Home / Amor Si – Kosten, Review en Ervaringen
Amor Si logo

Amor Si - Kosten, Review en Ervaringen

Wil jij op zoek gaan naar een leuke vrouw in Latijns-Amerika? Dan zou Amorsi zomaar de datingsite kunnen zijn die jij nodig hebt. Deze datingsite handelt vanuit het land Honduras. De datingsite richt zich alleen op mannen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je via de datingsite een leuke dame uit Latijns-Amerika vindt en via de datingsite een ontmoeting met haar regelt. Uiteraard dien je hier wel voor te betalen.

2.4
Beoordeling 2.4

Speciaal voor serieuze relaties

Amorsi is een datingsite waarop vrouwen te vinden zijn van Latijns-Amerikaanse afkomst, die op zoek zijn naar een leuke man. De dames die op de datingsite te vinden zijn hebben zich niet aangemeld zoals mannen dit kunnen doen. Het is namelijk zo dat de vrouwen door Amorsi zelf worden geworven. De datingsite gaat er dus op uit om vrouwen te vinden die zoeken naar mannen uit een ander land, zoals bijvoorbeeld ook Nederland. De vrouwen worden bewust geselecteerd op basis van de wil om een vaste relatie aan te gaan. Mannen die zich aanmelden bij Amorsi moeten dus ook op zoek zijn naar een serieuze relatie met één van deze dames. Voor de duidelijkheid, de dames worden niet betaald om op de datingsite te staan.

Communiceren met een vertaalservice

De communicatie is niet altijd eenvoudig met een vrouw uit Latijns-Amerika. Het is zo dat deze dames over het algemeen niet of nauwelijks Engels spreken. Het spreekt voor zich dat zij ook geen Nederlands spreken. Hierdoor kan het best moeilijk zijn om goed te communiceren met de vrouwen van Amorsi. Hier heeft de datingsite iets op bedacht. Wanneer er moeilijkheden in de communicatie zijn, dan kun je gebruik maken van de vertaalservice van de datingsite. Zo is het toch mogelijk om met elkaar te chatten.

De kosten voor inschrijving en lidmaatschap

Als jij een mooie Latijns-Amerikaanse dame wilt vinden, dan heb je een inschrijving bij Amorsi nodig. Dit is niet gratis. Je betaalt 19 euro voor je lidmaatschap. Dit zijn niet alle kosten die je maakt bij Amorsi. Per contact is het nodig om 1 euro te betalen. Hiervoor moet je een bedrag inleggen dat is vastgesteld op 29 euro. Wil je een brief aan iemand verzenden? Dan betaal je hiervoor 1 euro en als je een bericht voor de ander wilt laten vertalen door de vertaalservice van Amorsi, dan moet je hiervoor 8 euro betalen. Voorwaarde hierbij is wel dat het bericht maximaal 1.600 tekens lang is. Je kunt een dame via Amorsi ook presentjes sturen. De prijzen staan wij de cadeautjes vermeld. Amorsi zorgt er dan voor dat de dame in kwestie het ontvangt. Denk je de dame van je dromen te hebben gevonden? Dan kun je een ontmoeting regelen. Voor een dag betaal je 325 euro. De maximale periode voor een ontmoeting is 5 dagen, waardoor je 975 euro betaalt. Als je een tolk mee wilt hebben, dan betaal je hiervoor 60 euro per dag extra.

Amor Si screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AmorSi.com?

 • Ideaal als je zoekt naar een Latijns-Amerikaanse
 • Je kunt direct een internationale ontmoeting regelen
 • De dames zijn nauwkeurig voor de datingsite geselecteerd
 • Inschrijven is niet gratis
 • De kosten zijn vrij pittig
 • De communicatie kan moeizaam verlopen
 • 3
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2.4 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 04 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *