Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / ContactLeggen.nl: Kosten, Review & Ervaringen van gebruikers!
ContactLeggen.nl screenshot

ContactLeggen.nl: Kosten, Review & Ervaringen van gebruikers!

Welkeonlinedatingsite.nl biedt een onthullende beoordeling van ContactLeggen.nl, een website die zich voordoet als een platform om leuke contacten te vinden voor vriendschap of een relatie. Echter, uit de gebruiksvoorwaarden blijkt dat het hoofddoel van de website “adult entertainment” is. De profielen op de site zijn overwegend fictief, met uitzondering van de mannen die zich hebben aangemeld in de hoop op een echt contact. Op de homepagina worden voornamelijk dames getoond, wellicht in de hoop dat er ook dames zullen reageren. Deze gedetailleerde review belicht de kosten, ervaringen en de waarheid achter ContactLeggen.nl, en biedt waardevolle informatie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare datingsite.

ContactLeggen.nl
2.5
Beoordeling 2.5

ContactLeggen.nl: Fictieve profielen en adult entertainment

De website ContactLeggen.nl wekt op de homepagina de indruk dat het een website is waar je een leuk contact kunt vinden voor vriendschap of een relatie. Maar niets is minder waar. In de gebruiksvoorwaarden staat namelijk expliciet vermeld dat de website is opgezet met als hoofddoel “adult entertainment”. De profielen op de website zijn uitsluitend fictief, hooguit met uitzondering van de mannen die zich hebben aangemeld in de hoop een leuk contact op te doen. Op de homepagina worden ook vrijwel alleen dames getoond. Er staat een enkele heer tussen, wellicht in de hoop dat er ook wat dames willen reageren.

Uitsluitend entertainment

Je zult op ContactLeggen.nl uitsluitend contacten kunnen leggen die niet echt zijn. Het is goed om je dat te realiseren voordat je je aanmeldt. Wanneer je een bericht stuurt krijg je ongetwijfeld snel antwoord. Mar de berichten worden verstuurd door moderators, medewerkers van de website dus. Vaak zijn het vage berichten waarin een vraag met een wedervraag wordt beantwoord, in de hoop dat je weer zult reageren, wat extra inkomsten voor de beheerders van de website oplevert. Zeker op verzoeken om elkaar te ontmoeten of op een andere manier contact te leggen zullen met smoezen worden ontweken.

Credits

Voor het versturen van een bericht zijn volgens de info op de website vier credits nodig. Als je een foto wilt meesturen zelfs 8 credits. De prijs van een credit wordt niet vermeld. Wel staat bij de voorwaarden dat je via iDeal of Paysafe een credit bundel kunt kopen waardoor je goedkoper uit bent. Een credit via een sms bericht op je telefoon is het duurst. Het ontvangen van berichten is wel altijd gratis. Maar je zult merken dat je bij het leggen van contact uitsluitend algemene antwoorden krijgt. De reactie zal nooit persoonlijk zijn. Daarentegen zal de ander wel proberen om van jou zo veel mogelijk informatie los te krijgen zodat daar weer vragen over kunnen worden gesteld. Dit alles in de hoop dat je reageert en weer een bericht verstuurt.

Geen site waar je een partner zult vinden

ContactLeggen.nl is zeker geen site waar je een partner zult vinden. Ook een eenmalige date zit er niet in. De website is uitsluitend bedoeld als entertainment, vergelijkbaar met de vroegere 06-sekslijnen per telefoon. En ja, ook hier is een markt voor, het is alleen jammer dat deze website de indruk wekt dat je een afspraak kunt regelen met iemand die je ontmoet via ContactLeggen.nl. Dit is op het randje van misleiding, maar de site gebruikt de mazen in de wet om op deze manier te opereren. Je bent dus nadrukkelijk gewaarschuwd wanneer je desondanks besluit om geld te steken in het leggen van contacten via deze internetdienst.

ContactLeggen.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Contactleggen.nl?

 • ContactLeggen.nl heeft een grote en diverse gebruikersbasis, wat betekent dat er veel verschillende mensen beschikbaar zijn om mee in contact te komen. Dit vergroot de kans op het vinden van gelijkgestemde individuen of mensen met specifieke interesses.
 • Het platform is over het algemeen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. De interface is intuïtief en het registratieproces is eenvoudig. Dit maakt het voor nieuwe gebruikers eenvoudig om aan de slag te gaan.
 • De website werkt uitsluitend met fake profielen, dit wordt alleen in de “kleine lettertjes” van de algemene voorwaarden duidelijk gemaakt
 • ContactLeggen.nl biedt verschillende community-functies zoals groepen, fora en evenementen. Dit stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan discussies, gemeenschappelijke interesses te delen en offline evenementen bij te wonen. Dit draagt bij aan een levendige en interactieve gemeenschap op het platform.
 • Het platform maakt gebruik van een geavanceerd matching-algoritme om gebruikers te koppelen op basis van hun interesses, voorkeuren en andere relevante criteria. Dit verhoogt de kans op het vinden van compatibele contacten, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.
 • ContactLeggen.nl geeft zichzelf voor als een platform voor oprechte contacten, maar blijkt in werkelijkheid gericht te zijn op "adult entertainment", waardoor het gebruikers misleidt.
 • De profielen op de website zijn overwegend fictief, waardoor gebruikers geen echte contacten kunnen verwachten en hun tijd verspillen aan interacties met niet-bestaande personen.
 • ContactLeggen.nl biedt beperkte functionaliteiten die nodig zijn voor het opbouwen van oprechte contacten en serieuze relaties, waardoor het gebruikers teleurstelt en beperkt in hun zoektocht naar echte connecties.
 • De klantenservice van ContactLeggen.nl biedt weinig ondersteuning en is niet responsief, waardoor gebruikers in de steek worden gelaten bij vragen of problemen.
 • ContactLeggen.nl brengt kosten in rekening voor diensten die niet voldoen aan de verwachtingen en waarde bieden, waardoor gebruikers betalen voor iets dat ze uiteindelijk niet krijgen.

ContactLeggen.nl: Kosten, fictieve profielen en beperkte mogelijkheden voor serieuze contacten

In conclusie is ContactLeggen.nl een website die zich voordoet als een platform om leuke contacten te vinden voor vriendschap of een relatie, maar in werkelijkheid blijkt het hoofddoel “adult entertainment” te zijn, zoals vermeld in de gebruiksvoorwaarden. De profielen op de website zijn overwegend fictief, met uitzondering van enkele mannen die zich hebben aangemeld in de hoop een echt contact te vinden. De homepagina toont voornamelijk dames, mogelijk in een poging om interesse van vrouwen te wekken. Het is belangrijk op te merken dat ContactLeggen.nl kosten met zich meebrengt voor het gebruik van de diensten. Over het algemeen kan worden geconcludeerd dat ContactLeggen.nl niet de geschikte keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar oprechte contacten en serieuze relaties.

 • 2.3

  Populariteit

  ContactLeggen.nl heeft een twijfelachtige populariteit vanwege de misleidende aard van de website. Het trekt gebruikers aan met de belofte van oprechte contacten, maar in werkelijkheid blijkt het hoofddoel “adult entertainment” te zijn, waardoor het zijn reputatie schaadt.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Het gebruikersgemak van ContactLeggen.nl is teleurstellend. De website creëert een illusie van vriendschap en relaties, maar in werkelijkheid zijn de profielen fictief en is de interactie beperkt. Dit maakt het moeilijk voor gebruikers om daadwerkelijk oprechte contacten te vinden.

 • 2.7

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van ContactLeggen.nl zijn beperkt en gericht op het promoten van “adult entertainment”. Het ontbreekt aan essentiële functies die nodig zijn voor het opbouwen van echte connecties, waardoor het een teleurstellende ervaring biedt.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van ContactLeggen.nl is ondermaats. Het biedt weinig ondersteuning aan gebruikers die vragen hebben of problemen ondervinden. Het gebrek aan responsiviteit en hulpvaardigheid draagt bij aan de negatieve gebruikerservaring.

 • 2.5

  Kosten

  ContactLeggen.nl brengt kosten in rekening voor het gebruik van de diensten, maar gezien de fictieve profielen en beperkte mogelijkheden, zijn de kosten niet gerechtvaardigd. Gebruikers betalen voor een illusie van oprechte contacten die in werkelijkheid niet worden geboden.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Al met al verdient ContactLeggen.nl een zeer lage totaalscore. De misleidende aard, beperkte functionaliteiten, slechte klantenservice en ongerechtvaardigde kosten maken het een teleurstellende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar oprechte contacten en serieuze relaties.

Contactleggen.nl FAQ

Hoe kan ik Contactleggen.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite contactleggen.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw contact leggen account.

Contactleggen.nl opzeggen

Contactleggen.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Contactleggen.nl en log in op jouw account met je e-mailadres en wachtwoord. De inlog link vind je in het hoofdmenu aan de bovenkant van de pagina.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Mijn account” in het hoofdmenu. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Klik nu op de link: “Verwijder accounnt” in de rechter bovenhoek. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 4: Vul je wachtwoord in en klik dan op de button: “Verwijder mijn account“.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Contactleggen.nl!

Zijn de profielen op ContactLeggen.nl echt?

Nee, de profielen op ContactLeggen.nl zijn overwegend fictief. Het hoofddoel van de website is “adult entertainment”, en de meeste profielen zijn niet van echte personen.

Kan ik op ContactLeggen.nl oprechte contacten vinden voor vriendschap of een relatie?

Nee, ContactLeggen.nl is niet gericht op het vinden van oprechte contacten voor vriendschap of een relatie. Het is opgezet als een platform voor “adult entertainment” en heeft beperkte mogelijkheden voor serieuze contacten.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van ContactLeggen.nl?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van ContactLeggen.nl. Echter, gezien de beperkte functionaliteiten en de fictieve aard van de profielen, zijn deze kosten niet gerechtvaardigd.

Is er een mogelijkheid om de klantenservice van ContactLeggen.nl te bereiken?

Het is onduidelijk hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice van ContactLeggen.nl. Er is weinig ondersteuning beschikbaar voor gebruikers die vragen hebben of problemen willen melden.

Kan ik ContactLeggen.nl aanbevelen voor oprechte contacten en serieuze relaties?

Nee, ContactLeggen.nl is geen geschikte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar oprechte contacten en serieuze relaties. Het platform richt zich op “adult entertainment” en biedt beperkte mogelijkheden voor echte connecties.

Laats bijgewerkt: 30 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---