Home / ChatPig – Kosten, Review en Ervaringen
ChatPig logo

ChatPig - Kosten, Review en Ervaringen

ChatPig is geen datingsite waar je een profiel kunt aanmaken als je op zoek bent naar een relatie of een date. Het is een chatplatform waar je je eenvoudig kunt aanmelden door een nickname in te voeren en een chatroom te kiezen. Je kunt kiezen uit verschillende opties waaronder party, friends, tease en de Smoking Lounge. Je kunt bij het inloggen zien hoeveel mensen zich op dat moment in een bepaalde chatroom bevinden zodat je weet of de kans aanwezig is dat het er gezellig is. Aangezien ChatPig een internationale website is die niet in het Nederlands beschikbaar is, is de kans niet heel groot dat je er mensen aantreft die Nederlands spreken.

3
Beoordeling 3

Wat kun je verwachten van ChatPig?

ChatPig is een gratis chatdienst. Je kunt direct inloggen in de chatroom van je keuze. Vervolgens kun je de berichten die worden verstuurd lezen en daar direct op reageren. Je moet een nickname opgeven waarmee je je aanmeldt in de chatroom. Het is aan te raden om niet je eigen naam te gebruiken en ook niet iets wat daar op lijkt, om zo je anonimiteit te waarborgen.

Als je je eigen naam gebruikt is de kans groot dat je gemakkelijk via het internet bent te traceren, bijvoorbeeld via sociale media. Als je anoniem wilt chatten is dat natuurlijk niet handig. Je kunt via de chat ook foto’s en video’s versturen, maar dit mogen alleen beelden zijn waarvan jij de rechten bezit. Je kunt als je dat wilt ook je webcam aanzetten tijdens het chatten zodat anderen je kunnen zien. Dit is niet verplicht.

Webcams bekijken

Naast de chatfunctie biedt ChatPig ook de mogelijkheid om erotische video’s te bekijken. Hiervoor kun je uit diverse opties kiezen. Het bekijken van deze video’s is niet gratis. Het zijn beelden die door professionele sekswerkers zijn gemaakt en online gezet. Je wordt als je op een optie voor webcam klikt automatisch doorgeleid naar een andere Website, zoals webcamgirls of Webcamguys. Je hebt een browser nodig die Flash ondersteunt om de beelden te kunnen bekijken. Je krijgt de kosten pas te zien als je daadwerkelijk een film wilt gaan bekijken, dit wordt niet vooraf bekend gemaakt.

Alleen voor entertainment

ChatPig is puur voor entertainment bedoeld. Het is een dienst voor mensen die het leuk, gezellig of spannend vinden om met onbekenden te chatten. Gezien de aard van de site zijn de gesprekken over het algemeen erotisch van aard. Als je het over je hobby’s wilt hebben of over een goede film die je onlangs hebt gezien dan is ChatPig niet echt de meest voor de hand liggende keuze. Afspraakjes maken lijkt overigens niet echt de bedoeling. Je kunt niet overschakelen naar een privé chat om 1 op 1 met iemand te praten, dus het zal lastig zijn om af te spreken. Daar komt bij dat het een internationale chatdienst is en dat de kans dus groot is dat degene die je misschien leuk vindt aan de andere kant van de wereld woont.

ChatPig screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van ChatPig.com?

 • Gratis chatdienst
 • Meerdere chatrooms voor specifieke doelgroepen
 • Internationale chatroom, weinig Nederlanders, conversatie in het Engels
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

ChatPig FAQ

Hoe kan ik ChatPig opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over chatroom ChatPig? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ChatPig.com account.

ChatPig opzeggen

ChatPig.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van ChatPig en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op: “Mijn account” Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3:  Scroll naar beneden tot het einde van de pagina. Klik nu op de tekst link: “Click here”. (to close your account). Een nieuwe pagina is weer geopend.

Stap 4: Klik op de button: “Close Account”. Een pop-up venster is nu zichtbaar. Klik op de button met de tekst: “OK”.

 

 

Je hebt nu je account verwijderd van ChatPig!

Laats bijgewerkt: 27 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---