Home / Datingsites lichamelijk beperkten: vind de liefde die je verdient! / Alles wat je moet weten over Capido: Kosten, Review, Ervaringen!
Capido logo

Alles wat je moet weten over Capido: Kosten, Review, Ervaringen!

Ben je op zoek naar een online datingsite die zich specifiek richt op mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking? Ontdek Capido.nl, een betrouwbaar platform waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en mooie, nieuwe relaties kunnen opbouwen. In onze uitgebreide review bespreken we de kosten, functionaliteiten en delen we ervaringen van gebruikers. Bij Capido.nl kun je gemakkelijk profielen vinden op basis van gewenste karakteristieken en met een sprekende profielfoto vergroot je jouw vindbaarheid. Met een gratis abonnement kun je direct op zoek naar interessante profielen, flirten en het gesprek aangaan via de handige Capido Messenger. Kom binnen bij Capido.nl en leg snel en eenvoudig verbinding voor vriendschap of liefde.

3.5
Beoordeling 3.5

Vind vriendschap en liefde bij Capido.nl: dé online ontmoetingsplek voor mensen met een beperking

Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, kan het lastig zijn om leuke mensen te ontmoeten met wie je gezellige dingen kunt ondernemen. Of je nu nieuwe vriendschappen wilt opbouwen of hoopt op meer, het vinden van mensen die eenzelfde leefstijl of interesses hebben, kan een uitdaging zijn. Gelukkig kun je terecht bij online datingsite Capido.nl.

Samen begrip en liefde vinden bij Capido.nl

Hier komen enkel mensen die net als jij met een lichamelijke of verstandelijke beperking te maken hebben en weten dus als geen ander hoe lastig het kan zijn om iemand te vinden. Dit platform biedt je de ruimte om in contact te komen met gelijkgestemden, zodat mooie, nieuwe relaties kunnen ontstaan. Ook als je geen beperking hebt, ben je hier welkom. Echter stelt Capido.nl wel voorop dat er begrip voor elkaars situatie wordt opgebracht. Ontmoet hier de liefde van je leven en spreek af voor het ondernemen van leuke activiteiten.

Lichamelijke of verstandelijke beperking

Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, kan het lastig zijn om leuke mensen te ontmoeten met wie je gezellige dingen kunt ondernemen. Of je nu nieuwe vriendschappen wilt opbouwen of hoopt op meer, het vinden van mensen die eenzelfde leefstijl of interesses hebben, kan een uitdaging zijn. Gelukkig kun je terecht bij online datingsite Capido.nl. Hier komen enkel mensen die net als jij met een lichamelijke of verstandelijke beperking te maken hebben en weten dus als geen ander hoe lastig het kan zijn om iemand te vinden.

Creëer mooie relaties op dit platform

Dit platform biedt je de ruimte om in contact te komen met gelijkgestemden, zodat mooie, nieuwe relaties kunnen ontstaan. Ook als je geen beperking hebt, ben je hier welkom. Echter stelt Capido.nl wel voorop dat er begrip voor elkaars situatie wordt opgebracht. Ontmoet hier de liefde van je leven en spreek af voor het ondernemen van leuke activiteiten.

Flirten op Capido.nl

Op Capido.nl kun je andere leden ontmoeten om leuke vriendschappen mee te starten, maar uiteraard ook bekijken of een serieuze relatie in het verschiet ligt. Je kunt hier terecht als je blind of slechtziend bent, doof of slechthorend, maar ook als je verstandelijke uitdagingen hebt. Misschien heb je autisme en is het lastig voor je in contact te komen met anderen. Op Capido.nl maak het allemaal niet uit. Iedereen met een beperking is hier welkom. Je kunt eindeloos online flirten door iemand toe te voegen aan je favorieten of door het versturen van een flirt. Op een veilige en ontspannen manier kun je zo je interesse kenbaar maken.

Vind jouw perfecte match met gemak: selecteer op karakteristieken

De verschillende profielen zijn heel gemakkelijk te vinden, waarbij je precies kunt selecteren op karakteristieken waarna je op zoek bent. Maak ook een eigen profiel aan op Capido.nl en zorg ervoor dat je gevonden wordt door het plaatsen van een sprekende profielfoto. Je kunt gratis een abonnement aanmaken en direct op zoek naar interessante profielen. Verstuur een flirt of ga direct het gesprek aan via Capido Messenger. Iedereen is hier op zoek naar vriendschap of liefde, dus een verbinding is snel gelegd.

Abonnement kiezen

Je kunt heel gemakkelijk een abonnement aanmaken en kiezen uit verschillende betalingsperiodes. Zo kun je kiezen voor een maandabonnement, een driemaands abonnement of het afsluiten van een abonnement voor 6 maanden. Met alle betaalde abonnementen profiteer je van alle functionaliteiten die het online daten tot een succes gaan maken. Zo kun je onbeperkt berichten versturen, zien wie jouw profiel heeft bekeken, zoeken bij jou in de regio en nog vele andere leuke functies, waardoor je snel met een hoop interessante mensen in contact kunt komen. Ontmoet direct singles bij jou in de buurt, door op zoek te gaan op locatie. Via Capido Messenger kom je gelijk met anderen in contact en kun je enkele berichten gratis versturen.

Capido screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Capido?

 • Gerichte focus op mensen met en zonder beperking, waardoor het een inclusieve gemeenschap creëert.
 • Eenvoudig te gebruiken platform met intuïtieve navigatie, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor gebruikers.
 • Diverse functionaliteiten, zoals gedetailleerde zoekopties en Capido Messenger, vergemakkelijken het vinden en communiceren met potentiële matches.
 • Responsieve klantenservice die gebruikers ondersteunt en zorgt voor een positieve gebruikerservaring.
 • Groeiende populariteit en een actieve gemeenschap, waardoor er volop mogelijkheden zijn om nieuwe connecties te leggen.
 • Kosten verbonden aan het premium lidmaatschap, wat een belemmering kan zijn voor sommige gebruikers.
 • Mogelijk beperkter gebruikersbestand in vergelijking met algemene datingsites, vanwege de specifieke doelgroep.
 • Mogelijke beperkingen in geografische locaties, afhankelijk van de gebruikersdichtheid in bepaalde gebieden.
 • Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren kan de match-algoritme mogelijk minder verfijnd zijn in vergelijking met grotere datingsites.

Ervaar de waarde van Capido.nl: ondersteuning en betekenisvolle relaties binnen handbereik

Capido.nl is een betrouwbare en toegankelijke datingsite voor mensen met en zonder beperking. Met een eenvoudig te gebruiken platform en uitgebreide zoekopties kunnen gebruikers gemakkelijk hun perfecte match vinden. Het gratis aanmaken van een profiel stelt gebruikers in staat om direct op zoek te gaan naar interessante profielen en via Capido Messenger in contact te komen. De positieve ervaringen van gebruikers benadrukken de mogelijkheid om vriendschap en liefde te vinden op Capido.nl. Hoewel er kosten verbonden zijn aan een premium lidmaatschap, biedt Capido.nl een waardevolle ervaring en ondersteuning voor het opbouwen van betekenisvolle relaties. Begin vandaag nog met het ontdekken van de mogelijkheden van Capido.nl!

 • 3

  Populariteit

  Capido.nl geniet een groeiende populariteit onder gebruikers, vooral vanwege de gerichte focus op mensen met en zonder beperking. De datingsite trekt een diverse en actieve gemeenschap aan, waardoor er volop mogelijkheden zijn om nieuwe connecties te leggen en waardevolle relaties op te bouwen.

 • 3.5

  Gebruikersgemak

  Met een eenvoudig te gebruiken platform en intuïtieve navigatie maakt Capido.nl het gemakkelijk voor gebruikers om zich aan te melden, profielen te doorzoeken en in contact te komen met anderen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een prettige en probleemloze ervaring tijdens het online daten.

 • 3.5

  Functionaliteiten

  Capido.nl biedt een scala aan handige functies om gebruikers te helpen bij het vinden van hun perfecte match. Van gedetailleerde zoekopties tot de mogelijkheid om via Capido Messenger te communiceren, de datingsite voorziet in diverse functionaliteiten die het datingproces ondersteunen en vereenvoudigen.

 • 4

  Klantenservice

  De klantenservice van Capido.nl staat klaar om gebruikers te ondersteunen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Met snelle en behulpzame reacties via verschillende contactkanalen zorgt de klantenservice ervoor dat gebruikers een positieve en zorgeloze ervaring hebben op de datingsite.

 • 3.5

  Kosten

  Bij Capido.nl zijn er kosten verbonden aan het premium lidmaatschap, waarmee gebruikers toegang hebben tot extra functies. Hoewel er kosten zijn, biedt Capido.nl een waardevolle ervaring en de mogelijkheid om betekenisvolle relaties op te bouwen. De prijzen zijn transparant en redelijk in vergelijking met andere datingsites.

 • 3.5 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten, responsieve klantenservice en redelijke kosten scoort Capido.nl over het algemeen goed. De datingsite heeft een positieve reputatie opgebouwd en biedt gebruikers een betrouwbare en toegankelijke omgeving om liefde en vriendschap te vinden.

Veelgestelde vragen Capido

Wat zijn de kosten van Capido?

De kosten van Capido zijn afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Er zijn twee verschillende lidmaatschapsopties: een gratis lidmaatschap en een premium lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap biedt beperkte functies, terwijl het premium lidmaatschap toegang geeft tot alle functies van de site. De prijzen voor het premium lidmaatschap variëren, afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest.

Wat zijn de functies van Capido?

Capido biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Enkele van de belangrijkste functies zijn het bekijken en zoeken van profielen, het versturen en ontvangen van berichten, het gebruik van de chatfunctie, en het delen van foto’s en video’s. Daarnaast heeft Capido ook een matchingsysteem dat gebaseerd is op persoonlijke voorkeuren en interesses.

Zijn er succesverhalen van Capido?

Ja, er zijn succesverhalen van mensen die via Capido een partner hebben gevonden. Op de website van Capido kun je enkele van deze succesverhalen lezen. Deze verhalen laten zien dat Capido een platform is waar mensen met een beperking elkaar kunnen ontmoeten en relaties kunnen opbouwen.

Hoe kan ik mijn account bij Capido verwijderen?

Als je je account bij Capido wilt verwijderen, kun je dat doen door in te loggen op je account en naar de accountinstellingen te gaan. Daar vind je de optie om je account te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account permanent is en dat al je gegevens en berichten verloren zullen gaan.

Is Capido alleen voor mensen met een beperking?

Ja, Capido is speciaal ontworpen voor mensen met een beperking die op zoek zijn naar liefde, vriendschap of een partner. Het is een inclusieve datingsite die mensen met verschillende soorten beperkingen verwelkomt. Capido streeft ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor mensen met een beperking om elkaar te ontmoeten en contact te leggen.

Laats bijgewerkt: 17 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---