Home / Vind jouw seksuele avontuur op onze top sexdating sites! / Afspraakje.eu: Kosten, Betrouwbaarheid & Ervaringen!
Afspraakje.eu logo

Afspraakje.eu: Kosten, Betrouwbaarheid & Ervaringen!

Ben je geïnteresseerd in Afspraakje.eu en wil je meer weten over de kosten, review en gebruikerservaringen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl hebben we een uitgebreide review samengesteld die je alle essentiële informatie biedt. Ontdek of Afspraakje.eu de juiste datingsite voor jou is. We bespreken de kostenstructuur, de betrouwbaarheid van de dienstverlening en de ervaringen van andere gebruikers. Wees goed geïnformeerd voordat je je aanmeldt. Daarnaast bieden we inzicht in eventuele nadelen, zoals mogelijke aanwezigheid van fictieve profielen. Bij online dating is veiligheid essentieel, dus wees op je hoede en lees onze review voordat je beslissingen neemt. 

Afspraakje.eu
2.5
Beoordeling 2.5

Afspraakje.eu: Gratis proberen voor een nieuwe partner of date, maar wees waakzaam

Volgens de informatie op de website bestaat datingsite Afspraakje.eu al sinds 2008. De site claimt dat de dienstverlening volledig gratis is en daarmee onderscheidt deze datingsite zich van veel anderen. Veel datingsites stunten met de kreet dat je je er gratis kunt aanmelden, waarna je vervolgens dure credits moet kopen om berichten te kunnen versturen. Deze website likt zich daar niet mee bezig te houden. Ook de aanwezigheid van met opzet aangemaakte fictieve profielen lijkt hier niet aan de orde te zijn. Dit maakt Afspraakje.eu in ieder geval de moeite waard om te proberen als je opzoek bent naar een nieuwe partner of een date. Maar wees op je hoede…

afsrpaakje eu screenshot

De algemene voorwaarden van Afspraakje.eu

Wanneer je de algemene voorwaarden van Afspraakje.eu goed leest, kom je wel degelijk teksten tegen die wijzen op een betaald lidmaatschap om volledig gebruik te kunnen maken van de website. En dat niet alleen, ook de aanwezigheid van fictieve profielen wordt niet uitgesloten. De kans dat je in contact komt met een niet bestaand persoon is dus wel degelijk aanwezig. Daarom is het raadzaam om op je hoede te zijn als je via deze datingsite een contact hebt gelegd en toch moet gaan betalen voor het versturen van berichten.

Zo herken je een nep profiel

Je kunt op zich een nep profiel op een datingsite vrij gemakkelijk herkennen. Wanneer iemand door jou gestelde vragen uitsluitend met wedervragen beantwoordt, is de kans groot dat de dame in kwestie niet bestaat. Het is dan uitsluitend de bedoeling om je zo veel mogelijk te laten betalen voor het versturen van berichten waarvan je niets wijzer wordt. Ook wanneer de man of vrouw met wie je in gesprek bent ontwijkend reageert op een voorstel elkaar te ontmoeten of via een andere manier contact te hebben, is de kans groot dat je met een fake profiel van doen hebt.

afsrpaakje eu profielen

De waarheid achter ontwijkende reacties

Iemand die jou echt beter wil leren kennen en in de nabije toekomst wellicht ontmoeten, zal er geen bezwaar tegen hebben om bij voorbeeld via Facebook Messenger verder te praten of via Whatsapp of een andere instant message dienst. Als iemand daar ontwijkend op reageert heeft deze persoon wellicht iets te verbergen, bij voorbeeld dat hij of zij helemaal niet bestaat. De berichten worden in zo’n geval verstuurd door een moderator.

Is Afspraakje.eu de moeite van het proberen waard?

Omdat niet bij voorbaat vast staat dat er betaald moet worden voor het versturen van berichten via Afspraakje.eu, kun je je desgewenst aanmelden op deze datingsite. De algemene voorwaarden lijken niet recent, dus wellicht is het beleid de afgelopen jaren gewijzigd. Wees wel op je hoede voor nep profielen en mensen met verkeerde bedoelingen. Los van het gevoerde beleid van de datingsite kun je natuurlijk overal mensen tegenkomen die niet de intenties hebben die ze jou voorhouden. Daten via internet is een prima manier om een date of een nieuwe partner e vinden, maar wees in het begin zeker op je hoede totdat je iemand beter hebt leren kennen.

Wat zijn de plus- en minpunten van Afspraakje.eu?

 • De website biedt diverse datingcategorieën, waaronder casual dating, serieuze relaties en vriendschap, zodat je kunt zoeken naar mensen met dezelfde intenties.
 • Afspraakje.eu biedt geavanceerde zoekopties waarmee je specifieke criteria kunt instellen om je zoekresultaten te verfijnen.
 • et aanmelden op Afspraakje.eu is gratis, waardoor je de mogelijkheid hebt om de website te verkennen en te beslissen of het bij jouw behoeften past.
 • De website biedt mogelijkheden voor discrete communicatie, wat handig kan zijn als je privacy belangrijk vindt.
 • fspraakje.eu heeft een gevarieerde gebruikersbasis met mensen van verschillende achtergronden, interesses en leeftijden, waardoor er mogelijk een breed scala aan potentiële matches beschikbaar is.
 • Afspraakje.eu heeft mogelijk een beperkt aantal actieve leden, waardoor het moeilijker kan zijn om geschikte matches te vinden.
 • De gratis versie van de website heeft beperkte functies en mogelijkheden, waardoor je mogelijk een betalend lidmaatschap moet overwegen voor een betere ervaring.
 • Net als bij andere datingsites kunnen er inactieve profielen op Afspraakje.eu aanwezig zijn, wat het zoeken naar actieve en betrokken gebruikers kan bemoeilijken.
 • oewel Afspraakje.eu inspanningen levert om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen, is het altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen bij het delen van persoonlijke informatie online.
 • Er zijn veel andere datingsites beschikbaar, wat kan leiden tot concurrentie en een grotere keuze voor gebruikers.

Betrouwbaarheid van Afspraakje.eu: Informatie over fictieve profielen en wat dit betekent voor gebruikers

Het is belangrijk om te benadrukken dat er informatie beschikbaar is waaruit blijkt dat Afspraakje.eu fictieve profielen heeft. Dit kan invloed hebben op de betrouwbaarheid en de ervaringen van gebruikers op de website. Het is essentieel om hiervan op de hoogte te zijn en voorzichtig te zijn bij het gebruik van de diensten van deze datingsite. Het is raadzaam om de volledige review op Welkeonlinedatingsite.nl te lezen, waar je gedetailleerde informatie vindt over de aanwezigheid van fictieve profielen, kosten en gebruikerservaringen met betrekking tot Afspraakje.eu. Wees altijd waakzaam en gebruik je eigen oordeel voordat je besluit je aan te melden op deze website. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentiële aspecten bij online daten.

afspraakje eu lid

 • 2.4

  Populariteit

  Afspraakje.eu is een populaire datingsite met een grote gebruikersbasis. Veel singles hebben zich aangemeld op deze website in hun zoektocht naar een nieuwe partner of een leuke date. De populariteit van Afspraakje.eu kan een positieve invloed hebben op de mogelijkheden om geschikte matches te vinden en in contact te komen met andere gebruikers.

 • 2.5

  Gebruikersgemak

  Afspraakje.eu biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor haar leden. Het aanmeldingsproces is eenvoudig en de navigatie op de website is intuïtief. Met handige zoek- en filteropties kunnen gebruikers snel en gemakkelijk profielen doorzoeken en contact leggen met andere singles. Het platform is ontworpen om het gebruikersgemak te maximaliseren en een prettige datingervaring te bieden.

 • 2.6

  Functionaliteiten

  Afspraakje.eu biedt een scala aan functionaliteiten om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Dit omvat onder andere de mogelijkheid om berichten te versturen en te ontvangen, profielen te bekijken, interesse te tonen en favorieten op te slaan. Met deze uitgebreide functionaliteiten kunnen gebruikers op een interactieve manier met elkaar communiceren en hun zoektocht naar liefde of een date vereenvoudigen.

 • 2.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Afspraakje.eu staat klaar om gebruikers te ondersteunen bij vragen of problemen. Of het nu gaat om technische ondersteuning, accountproblemen of andere zaken, de klantenservicemedewerkers zijn toegewijd om snelle en adequate hulp te bieden. Gebruikers kunnen contact opnemen via verschillende kanalen, zoals e-mail of telefonisch, om assistentie te krijgen van het klantenserviceteam.

 • 2.5

  Kosten

  Bij Afspraakje.eu kun je profiteren van volledig gratis dienstverlening. In tegenstelling tot veel andere datingsites hoef je geen dure credits te kopen om berichten te kunnen versturen. Afspraakje.eu maakt het mogelijk om gratis gebruik te maken van essentiële functies, waardoor de kosten geen belemmering vormen voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het vinden van een potentiële partner.

 • 2.5 Gemiddeld

  Totaalscore

  Afspraakje.eu scoort over het algemeen goed op verschillende aspecten. De combinatie van populariteit, gebruikersgemak, functionele mogelijkheden, klantenservice en de gratis dienstverlening maken het een aantrekkelijke optie voor online daten. Hoewel er meldingen zijn van mogelijke fictieve profielen, is het belangrijk om je eigen oordeel te vormen en voorzichtig te zijn bij het gebruik van de website. Lees de volledige review op Welkeonlinedatingsite.nl voor een gedetailleerde beoordeling en een compleet overzicht van de ervaringen met Afspraakje.eu.

Afspraakje.eu FAQ

Hoe kan ik Afspraakje.eu opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Afspraakje.eu? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afspraakje.eu account.

Afspraakje.eu opzeggen

Afspraakje.eu account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Afspraakje.eu en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Mijn Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden tot aan het kopje: “Profiel Verwijderen” Vul hier je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Afpraakje.eu!

Hoe werken de credits op Afspraakje.eu?

Op Afspraakje.eu worden credits gebruikt als een betaalmiddel om bepaalde acties uit te voeren op de website. Je kunt credits kopen via de website en ze vervolgens gebruiken om bijvoorbeeld berichten te verzenden, cadeaus te sturen of virtuele cadeaus te kopen voor andere leden. De specifieke prijs van credits en hoe ze precies worden gebruikt, kun je vinden op de website van Afspraakje.eu.

Kan ik credits verdienen op Afspraakje.eu?

Op Afspraakje.eu is het momenteel niet mogelijk om credits te verdienen door bijvoorbeeld taken uit te voeren of activiteiten op de site te voltooien. Credits moeten worden gekocht via de website volgens de beschikbare pakketten.

Kan ik Afspraakje.eu gratis gebruiken?

Ja, Afspraakje.eu biedt een gratis lidmaatschapsoptie aan. Met het gratis lidmaatschap kun je de basisfuncties van de site gebruiken en profielen bekijken. Houd er echter rekening mee dat sommige geavanceerdere functies mogelijk alleen beschikbaar zijn voor betalende leden.

Zijn er negatieve ervaringen met Afspraakje.eu?

Het is altijd mogelijk dat sommige gebruikers negatieve ervaringen hebben gehad met een datingsite. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ervaringen kunnen verschillen en afhankelijk zijn van individuele omstandigheden. Het is raadzaam om zelf onderzoek te doen, de voorwaarden en het privacybeleid van Afspraakje.eu te lezen en indien mogelijk reviews van andere gebruikers te raadplegen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Biedt Afspraakje.eu een mobiele app aan?

Op dit moment biedt Afspraakje.eu geen specifieke mobiele app aan. Je kunt echter wel de website van Afspraakje.eu bezoeken via de browser op je mobiele apparaat. De website is meestal geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, waardoor je nog steeds toegang hebt tot de functionaliteiten van de site terwijl je onderweg bent.

Laats bijgewerkt: 20 september 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---