Home / Casual Date Club - Kosten, Review en Ervaringen
Casual Date Club logo

Casual Date Club - Kosten, Review en Ervaringen

De Casual Date Club (CDC) is volgens de informatie op de website een dating community voor “open minded” mensen. Mensen die open staan voor vrije seks en andere niet formele contacten. Ben jij iemand die graag alle vrijheid heeft bij het leggen van contacten en voor wie monogamie zeker niet vanzelfsprekend is dan is CDC zeker wat voor jou. Aan het gebruik van CDC zijn kosten verbonden. Hiervan wordt melding gemaakt in de Algemene Voorwaarden, op de website wordt dit niet expliciet aangegeven. Zodra je bent aangemeld kun je het abonnementsgeld op verschillende manieren voldoen.

Casual Date Club
3
Beoordeling 3

Gebruik op computer of mobiel apparaat

Hoewel CDC zich duidelijk richt op gebruik met een mobiel apparaat, kun je het ook gebruiken op een “gewone” computer. Op de homepage vind je links om de app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Android en Windows Mobile. Je kunt als je een account hebt aangemaakt op alle apparaten met hetzelfde account inloggen. Nadat je een account hebt aangemaakt en het verschuldigde abonnementsgeld hebt voldaan kun je direct zoeken in de profielen. Je kunt daarbij selecties aangeven zodat de zoekresultaten naar jouw voorkeuren worden aangepast.

Vooral bedoeld voor vluchtige contacten

CDC is een datingapp die zich vooral richt op mensen die op zoek zijn naar een eenmalig contact. Ben je op zoek naar een date of een onenightstand dan kun je die via CDC vinden. Je kunt hiervoor de zoekcriteria zodanig aanpassen dat je alleen mensen te zien krijgt die bij jou in de buurt wonen. Omdat CDC een internationaal opererende app is, is de kans aanwezig dat er zich geen members hebben aangemeld die in jouw regio woonachtig zijn. Hier kom je helaas pas achter als je eerst een account hebt aangemaakt, want zonder dat kun je niet in de database zoeken. Let er bovendien op dat je een abonnement aangaat voor onbepaalde tijd. Dit wordt dus na afloop van de eerste betaalperiode stilzwijgend verlengd. Als je dat niet wilt moet je de betaling zelf stopzetten. Verwijder in ieder geval niet je account voordat je dat hebt gedaan, want anders loop je het risico dat je betalingen langer blijven doorlopen dan de bedoeling is.

Anoniem daten

CDC leent zich uitstekend voor anoniem daten. Je kunt je aanmelden met een schuilnaam en een foto plaatsen is niet verplicht. Hiermee is je privacy goed gewaarborgd. Wees bij het leggen van contacten voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens. Doe dit alleen als je iemand wat beter kent of als jullie willen afspreken voor een date. Spreek bij voorkeur af op neutraal terrein en niet bij jou of de ander thuis.

Casual Date Club screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van CasualDateClub?

 • Beschikbaar voor desktop, laptop of als app op mobiele apparaten
 • Gemakkelijk aanmelden
 • Ideaal voor het leggen van kortstondige contacten
 • Er zijn kosten verbonden aan het gebruik
 • Het abonnement eindigt niet automatisch
 • Vooral contacten die zich niet in Nederland bevinden
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 17 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---