Home / Alleen op vakantie? Ontdek de leukste singlereizen! / Aktiva Tours: kosten, review en ervaringen van singlevakanties!
Aktiva Tours logo

Aktiva Tours: kosten, review en ervaringen van singlevakanties!

Ben je een reisliefhebber zonder vaste reispartner? Of wil je graag met gelijkgestemde singles op vakantie? Dan zijn de singlevakanties van Aktiva Tours de ideale oplossing voor jou. Aktiva Tours biedt unieke reismogelijkheden voor singles die de wereld willen verkennen zonder compromissen. Op deze datingsite reviewen we de kosten, functies en gebruikerservaringen van Aktiva Tours, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Ontdek hoe Aktiva Tours je de vrijheid geeft om op avontuur te gaan, nieuwe bestemmingen te ontdekken en tegelijkertijd gelijkgestemde reisgenoten te ontmoeten. Lees onze uitgebreide review en maak kennis met de singlevakanties van Aktiva Tours. Bereid je voor op onvergetelijke reiservaringen en creëer mooie herinneringen met gelijkgestemde reizigers.

Aktiva Tours
3
Beoordeling 3

Samen op avontuur: geniet van singlevakanties met Aktiva Tours en maak nieuwe vrienden!

Het grootste deel van de wereldbevolking houdt van reizen, maar vaak zijn de omstandigheden niet zo ideaal. Als single is het bijvoorbeeld lastiger om zomaar op reis te gaan omdat je geen partner hebt. Als je met een groep vrienden op vakantie wil gaan, is het steeds puzzelen om een geschikte periode voor iedereen te vinden. Ook als je in een relatie bent, is het soms moeilijk als jullie niet dezelfde verlofperiode krijgen. Maar wat moet je dan doen? Stoppen met te reizen en de wereld te ontdekken? Gelukkig zijn er betere alternatieven zoals de singlevakanties van Aktiva Tours.

Wat is Aktiva Tours?

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Aktiva Tours bekend als een reisorganisatie van actieve vakanties. Al meer dan 22 jaar organiseert het Nederlandse bedrijf fiets- en wandelreizen. Naast singlereizen, kun je bij Aktiva Tours ook terecht voor groepsreizen en individuele reizen. Het aanbod van Aktiva Tours is ruim, zodat iedereen er een leuke vakantie kan vinden. Achter de website schuilt een hecht team van medewerkers die de leukste vakanties in elkaar knutselen. Hiervoor rekenen ze op hun jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van deze reizen. Alle reizen worden opgedeeld in niveaus, waarbij iedereen met een normale gezondheid en conditie reizen tot niveau drie kunnen uitvoeren.

Eenpersoonskamer zonder toeslag

Een groot voordeel van de singlereizen van Aktiva Tours is dat je kunt kiezen voor een eenpersoonskamer. Ook bij een rondreis zorgt de organisatie dus voor een eenpersoonskamer in ieder hotel dat wordt aangedaan. Let wel dat je ook kunt kiezen om bij een andere reiziger te slapen. Hier wordt wel geopteerd om je te laten slapen met iemand van hetzelfde geslacht. Bij singlevakanties zijn er extra veel eenpersoonskamers beschikbaar. Op die manier kun je tijdens je reis altijd even ontsnappen aan de drukte van de groep. En neen, hiervoor hoef je geen extra toeslag te betalen zoals dat meestal het geval is bij andere reisorganisaties.

Kies zelf de gewenste reisperiode

Ga je dus graag fietsen of wandelen? Dan lijkt een vakantie van Aktiva Tours je als gegoten. Natuurlijk is het spannend om met vreemde mensen op reis te gaan. Het begin is altijd wat wennen, maar eenmaal je op vakantie bent, zul je merken dat je al snel een hechte groep vormt. Waag dus de sprong in het onbekende. Twijfel je toch nog? Kies dan een reis die niet langer duurt dan een week. Op die manier kun je wennen aan het idee van een singlevakantie. Is de reis een groot succes? Dan kun je de volgende keer iets langer op reis gaan met Aktiva Tours.

Ook voor niet-singles

Maar Aktiva Tours is niet alleen voor singles. Hierbij lezen we singles als personen die geen romantische relatie hebben met een andere persoon. Singles zijn dus van harte welkom, maar ook niet-singles mogen deelnemen aan de reizen van Aktiva Tours. Dit is perfect voor wie een partner heeft die niet graag gaat wandelen bijvoorbeeld. Misschien herken je jezelf wel in deze situatie en begint het nu al te kriebelen om een vakantie bij Aktiva Tours te boeken.

Aktiva Tours screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AktivaTours.nl?

 • Aktiva Tours biedt een breed scala aan bestemmingen, waardoor solo-reizigers de vrijheid hebben om hun droombestemming te kiezen.
 • Met Aktiva Tours kunnen reizigers gelijkgestemde individuen ontmoeten en nieuwe vriendschappen opbouwen tijdens hun singlevakantie.
 • Aktiva Tours biedt flexibele vertrekdata, waardoor reizigers hun vakantie kunnen plannen op een moment dat het hen het beste uitkomt.
 • Het platform voorziet in gedetailleerde reisbeschrijvingen, waardoor reizigers een duidelijk beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten tijdens hun vakantie.
 • Aktiva Tours hanteert transparante prijzen, zodat reizigers duidelijkheid hebben over de kosten van hun singlevakantie.
 • Het reisaanbod van Aktiva Tours is voornamelijk gericht op bestemmingen binnen Europa, waardoor de keuzemogelijkheden buiten Europa beperkt kunnen zijn.
 • Hoewel Aktiva Tours singlevakanties aanbiedt voor verschillende leeftijdsgroepen, kunnen specifieke doelgroepen mogelijk beperkte opties hebben.
 • Afhankelijk van de gekozen reis en bestemming, kan de groepsgrootte tijdens de singlevakantie variëren, wat invloed kan hebben op de dynamiek en interactie tussen reizigers.
 • Het aanbod van activiteiten tijdens de singlevakanties van Aktiva Tours kan afhankelijk zijn van de bestemming en het reisprogramma, waardoor reizigers mogelijk beperkte keuzemogelijkheden hebben.
 • Aangezien Aktiva Tours zich richt op groepsreizen voor solo-reizigers, kan de ervaring en tevredenheid van reizigers deels afhangen van de groepsdynamiek en de interactie met medereizigers.

Unieke reiservaringen: ontdek nieuwe bestemmingen met Aktiva Tours’ singlevakanties

Aktiva Tours biedt de perfecte oplossing voor iedereen die graag wil reizen, maar niet gebonden wil zijn aan de beperkingen van een partner, vriendengroep of verschillende verlofperiodes. Met hun singlevakanties creëren ze een unieke reiservaring waarbij je nieuwe bestemmingen kunt verkennen en tegelijkertijd gelijkgestemde reizigers kunt ontmoeten. Of je nu single bent, een avontuurlijke geest hebt of gewoon nieuwe connecties wilt maken, Aktiva Tours heeft de ideale reisoptie voor jou. Hun kosten zijn transparant en ze bieden een scala aan bestemmingen en activiteiten om uit te kiezen. Lees onze review om meer te weten te komen over de ervaringen van andere reizigers en ontdek hoe Aktiva Tours jouw reisambities kan vervullen. Klaar om de wereld te ontdekken? Kies voor de vrijheid en gezelligheid van singlevakanties met Aktiva Tours!

 • 3.1

  Populariteit

  Aktiva Tours is een populaire keuze voor solo-reizigers die graag nieuwe bestemmingen willen verkennen en gelijkgestemde reizigers willen ontmoeten. Met een groeiende community van avontuurlijke individuen is Aktiva Tours een favoriete optie voor wie op zoek is naar vrijheid en gezelligheid tijdens het reizen.

 • 3

  Gebruikersgemak

  Het platform van Aktiva Tours is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Met eenvoudige navigatie en duidelijke informatie kunnen gebruikers moeiteloos hun singlevakantie plannen en boeken. Het invullen van persoonlijke voorkeuren en het vinden van geschikte bestemmingen is een eenvoudig en efficiënt proces.

 • 3

  Functionaliteiten

  Aktiva Tours biedt een scala aan functionaliteiten om solo-reizigers te helpen bij het plannen van hun droomvakantie. Van gedetailleerde reisbeschrijvingen en reisroutes tot flexibele vertrekdata en keuze uit diverse activiteiten, Aktiva Tours voorziet in de behoeften van avontuurlijke individuen.

 • 3.1

  Klantenservice

  De klantenservice van Aktiva Tours staat klaar om reizigers te ondersteunen. Het vriendelijke en deskundige team beantwoordt vragen, biedt advies en zorgt voor een probleemloze reiservaring. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Aktiva Tours.

 • 3

  Kosten

  De kosten van Aktiva Tours zijn transparant en afhankelijk van de gekozen singlevakantie. Het platform biedt verschillende prijscategorieën en opties, zodat reizigers een vakantie kunnen kiezen die past bij hun budget en voorkeuren. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Aktiva Tours scoort hoog op populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten. Met een groeiende community van solo-reizigers, een gebruiksvriendelijk platform, diverse functionaliteiten, uitstekende klantenservice en transparante kosten, is Aktiva Tours de ideale keuze voor avontuurlijke individuen die willen genieten van de vrijheid van singlevakanties.

Veelgestelde vragen Aktiva Tours

Kan ik deelnemen aan een singlevakantie van Aktiva Tours als ik al een relatie heb?

Absoluut! De singlevakanties van Aktiva Tours zijn bedoeld voor individuele reizigers, ongeacht hun relatiestatus. Het gaat erom nieuwe bestemmingen te verkennen, nieuwe mensen te ontmoeten en van een onvergetelijke reiservaring te genieten.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor de singlevakanties van Aktiva Tours?

Nee, Aktiva Tours biedt singlevakanties aan voor verschillende leeftijdsgroepen. Er zijn reizen beschikbaar voor jongvolwassenen, volwassenen en senioren, zodat reizigers kunnen kiezen welke groep het beste bij hen past.

Moet ik een ervaren reiziger zijn om deel te nemen aan een singlevakantie van Aktiva Tours?

Nee, ervaring als reiziger is niet vereist. Aktiva Tours verwelkomt zowel beginnende als ervaren reizigers. Het belangrijkste is dat je openstaat voor nieuwe ervaringen en het avontuur aandurft.

Kan ik mijn eigen activiteiten kiezen tijdens een singlevakantie met Aktiva Tours?

Ja, Aktiva Tours biedt een divers scala aan activiteiten en excursies tijdens hun singlevakanties. Je hebt de vrijheid om de activiteiten te kiezen die het beste bij jouw interesses en voorkeuren passen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Aktiva Tours?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Aktiva Tours door het contactformulier op hun website in te vullen of door gebruik te maken van de verstrekte contactgegevens. Het vriendelijke en behulpzame team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken.

Laats bijgewerkt: 08 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---