Home / Ontdek nu de beste datingsites voor verstandelijk beperkten! / Autisme Dating NL: veilig en betrouwbaar?
Autisme-Dating.nl logo

Autisme Dating NL: veilig en betrouwbaar?

Ben je op zoek naar een datingsite die speciaal gericht is op mensen met een autistische stoornis? Dan is Autisme-dating.nl wellicht iets voor jou. Deze datingsite is ontwikkeld om mensen met autisme te helpen bij het vinden van een partner die ook deze stoornis heeft. Op Welkeonlinedatingsite.nl lees je alles over deze datingsite, inclusief kosten, review en ervaringen van andere gebruikers. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten en kun je weloverwogen beslissen of Autisme-dating.nl de juiste datingsite voor jou is. Lees verder en ontdek of deze datingsite bij jou past!

Autisme-Dating.nl
3
Beoordeling 3

Autisme en liefde: Waarom Autisme-dating.nl een uitkomst biedt

Autisme-dating.nl richt zich op mensen die lijden aan deze aandoening. Het is voor mensen met een autistische stoornis vaak lastig om een partner te vinden. Mensen die geen autistische stoornis hebben, zien een relatie vaak niet zitten omdat deze groep mensen er soms voor hen wat vreemde en onwerkelijke denkbeelden op nahoudt. Dit maakt een relatie vaak erg lastig en het kost dan beide partners veel energie, waardoor de relatie een grote kans van mislukken heeft. Door een partner te zoeken die eveneens een autistische stoornis heeft kan dit de kans van slagen van een relatie wellicht groter maken.

Vaste abonnementskosten

Het plaatsen van een profiel op Autisme-dating.nl is gratis. Je kunt een account aanmaken door het invullen van wat basisgegevens. Je hoeft niet onder je eigen naam een account te maken, je kunt een zelf bedachte gebruikersnaam verzinnen. Nadat je account is gemaakt en via e-mail bevestigd kun je informatie over jezelf invullen in je profiel. Vervolgens kun je in de profielen van andere leden zoeken naar iemand die je graag beter wilt leren kennen. Als je berichten wilt sturen moet je een betaald abonnement nemen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Een jaarabonnement is per maand het voordeligst. Houd er wel rekening mee dat als je je abonnement niet opzegt, dit automatisch wordt verlengd met dezelfde periode als waarvoor je hebt gekozen. Dus heb je een jaarabonnement dan wordt dit na afloop van de 12 maanden opnieuw met een jaar verlengd, voor het daarbij behorende bedrag.

Wees voorzichtig met online daten

Voor iedereen en dus ook voor mensen met een autistische beperking, geldt dat je voorzichtig moet zijn met online dating. Zeker voor een kwetsbare groep zijn er risico’s op misbruik, oplichting en andere soorten van bedrog. Wees dus op je hoede en ga niet zomaar overal op in. Als iemand je voorstelt om elkaar te ontmoeten, doe dit dan alleen als je al een tijdje aan het chatten bent en elkaar dus wat beter hebt leren kennen. Spreek af op een neutrale plaats waar ook andere mensen komen, zoals een horecagelegenheid of bezoek samen een dierentuin of museum. Zo loop je een kleinere kans dat er dingen gebeuren die je niet wilt. Als je date niet is wat je ervan verwacht of gehoopt had, wees dan zo eerlijk om dit aan te geven en breek de date af. Als je dit niet durft kun je natuurlijk ook een leugentje om bestwil verzinnen.

Een goed alternatief voor de doelgroep

Deze datingsite lijkt een goed alternatief voor mensen met een autistische stoornis. Ze kunnen er mensen ontmoeten die “zijn zoals zij”. Maar aan de andere kant kan het ook stigmatiserend werken en dat stelt ook weer niet iedereen op prijs. Maar als jij het een veilig idee vindt om iemand te zoeken die net als jij aan een autisme of een hieraan verwante aandoening lijdt dan is Autisme-dating.nl een goed startpunt.

Autisme-Dating.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Autisme Dating?

 • Gratis inschrijven en profielen bekijken
 • Vaste tarieven die vooraf duidelijk zijn
 • Op Nederland gerichte website
 • Het kan een stigmatiserend gevoel geven om te daten op een site voor mensen met een bepaalde beperking
 • Geen pagina met veel gestelde vragen, terwijl dit juist voor deze doelgroep zeer wenselijk zou zijn. De algemene voorwaarden zijn namelijk zeer zakelijk opgesteld

Autisme-dating.nl: Een veilige plek voor mensen met autisme om liefde te vinden

Op zoek naar een betrouwbare datingsite speciaal gericht op mensen met autisme? Dan is Autisme-dating.nl wellicht iets voor jou. Deze datingsite biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten en verbinden. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van Autisme-dating.nl, inclusief ervaringen van gebruikers en informatie over de kosten en functionaliteiten van de website. Zo kun je een weloverwogen keuze maken of Autisme-dating.nl bij jou past. Bovendien bieden wij op Welkeonlinedatingsite.nl ook reviews en informatie over andere datingsites, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke wensen en behoeften.

 • 3

  Populariteit

  Autisme-dating.nl: Autisme-dating.nl wint steeds meer aan populariteit onder mensen met autisme die op zoek zijn naar liefde en verbinding. De datingsite biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor mensen met autisme om elkaar te ontmoeten en te verbinden.

 • 3.1

  Gebruikersgemak

  Autisme-dating.nl: Autisme-dating.nl is een zeer gebruiksvriendelijke datingsite die speciaal is ontworpen voor mensen met autisme. De website is overzichtelijk en eenvoudig te navigeren, zodat gebruikers snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

 • 3

  Functionaliteiten

  Autisme-dating.nl biedt een scala aan handige functionaliteiten om het daten voor mensen met autisme gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan een uitgebreid matchingsysteem, chatmogelijkheden en de mogelijkheid om foto’s te uploaden en te bekijken.

 • 2.9

  Klantenservice

  De klantenservice van Autisme-dating.nl staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen.

 • 3

  Kosten

  Autisme-dating.nl hanteert betaalbare tarieven voor het gebruik van de datingsite. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, zodat je zelf kunt bepalen hoe lang je gebruik wilt maken van de website.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  scoort hoog op alle aspecten, zoals populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Dit maakt het tot een uitstekende keuze voor mensen met autisme die op zoek zijn naar liefde en verbinding.

Autisme-Dating FAQ

Hoe kan ik Autisme-Dating opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Autisme-Dating.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Autisme Dating account.

Autisme-Dating opzeggen

Autisme-Dating.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Autisme-Dating en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechter bovenhoek van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Mijn account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik nu op de link: “Privacy instellingen”.

Stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Klik nu op de laatste link: “Account Verwijderen?”. Meer opties zijn nu zichtbaar. Klik op de button met de tekst: “Ja, ik wil mij account verwijderen.”. Bevestig deze keuze door op: “OK” te klikken in het pop-up venster.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Autisme-Dating!

 

Wat is Autisme Dating en hoe werkt het?

Autisme Dating is een online datingplatform dat speciaal is ontworpen voor mensen met autisme. Het biedt een veilige en toegankelijke omgeving waar mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten en een relatie kunnen opbouwen. Het platform werkt door middel van een persoonlijk profiel dat je kunt aanmaken, waarbij je je interesses, hobby’s en persoonlijkheid kunt beschrijven. Op basis van deze informatie stelt Autisme Dating je voor aan andere gebruikers die bij jouw profiel passen.

Wat zijn de kosten van Autisme Dating en welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Autisme Dating biedt een gratis basislidmaatschap aan, waarmee je beperkte toegang hebt tot de functies van de site. Als je toegang wilt tot meer functies, zoals het versturen van berichten, dan kun je een premium lidmaatschap kopen. De kosten hiervan variëren van €10,95 per maand tot €24,95 per maand, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap dat je kiest. Autisme Dating accepteert betalingen via iDeal, creditcard en PayPal.

Is Autisme Dating veilig en betrouwbaar?

Ja, Autisme Dating is veilig en betrouwbaar. Het platform heeft een duidelijk privacybeleid en houdt zich aan de Europese wetgeving op het gebied van gegevensbescherming. De site heeft ook een SSL-certificaat, waardoor de gegevens van gebruikers veilig worden versleuteld. Bovendien controleert Autisme Dating de profielen van nieuwe gebruikers en verwijdert het verdachte profielen om de veiligheid van de community te waarborgen.

Kan ik mijn Autisme Dating account op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt je Autisme Dating account op elk moment opzeggen. Als je je account wilt opzeggen, ga dan naar de instellingen van je account en selecteer de optie om je account te verwijderen. Houd er wel rekening mee dat als je een betaald lidmaatschap hebt, je dit moet opzeggen voordat je je account verwijdert om te voorkomen dat er nog verdere kosten in rekening worden gebracht.

Is het mogelijk om Autisme Dating op mijn mobiele telefoon te gebruiken?

Ja, Autisme Dating heeft een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. De app biedt dezelfde functies als de desktopversie van de site en maakt het gemakkelijk om onderweg contact te maken met andere gebruikers. Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play Store en inloggen met je Autisme Dating accountgegevens.

Laats bijgewerkt: 08 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---