Home / Alternatiefdaten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Alternatiefdaten.nl logo

Alternatiefdaten.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Alternatief Daten is een wat geheimzinnige datingsite volgens velen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je de datingsite totaal niet kunt zien zonder dat je ingeschreven bent. Je kunt natuurlijk wel een account aanmaken, maar je kunt van tevoren niet zien hoe de website nu eigenlijk in elkaar zit en wat je mag verwachten. Je kunt een gratis account aanmaken om te kunnen inloggen. Je krijgt dan meer van de datingsite te zien, zodat je gemakkelijker kunt bepalen of je een betalend lid wilt worden. Het voordeel van de afgeschermde website is natuurlijk wel dat je als lid geniet van een grotere mate van privacy.

Alternatiefdaten.nl
3
Beoordeling 3

Wat kun je doen als gratis member?

Wanneer je een account hebt aangemaakt en gratis gebruik wilt maken van Alternatief Daten, dan kun je je profiel voorzien van 1 foto. Van andere profielen kun je ook alleen de hoofdfoto zien, dus alleen de belangrijkste foto, ook van de betalende leden die meer foto’s hebben staan. Je kunt mensen als favoriet opslaan op je account, zodat je deze in de toekomst makkelijk weer terug kunt vinden. Tot slot krijg je matches door de datingsite aangeboden, waarbij de meest interessante profielen voor jou worden uitgezocht en belicht.

Waarom betalend lid worden?

Als betalend lid van Alternatief Daten heb je meer mogelijkheden. Wanneer je geen betaald lidmaatschap hebt, dan kun je niet communiceren met andere gratis leden. Als je betaalt voor je lidmaatschap, dan kun je onbeperkt berichten sturen naar alle leden die op de datingsite staan. Je krijgt leesbevestigingen van berichten die je stuurt en je hebt de mogelijkheid om op de datingsite te chatten met mensen waar je een klik bij voelt. Een lidmaatschap is niet heel erg duur. Je kunt al voor een kwartaal lid worden voor slechts 25 euro.

Alternatief in de brede zin van het woord

Alternatief Daten is bedoeld voor mensen met een alternatieve levensstijl. Dit betekent niet dat je er alleen welkom bent als emo of bijvoorbeeld als rocker. Alternatief in de brede zin van het woord, daar gaat het om. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je bij Alternatief Daten geen last hebt van mensen die je in een hokje proberen te stoppen, vooral omdat zij zelf ook niet graag door anderen in een hokje worden gestopt. Leven en laten leven staat dan ook centraal op deze datingsite. De chatfunctie is makkelijk te gebruiken en geeft je de mogelijkheid om op een leuke en vrije manier met iemand te chatten om deze beter te leren kennen. Deze functie wordt gezien als één van de beste functies van Alternatief Daten.

Een relatief kleine community

Alternatief Daten is geen extreem grote datingsite met duizenden leden. Dit heeft als voordeel dat je er makkelijker opvalt, maar als nadeel dat je natuurlijk minder keuze hebt uit leuke singles. De community is vrij klein en je kunt bij deze datingsite niet zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Dit zorgt ervoor dat het leggen van contact soms wat moeizamer kan gaan. Ben jij op zoek naar een leuke single die er een alternatieve levensstijl op nahoudt? Dan kun je je gerust eens aanmelden bij Alternatief Daten om het eens te proberen.

Alternatiefdaten.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Alternatiefdaten.nl?

 • Voor als je opzoek bent naar een alternatieve date
 • Geen directe minpunten te benoemen
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Alternatiefdaten.nl FAQ

Hoe kan ik Alternatiefdaten.nl opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Alternatiefdaten.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw AlternatiefDaten account.

Alternatiefdaten.nl opzeggen

Alternatief Daten account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alternatiefdaten.nl en log in met je E-mailadres en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik in het hoofdmenu op de link: “Lidmaatschap”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Vink het rondje aan voor Profiel verwijderen. Klik dan op de button met de tekst: “Ga verder”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van AlternatiefDaten.nl!

 

Laats bijgewerkt: 24 april 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *