Home / Cirkel Vakanties – Kosten, Review en Ervaringen
Cirkel Vakanties logo

Cirkel Vakanties - Kosten, Review en Ervaringen

Singles die nog zoeken naar leuke singlesvakanties kunnen goed terecht bij Cirkel Vakanties voor inspirerende reizen met een leuk gezelschap. Cirkel Vakanties biedt de meest uiteenlopende vakanties voor vrijgezellen aan. De groepen worden praktisch samengesteld en zijn niet extreem groot. Hierdoor ga je gegarandeerd met een leuk gezelschap op vakantie en heb je alle gelegenheid om je reisgenoten beter te leren kennen. Wie weet zit er wel een single tussen waar je thuis ook nog eens mee op date wilt. Dit moet niet het doel van je vakantie zijn, maar het is natuurlijk wel een mooie bijkomstigheid. Je leert zeker leuke mensen kennen tijdens de singlesreizen van Cirkel Vakanties, dus vriendschap kun je zeker vinden.

Cirkel Vakanties
3
Beoordeling 3

Een lekker actieve singlesvakantie

Ben jij een single die altijd lekker bezig blijft en wil je ook tijdens je vakantie niet op je gat blijven zitten in de zon? Dan zijn er leuke actieve singlesreizen te boeken bij Cirkel Vakanties. Wat dacht je van raften, survivallen, abseilen, duiken, parapenten, mountainbiken en zeilen? Dit zijn nog slechts een paar mogelijkheden, want er zijn veel opties voor de actieve vakanties. Of jij nu op een catamaran wilt stappen voor een tocht of de bergschoenen aan wilt trekken voor een stevige wandeling; het is er allemaal.

Met een actieve singlesreis blijf je de hele vakantie lekker bezig, maar er is natuurlijk ook meer dan voldoende ruimte om te ontspannen en de reisgenoten in een relaxte sfeer te leren kennen.

Relaxen op een zonnig strand

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij juist helemaal niet houdt van al die activiteiten en inspanningen tijdens de vakantie. Wil jij liever gewoon genieten van de zon en lekker gaan liggen bakken op een leuk strand? Dan zijn er strandvakanties voor singles een uitstekende optie. Er zijn veel zonvakanties die je naar bekende bestemmingen brengen, maar er zijn ook zeker singlesreizen naar zonnige bestemmingen die nog niet heel bekend zijn. Hier zal je dan ook aanzienlijk minder Nederlandse toeristen tegenkomen. Het is natuurlijk maar net waar je de voorkeur aan geeft. Tijdens het relaxen aan de kust of een ontspannen wandeling over een zonnige boulevard kun je natuurlijk goed kennismaken met je single reisgenoten. Wie weet kom je iemand tegen waar je een goede vriendschap mee op wilt bouwen of waarmee je wel eens op een date samen zou willen gaan.

Ook voor verre reizen en speciale reizen

Wil jij meer van de wereld zien dan slechts één bestemming? Dan kun je als single deelnemen aan een rondreis door Europa of aan een verre reis buiten Europa. Deze singlesreizen zijn zeker aan te raden als je echt van reizen houdt en ook graag wat langer weg bent van huis. Zoek jij juist naar een vakantie waarin de natuur een belangrijke rol speelt of wil je optimaal ontspannen met yoga tijdens de vakantie? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de speciale reizen. Deze hebben unieke thema’s waar jij je vast in kunt vinden. Ideaal voor iedereen die speciale wensen heeft op het gebied van vermaak op de vakantiebestemming. Natuurlijk kom je direct ook gelijkgestemde singles tegen.

Cirkel Vakanties screenshot

Wat kost een reis bij Cirkel Vakanties?

Omdat bij singlereizen de prijs afhankelijk is van het type reis en bestemming kunnen we geen prijzen hier vermelden. Kijk daarom op deze singlereis website zelf voor actuele prijzen.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Cirkel.nl?

  • Ook geschikt voor verre reizen
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Laats bijgewerkt: 07 december 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *