Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Casual Date Club Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!
Casual Date Club logo

Casual Date Club Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!

Op zoek naar een dating community voor open-minded individuen die graag vrijheid en diversiteit in contacten omarmen? De Casual Date Club (CDC) biedt een platform waar “open minded” mensen zich thuis voelen. Of je nu geïnteresseerd bent in informele contacten of openstaat voor vrije seks, CDC is er voor jou. Hoewel de kosten verbonden zijn aan het gebruik van CDC, wordt dit niet expliciet vermeld op de website. De Algemene Voorwaarden bevatten echter informatie over de abonnementskosten en betalingsmogelijkheden. Lees onze review en ontdek de ervaringen van anderen om een beter inzicht te krijgen in de wereld van CDC. Ga vandaag nog op avontuur met CDC!

Casual Date Club
3
Beoordeling 3

CDC: Voor wie monogamie geen vanzelfsprekendheid is

De Casual Date Club (CDC) is volgens de informatie op de website een dating community voor “open minded” mensen. Mensen die open staan voor vrije seks en andere niet formele contacten. Ben jij iemand die graag alle vrijheid heeft bij het leggen van contacten en voor wie monogamie zeker niet vanzelfsprekend is dan is CDC zeker wat voor jou. Aan het gebruik van CDC zijn kosten verbonden. Hiervan wordt melding gemaakt in de Algemene Voorwaarden, op de website wordt dit niet expliciet aangegeven. Zodra je bent aangemeld kun je het abonnementsgeld op verschillende manieren voldoen.

Gebruik op computer of mobiel apparaat

Hoewel CDC zich duidelijk richt op gebruik met een mobiel apparaat, kun je het ook gebruiken op een “gewone” computer. Op de homepage vind je links om de app te downloaden. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS (Apple) als Android en Windows Mobile. Je kunt als je een account hebt aangemaakt op alle apparaten met hetzelfde account inloggen. Nadat je een account hebt aangemaakt en het verschuldigde abonnementsgeld hebt voldaan kun je direct zoeken in de profielen. Je kunt daarbij selecties aangeven zodat de zoekresultaten naar jouw voorkeuren worden aangepast.

Vooral bedoeld voor vluchtige contacten

CDC is een datingapp die zich vooral richt op mensen die op zoek zijn naar een eenmalig contact. Ben je op zoek naar een date of een onenightstand dan kun je die via CDC vinden. Je kunt hiervoor de zoekcriteria zodanig aanpassen dat je alleen mensen te zien krijgt die bij jou in de buurt wonen. Omdat CDC een internationaal opererende app is, is de kans aanwezig dat er zich geen members hebben aangemeld die in jouw regio woonachtig zijn. Hier kom je helaas pas achter als je eerst een account hebt aangemaakt, want zonder dat kun je niet in de database zoeken. Let er bovendien op dat je een abonnement aangaat voor onbepaalde tijd. Dit wordt dus na afloop van de eerste betaalperiode stilzwijgend verlengd. Als je dat niet wilt moet je de betaling zelf stopzetten. Verwijder in ieder geval niet je account voordat je dat hebt gedaan, want anders loop je het risico dat je betalingen langer blijven doorlopen dan de bedoeling is.

Anoniem daten

CDC leent zich uitstekend voor anoniem daten. Je kunt je aanmelden met een schuilnaam en een foto plaatsen is niet verplicht. Hiermee is je privacy goed gewaarborgd. Wees bij het leggen van contacten voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens. Doe dit alleen als je iemand wat beter kent of als jullie willen afspreken voor een date. Spreek bij voorkeur af op neutraal terrein en niet bij jou of de ander thuis.

Casual Date Club screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van CasualDateClub?

 • CDC heeft een groot aantal actieve gebruikers, waardoor de kans op het vinden van gelijkgestemde mensen groter is.
 • De website en app van CDC zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren, zelfs voor beginners.
 • CDC biedt diverse handige functionaliteiten, zoals chatfuncties en zoekfilters, waarmee het leggen van contacten gemakkelijker wordt.
 • CDC heeft een goede klantenservice die snel en efficiënt reageert op vragen en problemen van gebruikers.
 • CDC biedt een platform voor mensen die openstaan voor informele contacten en waar monogamie niet vanzelfsprekend is.
 • Aan het gebruik van CDC zijn kosten verbonden, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • De kosten van CDC worden niet expliciet vermeld op de website, maar zijn te vinden in de Algemene Voorwaarden.
 • CDC richt zich op open-minded individuen die op zoek zijn naar informele contacten, wat mogelijk niet aansluit bij ieders voorkeuren.
 • Zoals bij elke datingsite is het belangrijk om bewust te zijn van privacykwesties en persoonlijke informatie te beschermen.
 • De ervaringen op CDC kunnen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van individuele verwachtingen en voorkeuren.

CDC: Kosten, vrijheid en Algemene Voorwaarden in perspectief

Als conclusie kunnen we stellen dat de Casual Date Club (CDC) een dating community is voor open-minded individuen die op zoek zijn naar informele en niet-traditionele contacten. CDC biedt een platform voor mensen die graag alle vrijheid hebben bij het leggen van contacten en waar monogamie niet vanzelfsprekend is. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het gebruik van CDC, is het belangrijk op te merken dat deze informatie te vinden is in de Algemene Voorwaarden en niet expliciet op de website zelf. Zodra je je hebt aangemeld, kun je het abonnementsgeld op verschillende manieren voldoen. Als je op zoek bent naar een datingervaring met meer vrijheid en diversiteit, kan CDC wellicht een interessante keuze voor jou zijn.

 • 2.8

  Populariteit

  CDC is een dating community die populair is onder open-minded individuen die op zoek zijn naar informele en niet-traditionele contacten. Met een groot gebruikersbestand biedt CDC veel mogelijkheden om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

 • 3

  Gebruikersgemak

  CDC heeft een gebruiksvriendelijke interface en een intuïtief navigatiesysteem, waardoor het gemakkelijk is om door profielen te bladeren, berichten te verzenden en nieuwe contacten te leggen. De website en app zijn toegankelijk en eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  CDC biedt diverse functionaliteiten die het daten en het leggen van contacten vergemakkelijken. Denk hierbij aan chatfuncties, zoekfilters, profielweergave en meer. Deze functies dragen bij aan een positieve gebruikerservaring.

 • 3

  Klantenservice

  CDC heeft een behulpzame klantenservice die klaarstaat om vragen en problemen van gebruikers snel en efficiënt op te lossen. De klantenservice is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder e-mail en live chat.

 • 3

  Kosten

  Bij het gebruik van CDC zijn er kosten verbonden, zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden. Het abonnementsgeld kan op verschillende manieren worden voldaan, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben bij het betalen.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  CDC krijgt over het algemeen een positieve totaalscore vanwege de populariteit, gebruikersgemak, diverse functionaliteiten, goede klantenservice en transparante kostenstructuur. Het is een dating community die geschikt is voor mensen die op zoek zijn naar vrijheid en diversiteit in contacten.

Veelgestelde vragen Casual Date Club

Wat zijn de kosten van Casual Date Club?

De kosten van Casual Date Club variëren, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Ze bieden verschillende lidmaatschapsopties, zoals een 1-maand abonnement, een 3-maanden abonnement en een 6-maanden abonnement. Voor specifieke prijsinformatie kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met Casual Date Club.

Wat is Casual Date Club?

Casual Date Club is een online datingplatform dat zich richt op informele en discrete ontmoetingen tussen volwassenen. Het biedt mensen de mogelijkheid om gelijkgestemde individuen te ontmoeten voor casual dates, avonturen of vriendschappen. Het platform heeft een wereldwijde gemeenschap van gebruikers en streeft naar een veilige en vertrouwelijke omgeving voor zijn leden.

Hoe werkt Casual Date Club?

Casual Date Club werkt door gebruikers in contact te brengen met potentiële partners voor casual dates. Je kunt je registreren op de website en een profiel aanmaken met je interesses en voorkeuren. Vervolgens kun je door profielen bladeren en berichten sturen naar andere gebruikers die je interesseren. Het is belangrijk om te onthouden dat het platform bedoeld is voor volwassenen die op zoek zijn naar informele ontmoetingen en dat er bepaalde gedragsregels en privacyrichtlijnen zijn waar alle leden zich aan moeten houden.

Zijn de profielen op Casual Date Club echt?

Casual Date Club heeft een beleid waarbij ze de echtheid van profielen proberen te waarborgen. Ze hebben maatregelen getroffen om nepprofielen en oplichting te voorkomen, maar het is altijd mogelijk dat er enkele niet-authentieke profielen aanwezig zijn. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en je gezonde verstand te gebruiken bij het communiceren met andere gebruikers.

Hoe kan ik mijn Casual Date Club-account verwijderen?

Als je je Casual Date Club-account wilt verwijderen, kun je dit doen door in te loggen op de website en naar de accountinstellingen te gaan. Daar zou je de optie moeten vinden om je account te verwijderen. Volg de instructies op het scherm om je account definitief te sluiten. Het is raadzaam om eventuele openstaande betalingen of abonnementen te annuleren voordat je je account verwijdert.

Laats bijgewerkt: 13 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---