Home / De Beste Lesbische Datingsites van het Moment! / Alles over Bidaten.nl: Kosten, Review & Ervaringen!
Bidaten.nl logo

Alles over Bidaten.nl: Kosten, Review & Ervaringen!

Op zoek naar een datingsite speciaal voor lesbische vrouwen? Dan is Bidaten.nl wellicht de ideale keuze. Ondanks de misleidende naam, is deze website gericht op het verbinden van lesbische singles. Meld je gratis aan en krijg toegang tot een diverse gemeenschap van vrouwen die op zoek zijn naar liefde en relaties. Met duizenden profielen beschikbaar, is de kans groot dat je jouw perfecte match zult vinden. In onze review van Bidaten.nl delen we kosteninformatie en ervaringen van gebruikers, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ontdek nu Bidaten.nl en geef jouw liefdesleven een nieuwe wending.

Bidaten.nl
2
Beoordeling 2

Bidaten.nl: Dé datingsite voor lesbische vrouwen?

De naam van de datingsite Bidaten.nl is wellicht wat misleidend. Wie denkt hier mensen te treffen die biseksueel zijn komt bedrogen uit. Het is namelijk een website voor lesbische vrouwen. Zij worden op de homepage dan ook van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Je kunt een gratis account aanmaken en als je dat hebt gedaan en bent ingelogd kun je de profielen van andere deelnemers bekijken. Hoeveel dat er zijn, daar doet de website wat vaag over. Er wordt gesproken van ruim 1500 profielen en even later van “duizenden”. Nu maakt dat natuurlijk niet zo heel veel uit, als die ene match waar je naar op zoek bent er maar bij staat.

Credits voor het sturen van berichten

Voor het versturen van berichten zijn credits nodig. Deze kun je kopen als je een account hebt aangemaakt. Je kunt een losse credit kopen door een betaald nummer te bellen met je smartphone en de code in te voeren die je doorkrijgt. Dit is de duurste optie. Het is voordeliger om credits in een bundel te kopen, dan ben je per saldo voordeliger uit. Hoe groter de bundel die je aanschaft hoe lager de prijs per credit oftewel per bericht. Let er wel op dat eenmaal aangekochte credits niet kunnen worden teruggegeven voor geld. Je moet ze dus opmaken als je ze eenmaal hebt gekocht. Als je je account verwijdert vervallen automatisch je credits.

Veilig online daten met lesbische vrouwen

Je kunt via Bidaten.nl veilig online daten met andere lesbische vrouwen. Je kunt namelijk volledig anoniem een account aanmaken. Je kunt een profielfoto plaatsen waar je gezicht niet op staat en je kunt uiteraard je account aanmaken met een nickname. Zo geef je niet direct je identiteit prijs en dat is wel zo veilig. Als je te snel allerlei privé gegevens gaat vrijgeven kan dat leiden tot vervelende situaties zoals stalking of telefonisch lastigvallen. Wees daar dus voorzichtig mee en geef je adres, mailadres of telefoonnummer alleen aan iemand die je al wat beter kent en die je vertrouwt.

Seksdating en serieuze relaties

Je kunt op bidaten.nl terecht voor het vinden van een seksdate maar ook als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Je kunt in je profiel aangeven waarom je je hebt aangemeld zodat je hopelijk de juiste reacties krijgt. De foto’s op Bidaten.nl zijn soms zeer expliciet, er mogen ook foto’s worden gebruikt waar blote borsten op staan. De site is dan ook nadrukkelijk bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Je bepaalt natuurlijk zelf wat voor foto je plaatst. Gebruik wel een foto van jezelf en niet van iemand anders. Dit is namelijk strafbaar omdat het indruist tegen het portretrecht en de privacy.

Bidaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Bidaten.nl?

 • Bidaten.nl richt zich specifiek op lesbische vrouwen, waardoor het een gerichte gemeenschap biedt om gelijkgestemde individuen te ontmoeten.
 • Het aanmaken van een gratis account stelt gebruikers in staat om de profielen van andere deelnemers te bekijken en te ontdekken of er potentiële matches zijn.
 • Hoewel de exacte aantallen profielen vaag zijn, kan de diversiteit van de gemeenschap op Bidaten.nl kansen bieden om een bijzondere persoon te vinden.
 • Het aantal actieve gebruikers en dagelijkse interacties op de site lijkt beperkt te zijn, wat de kans op het vinden van potentiële matches kan beperken.
 • De naam van de datingsite, Bidaten.nl, kan misleidend zijn omdat het impliceert dat het voor biseksuele mensen is, terwijl het eigenlijk gericht is op lesbische vrouwen.
 • Het gebruikersgemak op Bidaten.nl kan tegenvallen door een verouderde website en beperkte navigatie-opties.
 • e klantenservice van Bidaten.nl kan traag en onvoldoende responsief zijn, waardoor gebruikers met onopgeloste problemen achterblijven.
 • De kosten van Bidaten.nl kunnen hoog zijn in verhouding tot de geboden functionaliteiten, waardoor de waarde voor het geld dat wordt geïnvesteerd beperkt kan zijn.
 • Op deze site staan profielen waar wel fysieke afspraken mogelijk mee zijn,

Lesbische dating op Bidaten.nl: Een vertrouwde omgeving om te connecten

In conclusie biedt Bidaten.nl een specifieke datingsite-ervaring voor lesbische vrouwen, ondanks de enigszins misleidende naam. Met de mogelijkheid om een gratis account aan te maken, kun je de profielen van andere deelnemers bekijken en hopelijk jouw perfecte match vinden. Hoewel de exacte aantallen profielen wat vaag worden omschreven, blijft de focus liggen op het vinden van die ene bijzondere persoon. Het is belangrijk om te onthouden dat elke datingsite zijn eigen unieke kenmerken en doelgroep heeft. Als lesbische vrouw biedt Bidaten.nl een platform om gelijkgestemde individuen te ontmoeten en relaties op te bouwen. Neem de tijd om de kosten, reviews en ervaringen te bekijken en beslis of Bidaten.nl de juiste keuze is voor jouw datingavontuur.

 • 1.8

  Populariteit

  Hoewel Bidaten.nl beweert een populaire datingsite te zijn, lijkt de populariteit te wensen over te laten. Het aantal actieve gebruikers en het aantal dagelijkse interacties is teleurstellend. Je zult moeite hebben om potentiële matches te vinden en de kans op succesvolle dates is minimaal.

 • 2

  Gebruikersgemak

  Bidaten.nl laat te wensen over als het gaat om gebruikersgemak. De website is verouderd en navigeren kan verwarrend zijn. Het ontbreken van intuïtieve functies maakt het moeilijk om profielen te doorzoeken en te communiceren met andere gebruikers. Je zult gefrustreerd raken door de beperkte gebruiksvriendelijkheid.

 • 2.2

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten op Bidaten.nl zijn beperkt en verouderd. Er zijn weinig mogelijkheden om je profiel aan te passen en de zoekopties zijn beperkt. Het gebrek aan innovatieve functies maakt de site saai en achterhaald in vergelijking met andere datingsites.

 • 2

  Klantenservice

  De klantenservice van Bidaten.nl laat te wensen over. De reactietijd is traag en de geboden hulp is vaak niet afdoende. Klachten en problemen worden niet serieus genomen, waardoor je met onopgeloste kwesties blijft zitten. De gebrekkige klantenservice maakt de gebruikerservaring onplezierig.

 • 2

  Kosten

  Bidaten.nl is prijzig in verhouding tot de geboden functionaliteiten. De kosten staan niet in verhouding tot de kwaliteit van de diensten die worden geleverd. Je zult teleurgesteld zijn door de beperkte waarde die je krijgt voor het geld dat je investeert.

 • 2 Gemiddeld

  Totaalscore

  Op basis van de bovengenoemde aspecten geeft Bidaten.nl een teleurstellende totaalscore. De site kampt met populariteitsproblemen, beperkt gebruikersgemak, verouderde functionaliteiten, slechte klantenservice en hoge kosten. Het is raadzaam om andere datingsites te overwegen die een betere totaalervaring bieden.

Veelgestelde vragen Bidaten.nl

Wat is Bidaten.nl?

Bidaten.nl is een online datingsite die zich richt op christelijke singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De site biedt een platform waar gelovige mensen elkaar kunnen ontmoeten en mogelijk een duurzame relatie kunnen opbouwen.

Zijn er positieve ervaringen van andere gebruikers met Bidaten.nl?

Ja, er zijn positieve ervaringen van andere gebruikers met Bidaten.nl. Veel gebruikers hebben aangegeven dat ze via de site leuke en betekenisvolle contacten hebben opgedaan. Ze prijzen de gebruiksvriendelijkheid van de website en de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten die dezelfde geloofsovertuiging delen. Het is altijd raadzaam om ook zelf de website te verkennen en te kijken of deze aansluit bij je persoonlijke wensen en verwachtingen.

Hoe werken de credits op Bidaten.nl?

Op Bidaten.nl wordt er gebruik gemaakt van credits als betaalmiddel. Met deze credits kun je verschillende acties ondernemen op de datingsite, zoals het versturen van berichten, het bekijken van foto’s en het gebruik maken van extra functies. Elk bericht dat je verstuurt of ontvangt, kost een bepaald aantal credits. Je kunt credits aanschaffen via de website en ze vervolgens gebruiken om interactie te hebben met andere leden.

Zijn er beperkingen aan het gebruik van credits op Bidaten.nl?

Ja, er zijn enkele beperkingen aan het gebruik van credits op Bidaten.nl. Zo hebben sommige functies, zoals het bekijken van foto’s of het versturen van cadeautjes, een bepaald aantal credits nodig. Bovendien kunnen bepaalde acties, zoals het versturen van contactgegevens of het delen van persoonlijke informatie, worden beperkt om de veiligheid en privacy van de gebruikers te waarborgen.

Kan ik mijn ongebruikte credits op Bidaten.nl terugkrijgen?

Nee, in de meeste gevallen is het niet mogelijk om ongebruikte credits op Bidaten.nl terug te krijgen. Zodra je credits hebt aangeschaft, worden deze aan je account gekoppeld en kunnen ze worden gebruikt voor verschillende acties op de website. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te overwegen hoeveel credits je wilt aanschaffen, zodat je geen ongebruikte credits overhoudt.

Laats bijgewerkt: 05 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---