Home / CheatNow – Kosten, Review en Ervaringen
CheatNow logo

CheatNow - Kosten, Review en Ervaringen

Cheatnow is een website waar je terecht kunt voor erotisch entertainment. Deze website bevat profielen van vooral vrouwen waarmee je online kunt chatten. Deze gesprekken gaan doorgaans niet over het weer of over koetjes en kalfjes maar hebben een erotische lading. Daarom is de website Cheatnow alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Voordat je de site bezoekt moet je daarom verklaren dat je meerderjarig bent. Je kunt op Cheatnow een profiel aanmaken door simpelweg een schuilnaam in te voeren en een e-mailadres. Nadat je een wachtwoord hebt gekozen kun je inloggen.

CheatNow
3
Beoordeling 3

Online sekschats

Cheatnow is niet specifiek bedoeld om je partner te bedriegen. Het gaat vrijwel uitsluitend om het bieden van online entertainment. Het maken van een fysieke afspraak is dan ook in de meeste gevallen niet mogelijk. Je kunt alleen een spannende flirt online hebben met een mooie dame. Dit kan een positieve invloed hebben op je eigen relatie. Wie weet doe je inspiratie op voor weer wat spannende uren in de slaapkamer met je eigen geliefde. Het hoeft dus niet altijd te betekenen dat je vreemd gaat omdat je bent uitgekeken op je eigen vrouw of vriendin.

Berichten versturen met credits

Als je berichten wilt versturen op Cheatnow dan heb je daar credits voor nodig. Je krijgt er een paar gratis als je je aanmeldt zodat je het systeem kunt uitproberen. Daarna moet je als je nog meer berichten wilt versturen credits online kopen. Dit kan per stuk via een code die je op je smartphone ontvangt maar dat is wel de duurste optie. Credits zijn goedkoper als je een bundel koopt. Hoe groter de bundel hoe lager de prijs per credit. Met deze credits kun je een bericht versturen of een reactie op en bericht geven dat je hebt ontvangen.

Adult Entertainment

Cheatnow maakt grotendeels gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van personen die niet echt bestaan. Je kunt er dus geen afspraak mee maken voor een date of een onenightstand. Je kunt deze profielen uitsluitend chatberichten via de website sturen. Je krijgt ook meestal gewoon antwoord, want de antwoorden worden verstuurd door een medewerker van de website. Dit is misschien niet zo romantisch maar het gaat hier dan ook niet om dating maar om entertainment voor volwassenen. Het is de bedoeling dat de chat je fantasie prikkelt, dat is het belangrijkste en vaak ook het enige doel van websites zoals Cheatnow.

Niet bedoeld voor dating

Als je op zoek bent naar een leuke vriendin of iemand om mee te gaan stappen dan zal je die niet snel vinden op Cheatnow. Deze website is niet bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een relatie. Hiervoor zijn andere kanalen. Het gaat hier uitsluitend om erotisch entertainment dat niet het doel heeft om mensen fysiek met elkaar in contact te brengen. Als je je dit goed realiseert voordat je een account aanmaakt en voordat je geld investeert in Cheatnow is er niet zo veel aan de hand. Als je het idee hebt er een serieuze relatie aan over te houden of als je op zoek bent naar een echte afspraak dan is de kans klein dat je dit zult vinden op deze website.

CheatNow screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Cheatnow?

 • Gratis aanmelden
 • Je krijgt 5 credits om de website te te proberen
 • Er wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van fictieve profielen
 • De kosten van credits kunnen oplopen
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 20 februari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---