Home / Bridge of Love – Kosten, Review en Ervaringen
Bridge of Love logo

Bridge of Love - Kosten, Review en Ervaringen

Via de website van Bridge of Love.com kun je in contact komen met vrouwen uit Rusland die graag een man willen vinden in West Europa. Veel vrouwen die daar wonen hebben een uitzichtloos bestaan en zoeken daarom een man in het westen in de hoop op een betere toekomst. Veel mannen in Rusland drinken veel en zijn daardoor vaak gewelddadig en agressief. Dit is voor vrouwen natuurlijk niet echt een leuk vooruitzicht. Daarom willen ze graag een man vinden die wel goed voor hen is. Maar het probleem is dat veel van de websites die dit soort vrouwen presenteren het niet zo nauw nemen met een eerlijke manier van daten.

Bridge of Love
2
Beoordeling 2

De Russische bruiden zijn nep

Hoewel op de voorpagina van Bridge of Love.com een gelukkig bruidspaar prijkt, is dit slechts schijn. De foto’s van de vrouwen die je op deze pagina ziet zijn nep. Het zijn zogenaamd vrouwen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven, maar in werkelijkheid zijn het foto’s die willekeurig van het internet zijn gehaald. Het zijn vaak modellen die voor tijdschriften hebben geposeerd. De namen en verhaaltjes die bij de profielen staan zijn verzonnen dor de medewerkers van de website. De vrouwen bestaan niet en je zult er dus ook nooit een ontmoeting mee gaan hebben.

Winstbejag van de websitebeheerders

De beheerders van Bridge of Love.com hebben maar één doel voor ogen en dat is zo veel mogelijk geld verdienen. Voor het leggen van contacten moet je namelijk credits kopen en die zijn ook nog eens niet goedkoop. Voor ieder bericht dat je verstuurt moet je credits inleveren en dat betekent kassa. De antwoorden die je krijgt komen niet van de dame op de foto maar van een operator die waarschijnlijk vermaakt om je gedweep met de dame in kwestie de berichten zit te versturen. Tot een persoonlijke ontmoeting zal het nooit komen, als je daar op zinspeelt zal dit op subtiele wijze worden afgehouden. Dit is het moment om er direct een punt achter te zetten, maar beter is natuurlijk nog om er niet aan te beginnen.

Is deze website de moeite waard?

Als je het bovenstaande hebt gelezen dan weet je eigenlijk het antwoord op deze vraag al. Het is zeker geen aanrader om je in te schrijven op Bridge of Love.com als je op zoek wilt gaan naar een vrouw in Rusland. Als je dat graag wilt dan kun je beter een iets meer betrouwbare datingsite hiervoor raadplegen of het via social media proberen. Want de dames die zich aanbieden op Bridge of Love.com zijn stuk voor stuk nep. Ut reviews blijkt dat zelfs foto’s van kinderen die deze dames zoden hebben afkomstig zijn uit magazines en dus allemaal nep zijn. Het is triest dat er mensen zijn die op zo’n manier proberen hun geld te verdienen, maar kennelijk is er een markt voor. Als jij een serieuze relatie wilt, dan kun je je geluk beter elders beproeven.

Bridge of Love screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bridgeoflove.com?

 • Gemakkelijk aanmelden
 • Foto’s van mooie vrouwen
 • De website bevat fake profielen van vrouwen
 • De credits voor het versturen van berichten zijn erg duur
 • De website is alleen in het Engels beschikbaar
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

Bridge of Love FAQ

Hoe kan ik Bridge of Love opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Bridge of Love? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Bridge of Love account.

Bridge of Love opzeggen

Bridgeoflove.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Bridgeoflove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Helaas, is het niet mogelijk door middel van enkele simpele klikken je account op te zeggen. Daarom moet je gebruik maken van het contactformulier. Deze vind je onder de link: “Contact” aan de onderkant van de website. Geef in het contactformulier aan dat je je account wilt opzeggen.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Bridge of Love!

Laats bijgewerkt: 04 april 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---