Home / Casual Club - Kosten, Review en Ervaringen
Casual Club logo

Casual Club - Kosten, Review en Ervaringen

Casual Club is een datingsite voor mensen met een vaste relatie die een affaire willen of een eenmalige contact buiten hun vaste relatie. Veel mensen hebben deze behoefte. Het is lang niet altijd zo dat zij hun huidige relatie willen opgeven. Veel mensen zoeken spanning buiten de deur om ervoor te zorgen dat hun relatie niet in een sleur belandt. Niet alleen mannen gaan vreemd, ook vrouwen kiezen er steeds vaker voor om een buitenechtelijke affaire te hebben, aldus Casual Club. Vrouwen hebben overigens een streepje voor bij deze datingsite, voor hen zijn de diensten gratis. Voor mannen geldt dat het abonnement met een zelfde periode wordt verlengd als er niet tijdig wordt opgezegd.

Casual Club
2
Beoordeling 2

Aanmelden is voor iedereen gratis

Het maken van een profiel is voor mannen en vrouwen gratis. Eenmaal aangemeld kun je in de profielen van andere leden zoeken of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen. Casual Club is een internationale website. De site is niet in het Nederlands beschikbaar. Het is dus de vraag of zich hier veel Nederlanders hebben aangemeld die hetzelfde willen als jij, namelijk hun seksuele fantasieën delen en wellicht een afspraak maken voor een spannende date. Je loopt de kans dat je uitsluitend reacties krijgt van mensen die in het buitenland wonen. Dit maakt het regelen van een date meestal wel erg lastig.

Online op zoek naar avontuur

Casual Club richt zich vooral op mensen die buiten hun relatie avontuur zoeken. Desondanks zijn er ook singles die zich aanmelden. Als je online op zoek gaat naar avontuur zit hier wel een risico in. Want als je als “gebonden” persoon een affaire begint met iemand die single is, dan heeft de ander niets te verliezen. Dit kan tot problemen leiden als je de relatie wilt beëindigen. Hebben jullie beiden een partner dan zal dit risico minder groot zijn, tenzij één van beiden bereid is om zijn of haar vaste relatie op te geven. Hoe dan ook is vreemdgaan terwijl je partner hiervan niet op de hoogte is altijd riskant. Je moet altijd voor jezelf de afweging maken of je de risico’s die hieraan zijn verbonden wel of niet wilt nemen.

Stel voor jezelf duidelijke grenzen

Wanneer je een partner hebt en toch wilt gaan daten omdat je daar behoefte aan hebt is het belangrijk om voor jezelf duidelijke grenzen te stellen. Wil je alleen spannende chats, laat het daar dan ook bij. Wil je wel vreemdgaan, ga dan voor jezelf na of je dit wel of niet aan je partner wilt opbiechten en hoe groot het risico is dat hij of zij er alsnog achter komt als je besluit om te zwijgen.

Casual Club screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Casual Club?

 • Het aanmaken van een profiel is gratis
 • Vrouwen hebben gratis toegang tot alle diensten
 • Mannen moeten betalen voor het versturen van berichten
 • De website is internationaal, de algemene voorwaarden zijn alleen in het Engels beschikbaar
 • De website propageert openlijk vreemdgaan, dit zal niet iedereen aanspreken
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 23 december 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *