Home / Afspraakje.eu – Kosten, Review en Ervaringen
Afspraakje.eu logo

Afspraakje.eu - Kosten, Review en Ervaringen

Volgens de informatie op de website bestaat datingsite Afspraakje.eu al sinds 2008. De site claimt dat de dienstverlening volledig gratis is en daarmee onderscheidt deze datingsite zich van veel anderen. Veel datingsites stunten met de kreet dat je je er gratis kunt aanmelden, waarna je vervolgens dure credits moet kopen om berichten te kunnen versturen. Deze website likt zich daar niet mee bezig te houden. Ook de aanwezigheid van met opzet aangemaakte fictieve profielen lijkt hier niet aan de orde te zijn. Dit maakt Afspraakje.eu in ieder geval de moeite waard om te proberen als je opzoek bent naar een nieuwe partner of een date. Maar wees op je hoede…

Afspraakje.eu
2.5
Beoordeling 2.5

De algemene voorwaarden van Afspraakje.eu

Wanneer je de algemene voorwaarden van Afspraakje.eu goed leest, kom je wel degelijk teksten tegen die wijzen op een betaald lidmaatschap om volledig gebruik te kunnen maken van de website. En dat niet alleen, ook de aanwezigheid van fictieve profielen wordt niet uitgesloten. De kans dat je in contact komt met een niet bestaand persoon is dus wel degelijk aanwezig. Daarom is het raadzaam om op je hoede te zijn als je via deze datingsite een contact hebt gelegd en toch moet gaan betalen voor het versturen van berichten.

Zo herken je een nep profiel

Je kunt op zich een nep profiel op een datingsite vrij gemakkelijk herkennen. Wanneer iemand door jou gestelde vragen uitsluitend met wedervragen beantwoordt, is de kans groot dat de dame in kwestie niet bestaat. Het is dan uitsluitend de bedoeling om je zo veel mogelijk te laten betalen voor het versturen van berichten waarvan je niets wijzer wordt. Ook wanneer de man of vrouw met wie je in gesprek bent ontwijkend reageert op een voorstel elkaar te ontmoeten of via een andere manier contact te hebben, is de kans groot dat je met een fake profiel van doen hebt. Iemand die jou echt beter wil leren kennen en in de nabije toekomst wellicht ontmoeten, zal er geen bezwaar tegen hebben om bij voorbeeld via Facebook Messenger verder te praten of via Whatsapp of een andere instant message dienst. Als iemand daar ontwijkend op reageert heeft deze persoon wellicht iets te verbergen, bij voorbeeld dat hij of zij helemaal niet bestaat. De berichten worden in zo’n geval verstuurd door een moderator.

Is Afspraakje.eu de moeite van het proberen waard?

Omdat niet bij voorbaat vast staat dat er betaald moet worden voor het versturen van berichten via Afspraakje.eu, kun je je desgewenst aanmelden op deze datingsite. De algemene voorwaarden lijken niet recent, dus wellicht is het beleid de afgelopen jaren gewijzigd. Wees wel op je hoede voor nep profielen en mensen met verkeerde bedoelingen. Los van het gevoerde beleid van de datingsite kun je natuurlijk overal mensen tegenkomen die niet de intenties hebben die ze jou voorhouden. Daten via internet is een prima manier om een date of een nieuwe partner e vinden, maar wees in het begin zeker op je hoede totdat je iemand beter hebt leren kennen.

Afspraakje.eu screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Afspraakje.eu?

 • Snelle en eenvoudige aanmeld procedure
 • Je kunt voordat je je aanmeldt zoeken in de database
 • De site geeft aan dat de diensten gratis zijn
 • De algemene voorwaarden spreken van de aanwezigheid van fictieve profielen
 • De algemene voorwaarden vermelden dat er betaald zou moeten worden voor het leggen van contacten met andere deelnemers
 • 2.5
  Populariteit
 • 2.5
  Gebruikersgemak
 • 2.5
  Functionaliteiten
 • 2.5
  Klantenservice
 • 2.5
  Kosten
 • 2.5 Gemiddeld
  Totaalscore

Afspraakje.eu FAQ

Hoe kan ik Afspraakje.eu opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Afspraakje.eu? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afspraakje.eu account.

Afspraakje.eu opzeggen

Afspraakje.eu account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Afspraakje.eu en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op “Mijn Profiel”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden tot aan het kopje: “Profiel Verwijderen” Vul hier je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Verwijder profiel”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Afpraakje.eu!

Laats bijgewerkt: 30 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *