wilt delen en welke informatie privé wilt houden. Het is altijd belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens en alleen informatie te delen waar je comfortabel mee bent.

Laats bijgewerkt: 05 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---