Home / ContactLeggen.nl – Kosten, Review en Ervaringen
ContactLeggen.nl screenshot

ContactLeggen.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De website ContactLeggen.nl wekt op de homepagina de indruk dat het een website is waar je een leuk contact kunt vinden voor vriendschap of een relatie. Maar niets is minder waar. In de gebruiksvoorwaarden staat namelijk expliciet vermeld dat de website is opgezet met als hoofddoel “adult entertainment”. De profielen op de website zijn uitsluitend fictief, hooguit met uitzondering van de mannen die zich hebben aangemeld in de hoop een leuk contact op te doen. Op de homepagina worden ook vrijwel alleen dames getoond. Er staat een enkele heer tussen, wellicht in de hoop dat er ook wat dames willen reageren.

ContactLeggen.nl
2.5
Beoordeling 2.5

Uitsluitend entertainment

Je zult op ContactLeggen.nl uitsluitend contacten kunnen leggen die niet echt zijn. Het is goed om je dat te realiseren voordat je je aanmeldt. Wanneer je een bericht stuurt krijg je ongetwijfeld snel antwoord. Mar de berichten worden verstuurd door moderators, medewerkers van de website dus. Vaak zijn het vage berichten waarin een vraag met een wedervraag wordt beantwoord, in de hoop dat je weer zult reageren, wat extra inkomsten voor de beheerders van de website oplevert. Zeker op verzoeken om elkaar te ontmoeten of op een andere manier contact te leggen zullen met smoezen worden ontweken.

Credits

Voor het versturen van een bericht zijn volgens de info op de website vier credits nodig. Als je een foto wilt meesturen zelfs 8 credits. De prijs van een credit wordt niet vermeld. Wel staat bij de voorwaarden dat je via iDeal of Paysafe een credit bundel kunt kopen waardoor je goedkoper uit bent. Een credit via een sms bericht op je telefoon is het duurst. Het ontvangen van berichten is wel altijd gratis. Maar je zult merken dat je bij het leggen van contact uitsluitend algemene antwoorden krijgt. De reactie zal nooit persoonlijk zijn. Daarentegen zal de ander wel proberen om van jou zo veel mogelijk informatie los te krijgen zodat daar weer vragen over kunnen worden gesteld. Dit alles in de hoop dat je reageert en weer een bericht verstuurt.

Geen site waar je een partner zult vinden

ContactLeggen.nl is zeker geen site waar je een partner zult vinden. Ook een eenmalige date zit er niet in. De website is uitsluitend bedoeld als entertainment, vergelijkbaar met de vroegere 06-sekslijnen per telefoon. En ja, ook hier is een markt voor, het is alleen jammer dat deze website de indruk wekt dat je een afspraak kunt regelen met iemand die je ontmoet via ContactLeggen.nl. Dit is op het randje van misleiding, maar de site gebruikt de mazen in de wet om op deze manier te opereren. Je bent dus nadrukkelijk gewaarschuwd wanneer je desondanks besluit om geld te steken in het leggen van contacten via deze internetdienst.

ContactLeggen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Contactleggen.nl?

 • Eenvoudige aanmeldprocedure
 • Gemakkelijk contact leggen via de website of via SMS
 • De website werkt uitsluitend met fake profielen, dit wordt alleen in de “kleine lettertjes” van de algemene voorwaarden duidelijk gemaakt
 • De prijs van credits om contact te kunnen leggen wordt pas vermeld als je bent geregistreerd
 • Website bevat vrijwel uitsluitend profielen van dames
 • 2.5

  Populariteit

 • 2.5

  Gebruikersgemak

 • 2.5

  Functionaliteiten

 • 2.5

  Klantenservice

 • 2.5

  Kosten

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

Contactleggen.nl FAQ

Hoe kan ik Contactleggen.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite contactleggen.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw contact leggen account.

Contactleggen.nl opzeggen

Contactleggen.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contactleggen.nl en log in op jouw account met je e-mailadres en wachtwoord. De inlog link vind je in het hoofdmenu aan de bovenkant van de pagina.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Mijn account” in het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op de link: “Verwijder accounnt” in de rechter bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Vul je wachtwoord in en klik dan op de button: “Verwijder mijn account“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Contactleggen.nl!

Laats bijgewerkt: 16 april 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---