Home / Baobab – Kosten, Review en Ervaringen
Baobab logo

Baobab - Kosten, Review en Ervaringen

Wie als single door het leven gaat, heeft het soms moeilijk om gezelschap te vinden om mee op reis te gaan. Vaak zijn single mensen bevriend met mensen die een relatie hebben. En die hebben vaak de voorkeur om samen op reis te gaan. Maar als single heb je natuurlijk evenveel recht om op reis te gaan. Daarom bestaan er groepsreizen waarbij je op reis gaat met mensen die je totaal niet kent. Meestal zijn dit ook single mensen, maar natuurlijk kun je ook als niet-single deelnemen aan dergelijke reizen. In Nederland zijn er tal van organisaties die zo’n groepsreizen organiseren. Een voorbeeld daarvan is Baobab.

Baobab
3
Beoordeling 3

Exclusief voor singles

Baobab biedt naast de gewone groepsreizen, ook reizen aan die exclusief voor singles zijn. Met andere woorden: deze reizen kun je enkel als alleenstaande boeken. En die singlereizen blijken een groot succes te zijn. Op de homepage van Baobab staat namelijk te lezen dat meer dan 40% van de klanten als alleenstaande een groepsreis kiest. Ook blijkt dat veel singles op de Facebookpagina van Baobab op zoek gaan naar andere singles die een groepsreis willen ondernemen. Op die manier kunnen ze samen als singles boeken en zijn ze alvast zeker van een klik binnen de groep. Dat is namelijk belangrijk als je met onbekenden gaat reizen. Het is altijd spannend of het wel zal klikken met de rest van de groep.

Altijd in kleine groepen

Wie reist met Baobab, reist altijd in een kleine groep. Afhankelijk van het soort reis, reis je per minibus of met een ander vervoermiddel. In het geval van een minibus zal de groep nooit meer dan dertien personen tellen. Als je per boot of per vliegtuig reist, telt de groep maximaal twintig personen. Door met een beperkt aantal personen te reizen, zorgt Baobab ervoor dat de sfeer meer gelaten is. In een kleine groep vind je al sneller je weg, dan in een grote bende met onbekenden. Zo ga je elkaar sneller leren kennen en onthou je elkaars naam al na een dag in plaats van na een week. En dat is natuurlijk veel aangenamer reizen.

Tot in detail geregeld

Alle singlereizen van Baobab zijn in detail geregeld. Op die manier hoef je je als deelnemer nergens zorgen om te maken. Al het vervoer en alle accommodaties zijn al voor je geregeld. Ook de activiteiten staan op voorhand vast. Je hoeft dus werkelijk aan niets te denken. Het totaalplaatje komt meestal ook goedkoper uit dan als je alles zelf op je eentje zou regelen. Als groep geniet je vaak ook kortingen op activiteiten, vervoer of accommodaties. Tevens is het voor sommige bestemmingen ook veiliger om in groep te reizen. Denk hierbij aan landen in het Midden-Oosten of Latijns-Amerika bijvoorbeeld. De reisbegeleider zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is zodat iedere deelnemer kan genieten van een ontspannen vakantie. Ook voor vragen of opmerkingen kun je steeds terecht bij de reisbegeleider. Deze persoon – dit is meestal een vrijwilliger – leidt dus alles in goede banen, zowel voor als tijdens de reis.

Baobab screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Baobab?

De actuele prijs van Baobab kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van  Baobab.nl?

  • Actieve manier van daten
  • geen datingsite
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items