Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Alles wat je moet weten over de Anomo-app: Kosten, Review!
Anomo logo

Alles wat je moet weten over de Anomo-app: Kosten, Review!

Wil je een nieuwe manier ontdekken om mensen in jouw omgeving te ontmoeten? Lees onze uitgebreide review van de Anomo-app op WelkeOnlineDatingSite.nl. Ontdek de kosten, lees ervaringen van andere gebruikers en kom erachter of deze app geschikt is voor jou. Anomo is een unieke app waarmee je eenvoudig en veilig contact kunt leggen met mensen in je buurt. Of je nu wilt chatten, nieuwe vriendschappen wilt sluiten of op zoek bent naar een date, Anomo biedt diverse mogelijkheden. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en kan worden gedownload via de App Store of Google Play. Lees nu onze review en begin vandaag nog met het verkennen van Anomo!

Anomo
3
Beoordeling 3

Anomo: Maak eenvoudig en veilig contact met mensen in je omgeving

Anomo is een app die je kunt installeren op je smartphone of tablet. Er is geen website online, dus je kunt je hier niet via een computer of laptop aanmelden of informatie lezen. Dit kan alleen in de App Store of bij Google Play, al naar gelang het apparaat dat je gebruikt op iOS van Apple of op Android draait. Anomo is volgens de omschrijving een dating app waarmee je simpel en veilig in contact kunt komen met mensen in je omgeving. Of je daar alleen mee wilt chatten of dat het je om een date of meer te doen is, dat is geheel aan jou.

veilig contact via smartphone

Volledig anoniem daten

Anomo doet zijn naam eer aan, want je kunt via deze app volledig anoniem daten. Je gebruikt namelijk een nickname en je maakt je bekend middels een avatar. Als je dat wilt kun je wel informatie over jezelf prijsgeven maar dit is dus niet verplicht. Het plaatsen van een foto is niet noodzakelijk om de app te kunnen gebruiken. Dit maakt de kans op het krijgen van reacties natuurlijk wel een stuk groter. Veel mensen willen graag weten wie er achter een bepaald profiel zit voordat ze er contact mee leggen en wie weet allerlei persoonlijke informatie gaan delen. Maar je kunt er dus ook voor kiezen om alleen een foto te sturen naar mensen die jou benaderen of die jij zelf benadert. Zo blijf je voor alle andere gebruikers van Anomo anoniem.

Veilig online contacten leggen

Omdat je de app Anomo volledig anoniem kunt gebruiken kun je veilig daten. Niemand weet wie je bent of waar je woont zo lang je dat niet zelf kenbaar maakt. Het is dan ook aan te raden om privé gegevens niet te snel te delen. Als je alleen wilt chatten is dat ook niet nodig. Zeg dan liever in welke regio van het land je woont dan dat je direct de naam van je dorp of stad bekend maakt. Ook kun je beter niet te snel je echte naam geven, je bent dan namelijk vrij eenvoudig te traceren, zeker als je actief bent op sociale media. Anomo leent zich in dit opzicht prima voor mensen die willen daten en contacten leggen zonder dat hun vaste partner hier vanaf weet.

online contacten leggen

Gratis contacten leggen en berichten versturen met Anomo: Geen kosten in rekening gebracht

Het gebruik van Anomo is volledig gratis, je kunt zonder dat er kosten in rekening worden gebracht contacten leggen en berichten versturen en ontvangen. Je kunt de app ook gebruiken om te netwerken, maar de meeste gebruikers zullen ongetwijfeld een account aanmaken omdat ze op zoek zijn naar een partner of naar vriendschap. Door de handige zoekfunctie kun je gemakkelijk filteren welke andere members je wilt zien en waarmee je eventueel contact wilt leggen.

Anomo screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Anomo?

 • Unieke manier om eenvoudig in contact te komen met mensen in je omgeving.
 • Gebruiksvriendelijke ervaring op zowel iOS- als Android-apparaten.
 • Mogelijkheid om zowel casual chats als dates te vinden.
 • Veilige omgeving met diverse functies om sociale interacties te verbeteren.
 • Gratis te downloaden en te gebruiken, zonder verborgen kosten.
 • Geen beschikbaarheid van een website, aanmelden alleen mogelijk via de App Store of Google Play.
 • Beperkte toegang tot functies zonder in-app aankopen.
 • Mogelijk minder bekend en minder gebruikers in vergelijking met grotere datingapps.
 • Afhankelijk van de locatie kunnen de aantallen potentiële matches beperkt zijn.
 • Sommige gebruikers kunnen een meer uitgebreide en geavanceerde datingervaring zoeken.

Anomo: Gemakkelijk en veilig sociale connecties leggen met de app

De Anomo-app biedt een unieke manier om eenvoudig en veilig in contact te komen met mensen in je omgeving. Of je nu op zoek bent naar een casual chat of juist geïnteresseerd bent in het vinden van een date of meer, Anomo geeft je de vrijheid om zelf te bepalen waar je naar op zoek bent. Met de app kun je gemakkelijk nieuwe mensen ontmoeten en sociale connecties leggen. Hoewel er geen website beschikbaar is en aanmelden alleen mogelijk is via de App Store of Google Play, biedt Anomo een gebruiksvriendelijke ervaring op zowel iOS- als Android-apparaten. Met positieve gebruikerservaringen en een focus op veiligheid, kan de Anomo-app een interessante optie zijn voor iedereen die op zoek is naar sociaal contact en mogelijk meer.

gebruiksvriendelijke ervaring op zowel iOS- als Android-apparaten

 • 2.8

  Populariteit

  De Anomo-app wint aan populariteit onder gebruikers die op zoek zijn naar een unieke manier om contact te leggen met mensen in hun omgeving. Met zijn focus op sociaal contact en daten, trekt Anomo steeds meer mensen aan die op zoek zijn naar nieuwe connecties en mogelijk meer.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Anomo biedt een gebruiksvriendelijke ervaring op zowel iOS- als Android-apparaten. De app is intuïtief en eenvoudig te navigeren, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale connecties te leggen.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Met de Anomo-app kun je niet alleen chatten met andere gebruikers, maar ook aangeven waar je naar op zoek bent, of het nu gaat om een casual chat of een date. Daarnaast biedt de app een veilige omgeving en diverse functies om je sociale interacties te verbeteren.

 • 3

  Klantenservice

  Anomo biedt een goede klantenservice, waarbij vragen en problemen van gebruikers snel en adequaat worden behandeld. Het ondersteuningsteam staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat gebruikers een positieve ervaring hebben met de app.

 • 2.9

  Kosten

  Voor het gebruik van de Anomo-app zijn er geen kosten verbonden. De app is gratis te downloaden en te gebruiken, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontmoeten van nieuwe mensen en sociale connecties.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Met zijn groeiende populariteit, gebruiksvriendelijkheid, diverse functionaliteiten, goede klantenservice en het feit dat het gratis is, scoort de Anomo-app hoog bij gebruikers die op zoek zijn naar sociaal contact en mogelijk meer.

Veelgestelde vragen Anomo

Wat zijn de kosten van de Anomo-app?

De Anomo-app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn echter optionele in-app-aankopen beschikbaar voor extra functies en voordelen.

Wat zijn de belangrijkste functies van de Anomo-app?

De Anomo-app biedt verschillende functies, waaronder het ontmoeten van nieuwe mensen, het spelen van ijsbrekerspellen, het chatten met andere gebruikers en het ontdekken van gemeenschappen op basis van gedeelde interesses.

Is de Anomo-app veilig en betrouwbaar?

Ja, de Anomo-app neemt de veiligheid en privacy van gebruikers serieus. Het biedt functies zoals anoniem chatten en het verbergen van persoonlijke informatie. Het is echter altijd belangrijk om voorzichtig te zijn bij het delen van persoonlijke gegevens online.

Kan ik de Anomo-app gebruiken op mijn iPhone?

Ja, de Anomo-app is beschikbaar voor zowel iPhone- als Android-gebruikers. Je kunt de app downloaden via de App Store of Google Play Store, afhankelijk van het type apparaat dat je hebt.

Hoe kan ik mijn Anomo-account verwijderen?

Als je je Anomo-account wilt verwijderen, kun je naar de instellingen van de app gaan en de optie vinden om je account te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account permanent is en al je gegevens en gesprekken zal verwijderen. Zorg ervoor dat je een back-up maakt van eventuele belangrijke informatie voordat je je account verwijdert.

Laats bijgewerkt: 30 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---