Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / Alerte Relatiebemiddeling: Kosten, Reviews en Succesverhalen!
Alerte Relatiebemiddeling logo

Alerte Relatiebemiddeling: Kosten, Reviews en Succesverhalen!

Ben je een hoogopgeleide single van 50 jaar of ouder en op zoek naar een gelijkgestemde partner? Dan is Alerte relatiebemiddeling wellicht de juiste keuze voor jou. Al sinds 1990 helpt Alerte singles in hun zoektocht naar een nieuwe liefde. Met ruime ervaring in de relatiebemiddeling begrijpt Alerte de uitdagingen waar 50-plussers mee te maken kunnen krijgen bij het vinden van een geschikte partner. Het bureau richt zich specifiek op hoogopgeleide singles en hecht veel waarde aan het matchen van mensen van gelijk niveau, omdat dit de basis vormt voor een langdurige en bevredigende relatie. Lees onze kosten, review en ervaringen met Alerte relatiebemiddeling op Welkeonlinedatingsite.nl.

Alerte Relatiebemiddeling
3
Beoordeling 3

Relatiebemiddeling voor 50-plussers: Alerte vergroot de kans op een succesvolle match

Alerte is een relatiebemiddelingsbureau voor 50-plussers. Wanneer je na je 50e als gevolg van echtscheiding of het overlijden van je partner alleen komt te staan is het vaak lastiger om een nieuwe liefde te vinden. Alerte richt zich daarbij op singles die hoogopgeleid zijn en op zoek zijn naar een partner van gelijk niveau. De praktijk wijst uit dat een relatie met iemand van een veel lager niveau in de meeste gevallen spaak loopt omdat er onvoldoende gespreksstof en overeenkomende interesses zijn. Alerte bestaat al sinds 1990 en kan dus bouwen op ruime ervaring in de relatiebemiddeling. Om de kans van slagen te vergroten kan voor een klant een contactadvertentie in een krant of tijdschrift worden geplaatst tegen meerprijs.

Geen tarieven op de website

Wanneer je aangeeft interesse te hebben voor inschrijving bij Alerte wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden ook de tarieven besproken, deze staan dus niet vermeld op de website. Dit is een duidelijk minpunt, want als je de tarieven te hoog vindt is het vaak lastig om dit tijdens een gesprek duidelijk te maken en het gesprek om die reden af te breken. Het zou dus verstandiger zijn om de tarieven op de website te vermelden. Dit voorkomt dat mensen interesse tonen en vervolgens vanwege de prijs afhaken.

De werkwijze van Alerte

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om je in te schrijven bij Alerte wordt een profiel gemaakt van wie je bent en naar wat voor partner je op zoek bent. Met deze informatie gaat het bureau vervolgens aan de slag om een mogelijk geschikte partner voor je te vinden. Als deze mogelijk is gevonden krijg je de informatie van deze man of vrouw gepresenteerd. Wanneer beide partijen aangeven met elkaar te willen kennismaken worden persoonlijke gegevens verstrekt zodat je contact op kunt nemen met je mogelijk toekomstige partner.

Persoonlijke bemiddeling kan e kans van slagen vergroten

De werkwijze van Alerte en andere relatiebureaus kan in sommige gevallen het vinden van een partner vereenvoudigen. Zeker mensen die niet zo gecharmeerd zijn van internetdating zijn vaak gebaat bij de diensten van een relatiebemiddelingsbureau. Dit kan ook een uitkomst zijn als je geen type bent dat zich in het uitgaansleven stort of gemakkelijk in het openbaar iemand aanspreekt. De directeur van Alerte is voor haar klanten altijd beschikbaar om adviezen te geven voor het leggen van bij voorbeeld het eerste contact. Dit maakt het voor sommigen wellicht gemakkelijker om aan een relatie te beginnen.

Alerte Relatiebemiddeling screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Alerte?

 • Gerenommeerd bureau met meer dan 30 jaar ervaring in relatiebemiddeling voor hoogopgeleide 50-plussers.
 • Focus op het matchen van partners van gelijk niveau, waardoor de kans op succesvolle relaties wordt vergroot.
 • Gebruiksvriendelijke website met gedetailleerde profielen en handige zoek- en communicatietools.
 • Klantenservice die snel en efficiënt reageert op vragen en verzoeken.
 • Mogelijkheid om contactadvertenties te plaatsen in kranten of tijdschriften, waardoor de kans op het vinden van een geschikte partner wordt vergroot.
 • Kosten kunnen hoog zijn in vergelijking met andere dating- of relatiebemiddelingsdiensten.
 • Beperkte gratis functies, de meeste functionaliteiten zijn alleen toegankelijk voor betalende leden.
 • Mogelijk minder actieve leden in bepaalde regio's, wat het vinden van lokale matches kan bemoeilijken.
 • Het ontbreken van een mobiele app kan onhandig zijn voor gebruikers die onderweg willen daten.
 • Sommige profielen zijn mogelijk niet altijd up-to-date of volledig ingevuld.

Krijg de liefde weer in je leven met Alerte Relatiebemiddeling voor 50-plussers

In conclusie is Alerte Relatiebemiddeling een gerenommeerd bureau dat zich richt op hoogopgeleide 50-plussers die op zoek zijn naar een partner van gelijk niveau. Met meer dan 30 jaar ervaring in de relatiebemiddeling biedt Alerte een waardevolle service voor singles die na echtscheiding of het verlies van een partner weer de liefde willen vinden. Door te focussen op het matchen van compatibele partners, helpt Alerte om de kans op een succesvolle en langdurige relatie te vergroten. Hoewel er extra kosten kunnen zijn voor het plaatsen van contactadvertenties, kan dit de kans op het vinden van een geschikte partner verder vergroten. Als je een hoogopgeleide 50-plusser bent en op zoek bent naar een partner van gelijk niveau, is Alerte Relatiebemiddeling zeker het overwegen waard.

 • 3

  Populariteit

  Met een groeiend aantal hoogopgeleide 50-plussers die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner, heeft Alerte Relatiebemiddeling aan populariteit gewonnen. Het bureau heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare keuze voor serieuze singles die opnieuw de liefde willen vinden.

 • 2.8

  Gebruikersgemak

  Alerte Relatiebemiddeling streeft naar gebruiksvriendelijkheid voor haar leden. De website is eenvoudig te navigeren en de profielen bevatten gedetailleerde informatie om een goed beeld te krijgen van potentiële partners. Met een intuïtieve interface kunnen gebruikers snel en gemakkelijk matches vinden.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Alerte biedt een scala aan functionaliteiten om de ervaring van gebruikers te verbeteren. Van geavanceerd zoeken tot chatmogelijkheden en videochats, de datingservice biedt handige tools om contact te leggen met potentiële partners.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van Alerte Relatiebemiddeling staat klaar om ondersteuning te bieden aan haar leden. Met een toegewijd team dat vragen en verzoeken snel en efficiënt afhandelt, zorgt Alerte ervoor dat klanten een goede ervaring hebben tijdens hun zoektocht naar liefde.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor Alerte Relatiebemiddeling variëren, afhankelijk van het gekozen pakket. Het bureau biedt verschillende lidmaatschapsopties aan om aan individuele behoeften te voldoen. Hoewel er extra kosten kunnen zijn voor het plaatsen van contactadvertenties, kan dit de kans op het vinden van een geschikte partner verder vergroten.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten verdient Alerte Relatiebemiddeling een hoge totaalscore. Met meer dan 30 jaar ervaring in de relatiebemiddeling en een focus op het matchen van compatibele partners, is Alerte een betrouwbare en waardevolle keuze voor hoogopgeleide 50-plussers die op zoek zijn naar een partner van gelijk niveau.

Veelgestelde vragen Alerte

Wat zijn de kosten van Alerte Relatiebemiddeling?

De kosten van Alerte Relatiebemiddeling zijn afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Ze bieden verschillende pakketten aan, zoals het Basispakket, het Extra pakket en het Exclusief pakket. Voor specifieke informatie over de kosten kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Alerte Relatiebemiddeling.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Alerte Relatiebemiddeling?

De ervaringen van gebruikers met Alerte Relatiebemiddeling kunnen variëren. Het is raadzaam om de reviews en feedback van andere gebruikers op de website van Alerte Relatiebemiddeling te raadplegen. Op die manier kunt u een beter inzicht krijgen in de ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van hun diensten.

Hoe lang duurt het voordat ik een match krijg bij Alerte Relatiebemiddeling?

De tijd die het kost om een match te krijgen bij Alerte Relatiebemiddeling kan variëren. Het hangt af van verschillende factoren, zoals uw voorkeuren, beschikbaarheid en de beschikbaarheid van potentiële matches. Alerte Relatiebemiddeling streeft ernaar om zo snel mogelijk passende matches voor u te vinden, maar de duur kan per persoon verschillen.

Biedt Alerte Relatiebemiddeling online dating aan?

Nee, Alerte Relatiebemiddeling biedt geen online dating aan. Ze bieden een persoonlijke en op maat gemaakte bemiddelingsdienst aan waarbij zij potentiële matches voor u selecteren op basis van uw voorkeuren en wensen. Het proces omvat onder andere persoonlijke gesprekken en het zorgvuldig selecteren van geschikte kandidaten.

Welke stappen worden genomen bij de matchingprocedure van Alerte Relatiebemiddeling?

De matchingprocedure van Alerte Relatiebemiddeling bestaat uit verschillende stappen. Allereerst vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats waarin uw voorkeuren en wensen worden besproken. Vervolgens gaat het team van Alerte Relatiebemiddeling op zoek naar potentiële matches binnen hun database. Zodra er geschikte kandidaten zijn gevonden, worden er persoonlijke gesprekken geregeld om elkaar beter te leren kennen. Uiteindelijk wordt er gekeken of er voldoende matchpotentie is tussen beide partijen.

Laats bijgewerkt: 06 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---