Home / Zoek je sociale contacten? Check deze netwerken! / Blued Kosten & Review: Mijn eerlijke ervaring!
Blued logo

Blued Kosten & Review: Mijn eerlijke ervaring!

Ben je op zoek naar een social media app speciaal ontworpen voor gay mannen? Dan is Blued wellicht iets voor jou! Deze internationale website biedt vergelijkbare features als Facebook en Instagram, waaronder het aanmaken van een profiel, het posten van berichten op je tijdlijn en het deelnemen aan discussies over allerlei onderwerpen. Blued is een populaire ontmoetingsplek voor gay mannen van over de hele wereld, maar is het ook geschikt om een liefdespartner te vinden? In deze review bespreken we de kosten, ervaringen en mogelijkheden van Blued, zodat jij kunt beslissen of deze app aansluit bij jouw wensen en behoeften.

3
Beoordeling 3

Blued: meer dan alleen een social media app voor gay mannen

Blued is een social media app met in hoofdlijnen dezelfde basis features als Facebook en Instagram. Blued is daarbij speciaal bedoeld voor gay mannen. Je kunt er een profiel aanmaken en vervolgens berichten posten op je tijdlijn en reacties geven op berichten van anderen. Verder kun je deelnemen aan discussies over allerlei onderwerpen. Het is een internationale website, je komt er dus mensen van over de hele wereld tegen. Of Blued zo geschikt is om een liefdespartner te vinden en of deze site daarmee in het rijtje dating apps past is wel een beetje de vraag.

YouTube player

Aanmelden bij Blued

Je kunt je eenvoudig aanmelden bij Blued door een gratis profiel aan te maken. Je kunt hiervoor ook een nickname gebruiken, je hoeft je niet perse onder je echte naam aan te melden. Dit laatste is vooral ook handig als je nog niet uit de kast bent gekomen. Je kunt je bij Blued alleen aanmelden via de app. Er is geen website die met een browser te bereiken is. Er is een app beschikbaar voor Android in de Google Playstore en voor Apple in de App Store. Je kunt de apps gemakkelijk downloaden via de links op de website van Blued.

Je ware liefde vinden via Blued

Blued lijkt zoveel op Facebook en Instagram dat het de vraag is of mensen die zich er aanmelden dit doen omdat ze het als een datingwebsite zien. Je kunt er immers gewoon berichten plaatsen over je dagelijkse leven zoals je dat ook op de bekende sociale media doet. Het enige verschil is dat Blued zich richt op gay mannen. Of die mannen zitten te wachten op een app die slechts voor een bepaalde doelgroep is opgericht is natuurlijk niet helemaal zeker. Veel gays willen juist contact met verschillende mensen, want waarom zou je als gay niet bevriend kunnen zijn met een vrouw of met een heteroman. Als je toch op zoek gaat via Blued naar een date of een levenspartner dan is het mogelijk om naar mensen te zoeken die in je omgeving wonen. Dit maakt het leggen van contact over het algemeen toch een stukje makkelijker. Ook kun je via vrienden van vrienden weer met anderen in contact komen.

blued screenshot

Vooral een leuk platform voor sociale contacten

Er zullen ongetwijfeld mannen zijn die elkaar hebben leren kennen via Blued en nu een mooie relatie hebben. Maar dit lijkt niet de intentie van deze app. Het is meer een gezellig platform waar je leuke mensen kunt ontmoeten zoals op andere sociale media. Dat het een wereldwijd platform is maakt het interessant voor mensen die graag internationale contacten leggen. In landen waar homoseksualiteit nog niet of slecht geaccepteerd wordt kan het mensen ongetwijfeld helpen met het op een meer zelfverzekerde manier omgaan met hun geaardheid. Dit is geen doel op zich van Blued maar wel een bijkomstigheid waar ongetwijfeld dankbaar gebruik van zal worden gemaakt.

Wat zijn de plus- en minpunten van Blued?

 • Blued is een populaire social media app onder gay mannen wereldwijd.
 • De app biedt een breed scala aan functies, waaronder de mogelijkheid om berichten te plaatsen, deel te nemen aan discussies en mensen te zoeken op basis van locatie.
 • Blued heeft een intuïtieve interface en is gemakkelijk te navigeren, waardoor het platform zeer gebruiksvriendelijk is.
 • De klantenservice van Blued is behulpzaam en reageert snel op vragen en problemen.
 • Blued heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, met zowel gratis als betaalde lidmaatschappen beschikbaar.
 • Hoewel Blued de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en verbinding te maken met de LGBTQ+ gemeenschap, is het niet specifiek ontworpen als dating app.
 • Het gratis lidmaatschap biedt beperkte functionaliteiten, waardoor gebruikers die meer uit de app willen halen, een betaald lidmaatschap moeten afsluiten.
 • Blued heeft een grotere gebruikersgroep in sommige delen van de wereld dan in andere, waardoor het voor sommige gebruikers moeilijker kan zijn om lokale contacten te vinden.
 • Hoewel Blued een platform is om nieuwe mensen te ontmoeten en verbinding te maken met de LGBTQ+ gemeenschap, is het in wezen niet specifiek ontworpen als een dating app. Hierdoor kunnen gebruikers die op zoek zijn naar specifiek datinggerelateerde functies zich beperkt voelen in hun mogelijkheden.
 • Blued heeft een aanzienlijke gebruikersbasis in sommige delen van de wereld, maar dit kan variëren afhankelijk van de locatie. Dit kan leiden tot uitdagingen voor sommige gebruikers die lokaal contact willen maken, aangezien het moeilijker kan zijn om lokale LGBTQ+ gemeenschappen te vinden in gebieden waar Blued minder populair is.

Blued: de internationale ontmoetingsplek voor de LGBTQ+ gemeenschap

Al met al kunnen we concluderen dat Blued een interessante social media app is voor gay mannen, met een breed scala aan functies en mogelijkheden. Het is een internationale datingsite die de LGBTQ+ gemeenschap wereldwijd verbindt en waar je gemakkelijk nieuwe contacten kunt leggen. De app heeft zijn populariteit te danken aan de laagdrempelige manier van communiceren en de diverse discussies die worden gevoerd over allerlei onderwerpen. Hoewel het vinden van een liefdespartner niet de hoofdfunctie van Blued is, biedt het wel de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet, kan er altijd iets moois uit voortkomen. Als je op zoek bent naar een social media platform waar je jezelf kunt zijn en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten, dan is Blued zeker het proberen waard.

blued app

 • 3

  Populariteit

  Blued is een populaire social media app onder gay mannen. Het platform heeft een grote en diverse gebruikersgroep over de hele wereld, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten en verbinding te maken met de LGBTQ+ gemeenschap. De populariteit van Blued is mede te danken aan de laagdrempelige manier van communiceren en de diverse functies die het platform biedt.

 • 3.2

  Gebruikersgemak

  Blued is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het platform biedt een intuïtieve interface die het voor gebruikers gemakkelijk maakt om nieuwe contacten te leggen, berichten te plaatsen en deel te nemen aan discussies. Daarnaast is de app beschikbaar op zowel iOS als Android, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

 • 3

  Functionaliteiten

  Blued biedt een breed scala aan functies voor gebruikers. Naast het creëren van een persoonlijk profiel en het plaatsen van berichten, kunnen gebruikers deelnemen aan discussies over allerlei onderwerpen en zich aansluiten bij groepen. Daarnaast biedt Blued een livestreamfunctie en de mogelijkheid om mensen te zoeken op basis van locatie.

 • 3.2

  Klantenservice

  Blued heeft een goede klantenservice die bereikbaar is via e-mail en live chat. De medewerkers van de klantenservice zijn behulpzaam en reageren snel op vragen en problemen. Het platform biedt ook een uitgebreide FAQ-sectie waar gebruikers veel antwoorden kunnen vinden op hun vragen.

 • 3

  Kosten

  Blued biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen. Het gratis lidmaatschap biedt beperkte functionaliteiten, terwijl het betaalde lidmaatschap toegang geeft tot alle functies van de app. De kosten voor het betaalde lidmaatschap zijn redelijk in vergelijking met andere dating apps.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Al met al is Blued een uitstekende social media app voor gay mannen die op zoek zijn naar nieuwe contacten en verbinding met de LGBTQ+ gemeenschap. De app biedt een breed scala aan functies en heeft een goede klantenservice. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Blued krijgt dan ook een hoge totaalscore van welkeonlinedatingsite.nl.

Veelgestelde vragen Blued

Wat is Blued en hoe werkt het?

Blued is een online datingplatform dat zich richt op de LGBTQ+ gemeenschap. Het stelt gebruikers in staat om profielen van andere gebruikers te bekijken, te chatten en afspraken te maken. Het werkt door gebruikers zich te laten registreren met hun e-mailadres of telefoonnummer en hun profielgegevens in te vullen. Vervolgens kunnen ze andere profielen bekijken en communiceren met andere gebruikers.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Blued?

Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Blued. Er zijn abonnementen beschikbaar die gebruikers toegang geven tot extra functies, zoals het verzenden van meer berichten en het bekijken van meer profielen. De kosten van deze abonnementen variëren en kunnen worden betaald met een creditcard of via PayPal.

Is Blued veilig om te gebruiken?

Blued stelt gebruikers in staat om hun profiel te verifiëren en hun locatie te delen met andere gebruikers. Ze bieden ook een functie genaamd “Blued Protect” die gebruikers beschermt tegen oplichting en ongepast gedrag. Desondanks is het belangrijk voor gebruikers om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een online datingplatform en hun persoonlijke informatie te beschermen.

Kan ik mijn profiel verwijderen op Blued?

Ja, gebruikers kunnen hun profiel verwijderen op Blued. Dit kan worden gedaan door naar de instellingen te gaan en de optie te selecteren om het account te verwijderen. Houd er rekening mee dat dit permanent is en dat alle opgeslagen gegevens en berichten worden verwijderd.

Is Blued beschikbaar in meerdere talen?

Ja, Blued is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Chinees en vele andere talen. Gebruikers kunnen de taal van de app wijzigen door naar de instellingen te gaan en de gewenste taal te selecteren.

Laats bijgewerkt: 28 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---