Home / Bidaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Bidaten.nl logo

Bidaten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

De naam van de datingsite Bidaten.nl is wellicht wat misleidend. Wie denkt hier mensen te treffen die biseksueel zijn komt bedrogen uit. Het is namelijk een website voor lesbische vrouwen. Zij worden op de homepage dan ook van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Je kunt een gratis account aanmaken en als je dat hebt gedaan en bent ingelogd kun je de profielen van andere deelnemers bekijken. Hoeveel dat er zijn, daar doet de website wat vaag over. Er wordt gesproken van ruim 1500 profielen en even later van “duizenden”. Nu maakt dat natuurlijk niet zo heel veel uit, als die ene match waar je naar op zoek bent er maar bij staat.

Bidaten.nl
2
Beoordeling 2

Credits voor het sturen van berichten

Voor het versturen van berichten zijn credits nodig. Deze kun je kopen als je een account hebt aangemaakt. Je kunt een losse credit kopen door een betaald nummer te bellen met je smartphone en de code in te voeren die je doorkrijgt. Dit is de duurste optie. Het is voordeliger om credits in een bundel te kopen, dan ben je per saldo voordeliger uit. Hoe groter de bundel die je aanschaft hoe lager de prijs per credit oftewel per bericht. Let er wel op dat eenmaal aangekochte credits niet kunnen worden teruggegeven voor geld. Je moet ze dus opmaken als je ze eenmaal hebt gekocht. Als je je account verwijdert vervallen automatisch je credits.

Veilig online daten met lesbische vrouwen

Je kunt via Bidaten.nl veilig online daten met andere lesbische vrouwen. Je kunt namelijk volledig anoniem een account aanmaken. Je kunt een profielfoto plaatsen waar je gezicht niet op staat en je kunt uiteraard je account aanmaken met een nickname. Zo geef je niet direct je identiteit prijs en dat is wel zo veilig. Als je te snel allerlei privé gegevens gaat vrijgeven kan dat leiden tot vervelende situaties zoals stalking of telefonisch lastigvallen. Wees daar dus voorzichtig mee en geef je adres, mailadres of telefoonnummer alleen aan iemand die je al wat beter kent en die je vertrouwt.

Seksdating en serieuze relaties

Je kunt op bidaten.nl terecht voor het vinden van een seksdate maar ook als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Je kunt in je profiel aangeven waarom je je hebt aangemeld zodat je hopelijk de juiste reacties krijgt. De foto’s op Bidaten.nl zijn soms zeer expliciet, er mogen ook foto’s worden gebruikt waar blote borsten op staan. De site is dan ook nadrukkelijk bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Je bepaalt natuurlijk zelf wat voor foto je plaatst. Gebruik wel een foto van jezelf en niet van iemand anders. Dit is namelijk strafbaar omdat het indruist tegen het portretrecht en de privacy.

Bidaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bidaten.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Laagdrempelige website voor lesbische dames
 • Creditsysteem voor het versturen van berichten, dit maakt inzicht in de gemaakte kosten lastiger
 • Er staan ook biseksuele dames op de site, dit maakt het wellicht wat lastig zoeken
 • 2

  Populariteit

 • 2

  Gebruikersgemak

 • 2

  Functionaliteiten

 • 2

  Klantenservice

 • 2

  Kosten

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 13 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---