Home / De Beste Lesbische Datingsites van het Moment! / Kosten en ervaringen van Contigo Contact: lees onze review!
Contigo Contact logo

Kosten en ervaringen van Contigo Contact: lees onze review!

Welkom bij de review van Contigo Contact, een unieke contactsite speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen die op zoek zijn naar vrouwelijk contact. Contigo biedt niet alleen contactadvertenties, maar ook actuele informatie en leuke acties om de zoektocht naar liefde of vriendschap aangenamer te maken. Als stichting heeft Contigo een andere sfeer dan een gemiddelde datingsite, waardoor het zich onderscheidt van de rest. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en meer? Lees dan verder en ontdek wat Contigo Contact jou te bieden heeft.
Contigo Contact
3.3
Beoordeling 3.3

Contigo: Dé contactsite voor lesbische en biseksuele vrouwen

Contigo is een contactsite voor lesbische en biseksuele vrouwen. Je vindt hier niet alleen contactadvertenties maar ook actuele informatie en leuke acties. Je kunt een advertentie plaatsen als je lesbisch of biseksueel bent en op zoek naar een vrouwelijk contact. De website is uitsluitend bedoeld voor vrouwen, advertenties door mannen worden niet geplaatst. Contigo is een stichting en dat geeft de website een andere sfeer dan een gemiddelde datingsite.

Geen commercieel belang

Je kunt als vrouw tegen een kleine vergoeding een advertentie plaatsen. Deze blijft een maand staan en wordt daarna verwijderd. Zo wordt voorkomen dat er oude advertenties op de site staan die wellicht niet meer actueel zijn. Biseksuele vrouwen die een relatie (met een man) hebben wordt dringend verzocht dit kenbaar te maken zodat een lesbische of biseksuele vrouw die op de advertentie reageert weet dat de ander gebonden is en dat een relatie zeer waarschijnlijk niet tot de mogelijkheden behoort.

Een veilige plaats om te daten

Lesbische vrouwen zijn vaak kwetsbaar. Op een gewone datingsite worden ze toch vaak benaderd door mannen, ondanks dat wordt aangegeven dat je alleen op zoek bent naar een vrouw. Via Contigo kun je het contact met een andere vrouw rustig opbouwen via de e-mail. Je hoeft niet meteen af te spreken en omdat er geen kostenplaatje is verbonden aan het sturen van mails zit er ook geen druk achter van “mijn abonnement loopt morgen af dus zullen we wel of niet afspreken”. Zo kunnen ook vrouwen die net “uit de kast” zijn gekomen via deze website op zoek naar een leuk contact dat wellicht later uitgroeit tot een mooie relatie.

Ervaringen van andere vrouwen

Een groot voordeel van de site van Contigo is dat je alles kunt lezen zonder dat je een account hoeft aan te maken. Dit is op deze site niet eens mogelijk. Als je een advertentie plaatst krijg je reacties doorgestuurd naar je mailadres en kun je vervolgens zelf bepalen of je het contact wel of niet wilt beantwoorden. Mede door dit eenvoudige concept worden de kosten laag gehouden en kan het plaatsen van een advertentie voor een klein bedrag worden geregeld. Je kunt ervaringen van andere vrouwen lezen, zowel met contacten die ze via Contigo hebben opgedaan als met de website zelf. Zo kun je je een beeld vormen voordat je eventueel een advertentie plaatst. De website is al sinds 1999 actief en dat zegt ook wel iets natuurlijk, ondanks de relatief simpele opzet heeft Contigo zich weten te handhaven.

 

Contigo Contact screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Contigo Contact?

 • Alle informatie op de website is voor iedereen te raadplegen
 • Je kunt voor een gering bedrag een advertentie plaatsen
 • De site is uitsluitend voor lesbische en biseksuele vrouwen, mannen worden niet toegelaten en reacties van mannen worden niet doorgestuurd
 • De website maakt een wat gedateerde indruk
 • Door het open karakter kan “iedereen” op je advertentie reageren. Reacties worden gelezen door beheer om te controleren of er geen man reageert want dit valt buiten de orde van deze website

Kosten, ervaringen en tips: Haal het meeste uit Contigo

Ontdek de unieke wereld van Contigo, een contactsite speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen. Bij Contigo vind je niet alleen contactadvertenties, maar ook actuele informatie en leuke acties om jouw zoektocht naar een vrouwelijke partner te ondersteunen. Als stichting biedt Contigo een andere sfeer dan een doorsnee datingsite en zet het zich in voor vrouwen die op zoek zijn naar vrouwelijk contact. Mannen zijn hier niet toegestaan. Lees alles over de kosten, gebruikerservaringen en bijzonderheden van Contigo en maak een weloverwogen keuze. Maak vandaag nog een account aan en ontmoet jouw ideale partner op Contigo, waar liefde en verbinding centraal staan!

 • 2.5

  Populariteit

  Contigo is populair onder lesbische en biseksuele vrouwen die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. De unieke sfeer en advertenties trekken veel bezoekers.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De Contigo-website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor je snel de juiste informatie en contactadvertenties kunt vinden.

 • 3

  Functionaliteiten

  Contigo biedt naast contactadvertenties ook actuele informatie, leuke acties en tips, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de contactsite.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Contigo staat klaar om al je vragen en problemen op te lossen, zodat je een prettige ervaring hebt op de website.

 • 5

  Kosten

  Contigo is een stichting en streeft ernaar de kosten voor haar leden zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen de kans krijgt om liefde en vriendschap te vinden.

 • 3.3 Goed

  Totaalscore

  Contigo scoort hoog op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, waardoor het een uitstekende keuze is voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Veelgestelde vragen Contigo Contact

Wat is Contigo Contact voor een online datingsite?

Contigo Contact is een online datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site richt zich met name op hoger opgeleide singles en streeft ernaar om matches te vinden op basis van persoonlijkheid en interesses.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Contigo Contact?

Om gebruik te maken van Contigo Contact moet je een abonnement afsluiten. De kosten voor een abonnement zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. Een abonnement van een maand kost bijvoorbeeld €49,95, terwijl een abonnement van zes maanden €149,70 kost.

Kan ik gratis gebruik maken van Contigo Contact?

Nee, Contigo Contact biedt geen gratis lidmaatschap aan. Je kunt de site wel gratis uitproberen door een gratis account aan te maken. Met dit account kun je profielen bekijken en interesse tonen in andere leden, maar om berichten te kunnen versturen en ontvangen moet je een betaald abonnement afsluiten.

Hoe kan ik mijn account bij Contigo Contact opzeggen?

Als je je account bij Contigo Contact wilt opzeggen, kun je dit doen via de instellingen op de website. Ga naar het tabblad ‘Mijn account’ en kies daar voor ‘Account verwijderen’. Volg vervolgens de stappen om je account definitief te verwijderen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Contigo Contact?

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van Contigo Contact, kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier op de website. Je kunt ook een e-mail sturen naar support@contigocontact.nl of bellen naar 085-1306393. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Laats bijgewerkt: 17 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---