Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Casual Club Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!
Casual Club logo

Casual Club Kosten & Review: Ervaringen van Gebruikers!

Casual Club is een datingsite die zich richt op mensen met een vaste relatie die op zoek zijn naar spanning, affaires of een eenmalig contact buiten hun bestaande relatie. Deze datingsite begrijpt dat veel mensen de behoefte hebben aan opwinding en avontuur, zonder hun huidige relatie op te geven. Bij Casual Club kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor buitenechtelijke affaires, maar vrouwen hebben een voordeel – voor hen zijn de diensten gratis. Het is belangrijk op te merken dat het abonnement van mannen automatisch wordt verlengd als er niet tijdig wordt opgezegd. Als je op zoek bent naar een datingsite die discreet en spannend is voor avontuur buiten je vaste relatie, lees dan meer over de kosten, review en ervaringen van Casual Club op WelkeOnlineDatingsite.nl.

Casual Club
2
Beoordeling 2

Casual Club: Spanning en affaires voor mensen met een vaste relatie

Casual Club is een datingsite voor mensen met een vaste relatie die een affaire willen of een eenmalige contact buiten hun vaste relatie. Veel mensen hebben deze behoefte. Het is lang niet altijd zo dat zij hun huidige relatie willen opgeven. Veel mensen zoeken spanning buiten de deur om ervoor te zorgen dat hun relatie niet in een sleur belandt. Niet alleen mannen gaan vreemd, ook vrouwen kiezen er steeds vaker voor om een buitenechtelijke affaire te hebben, aldus Casual Club. Vrouwen hebben overigens een streepje voor bij deze datingsite, voor hen zijn de diensten gratis. Voor mannen geldt dat het abonnement met een zelfde periode wordt verlengd als er niet tijdig wordt opgezegd.

Aanmelden is voor iedereen gratis

Het maken van een profiel is voor mannen en vrouwen gratis. Eenmaal aangemeld kun je in de profielen van andere leden zoeken of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen. Casual Club is een internationale website. De site is niet in het Nederlands beschikbaar. Het is dus de vraag of zich hier veel Nederlanders hebben aangemeld die hetzelfde willen als jij, namelijk hun seksuele fantasieën delen en wellicht een afspraak maken voor een spannende date. Je loopt de kans dat je uitsluitend reacties krijgt van mensen die in het buitenland wonen. Dit maakt het regelen van een date meestal wel erg lastig.

Online op zoek naar avontuur

Casual Club richt zich vooral op mensen die buiten hun relatie avontuur zoeken. Desondanks zijn er ook singles die zich aanmelden. Als je online op zoek gaat naar avontuur zit hier wel een risico in. Want als je als “gebonden” persoon een affaire begint met iemand die single is, dan heeft de ander niets te verliezen. Dit kan tot problemen leiden als je de relatie wilt beëindigen. Hebben jullie beiden een partner dan zal dit risico minder groot zijn, tenzij één van beiden bereid is om zijn of haar vaste relatie op te geven. Hoe dan ook is vreemdgaan terwijl je partner hiervan niet op de hoogte is altijd riskant. Je moet altijd voor jezelf de afweging maken of je de risico’s die hieraan zijn verbonden wel of niet wilt nemen.

Stel voor jezelf duidelijke grenzen

Wanneer je een partner hebt en toch wilt gaan daten omdat je daar behoefte aan hebt is het belangrijk om voor jezelf duidelijke grenzen te stellen. Wil je alleen spannende chats, laat het daar dan ook bij. Wil je wel vreemdgaan, ga dan voor jezelf na of je dit wel of niet aan je partner wilt opbiechten en hoe groot het risico is dat hij of zij er alsnog achter komt als je besluit om te zwijgen.

Casual Club screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Casual Club?

 • Casual Club biedt een discrete en veilige omgeving voor mensen met een vaste relatie die op zoek zijn naar affaires. Privacy en anonimiteit worden gewaarborgd.
 • Voor mensen die spanning en avontuur buiten hun vaste relatie zoeken, biedt Casual Club een platform dat specifiek is gericht op deze behoeften.
 • Vrouwen kunnen gratis gebruikmaken van de diensten van Casual Club, wat een aantrekkelijk voordeel kan zijn voor hen.
 • Casual Club geeft mensen de mogelijkheid om hun verlangens buiten hun vaste relatie te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen.
 • Het platform biedt functionaliteiten die gericht zijn op het faciliteren van buitenechtelijke affaires en eenmalige contacten.
 • Casual Club is geen populaire datingsite in Nederland, mogelijk vanwege de specifieke doelgroep en het concept van buitenechtelijke affaires.
 • Het gebruiksgemak kan variëren, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Sommige gebruikers kunnen het platform mogelijk niet zo intuïtief of gemakkelijk vinden als andere datingsites.
 • De klantenservice van Casual Club kan wisselend zijn, met mogelijk beperkte ondersteuning bij vragen of problemen.
 • Voor mannen geldt dat het abonnement wordt verlengd als er niet tijdig wordt opgezegd, wat een nadeel kan zijn als men het lidmaatschap wil beëindigen.
 • Het concept van buitenechtelijke affaires kan morele kwesties oproepen en kan niet geschikt zijn voor iedereen die waarde hecht aan monogame relaties.

Spanning en avontuur bij Casual Club: Ontdek nieuwe verlangens buiten je vaste relatie

Casual Club is een datingsite die zich richt op mensen met een vaste relatie die op zoek zijn naar affaires of eenmalige contacten buiten hun vaste relatie. Veel mensen hebben de behoefte aan spanning en avontuur zonder hun huidige relatie op te geven. Casual Club biedt een discrete en veilige omgeving waarin deze verlangens kunnen worden verkend. Het is belangrijk op te merken dat vrouwen bij Casual Club gratis diensten ontvangen, terwijl mannen ervoor moeten zorgen dat ze tijdig opzeggen om verlenging van hun abonnement te voorkomen. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van buitenechtelijke affaires en opwinding buiten je vaste relatie, dan is Casual Club mogelijk de datingsite voor jou.

 • 2

  Populariteit

  Casual Club is geen populaire datingsite in Nederland. Het platform richt zich op mensen met een vaste relatie die op zoek zijn naar affaires of eenmalige contacten. Vanwege de specifieke doelgroep en het concept van buitenechtelijke affaires, heeft Casual Club een beperkte populariteit in vergelijking met andere datingsites.

 • 2.1

  Gebruikersgemak

  Het gebruiksgemak van Casual Club kan variëren. Hoewel de website mogelijk eenvoudig te navigeren is, kan het concept en de doelgroep beperkingen met zich meebrengen voor sommige gebruikers. Het is belangrijk om te overwegen of de functionaliteiten en gebruikerservaring aansluiten bij jouw behoeften en wensen.

 • 2

  Functionaliteiten

  Casual Club biedt specifieke functionaliteiten gericht op mensen met een vaste relatie die affaires of eenmalige contacten zoeken. Het platform is ontworpen om een discrete en veilige omgeving te bieden waarin deze verlangens kunnen worden verkend. De beschikbare functionaliteiten kunnen echter beperkter zijn in vergelijking met algemene datingsites.

 • 2.1

  Klantenservice

  De klantenservice van Casual Club kan wisselend zijn. Het is belangrijk om te controleren welke ondersteuning beschikbaar is voor gebruikers en hoe responsief het team is bij vragen of problemen. Ervaringen met de klantenservice kunnen variëren en het is raadzaam om andere gebruikersbeoordelingen en ervaringen te raadplegen.

 • 2

  Kosten

  De kostenstructuur van Casual Club kan afhankelijk zijn van het geslacht. Vrouwen ontvangen gratis diensten, terwijl mannen ervoor moeten zorgen dat ze tijdig opzeggen om verlenging van hun abonnement te voorkomen. Het is belangrijk om de specifieke kosten en abonnementsopties te bekijken voordat je je aanmeldt.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Vanwege de beperkte populariteit en specifieke doelgroep is de totaalscore van Casual Club mogelijk lager in vergelijking met andere datingsites. Het is essentieel om een weloverwogen beslissing te nemen en te overwegen of dit platform aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Veelgestelde vragen Casual Club

Is Casual Club een geschikte datingsite voor mensen met een vaste relatie die affaires willen?

Ja, Casual Club is specifiek gericht op mensen met een vaste relatie die op zoek zijn naar affaires of eenmalige contacten buiten hun relatie. Het platform biedt een discrete omgeving om deze verlangens te verkennen.

Is Casual Club een populaire datingsite in Nederland?

Nee, Casual Club is geen populaire datingsite in Nederland. Vanwege het specifieke concept van buitenechtelijke affaires heeft het een beperkte populariteit in vergelijking met algemene datingsites.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Casual Club?

Casual Club hanteert een specifieke kostenstructuur waarbij vrouwen gratis gebruik kunnen maken van de diensten. Voor mannen geldt dat het abonnement wordt verlengd als er niet tijdig wordt opgezegd. Het is belangrijk om de website te raadplegen voor de meest actuele informatie over de kosten.

Hoe veilig en discreet is Casual Club?

Casual Club zet zich in voor discretie en veiligheid. Het platform heeft maatregelen genomen om de privacy en anonimiteit van gebruikers te waarborgen. Gevoelige informatie wordt beschermd en er wordt een discrete omgeving geboden voor affaires buiten de vaste relatie.

Zijn er beperkingen op de functionaliteiten van Casual Club?

Casual Club biedt specifieke functionaliteiten die gericht zijn op affaires en eenmalige contacten. Het kan echter beperkter zijn in vergelijking met algemene datingsites. Het is raadzaam om de website te raadplegen of contact op te nemen met de klantenservice voor specifieke informatie over de beschikbare functionaliteiten.

Laats bijgewerkt: 17 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---