Home / Affairland – Kosten, Review en Ervaringen
Affairland logo

Affairland - Kosten, Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar discrete en betrouwbare ontmoetingen overal in Europa? Dan kun je nu kiezen voor Affairland. Het is goed dat je je eens open gaat zetten voor wat nieuws. Wie weet welke mensen je hier allemaal gaat ontmoeten. Een goed moment om nu te bekijken hoe spannend het kan zijn. In het begin ben je misschien wat onzeker, je zal de spanningen goed voelen, want je hebt geen idee wat je kunt verwachten. Maar is dat erg? Nee natuurlijk niet! 

Affairland
3
Beoordeling 3

Het is juist heerlijk om te ontdekken hoe leuk het hier kan zijn. Ook mensen met een relatie kun je hier vinden. Bijvoorbeeld als ze op zoek zijn naar wat meer spanningen en daar kun jij ook naar op zoek zijn. In ieder geval kun je bij Affairland jezelf zijn en genieten van de aandacht die je hier gegarandeerd gaat krijgen van anderen. Doe er jouw voordeel mee en geniet van deze momenten.

Aanmelden Affairland

Het aanmelden bij Affairland heb je zo gedaan. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, je vult je geboortedatum in, je mailadres en je gebruikersnaam en dan ga je akkoord met de voorwaarden. Dan kun je direct beginnen met daten. Je kunt je ook eenvoudig aanmelden via Facebook. Als je dat doet dan wordt er door Affairland niets op je tijdlijn geplaatst.

Toegang website Affairland

Bij Affairland krijg je toegang tot een brede gemeenschap van mannen en vrouwen die hebben besloten om hun sentimentele en seksuele leven meer pit te geven. Daar kun jij dus ook bij horen! Misschien wil je wel genieten van alle voordelen en zo kun je bijvoorbeeld je eigen profiel en advertentie beheren, een album aanmaken met zowel publieke als met privé foto’s. Je kunt ook je persoonlijke berichtensysteem gebruiken en veilig met elkaar communiceren. Maar je kunt ook direct chatten met de leden die online zijn en kijken naar de leden met de webcam. Genoeg opties om elkaar snel te leren kennen, deze kun jij ook ervaren dankzij Affairland. Maar eerst aanmelden en dan ervaar je alle voordelen.

Succesverhalen Affairland

Je kunt de succesverhalen bij Affairland doornemen. Zo weet je wat anderen hier hebben gedaan en hoe het ze is vergaan. Erg leuk en interessant om daar achter te komen! Misschien komt binnenkort jouw succesverhaal er ook wel tussen te staan! Maar eerst maar eens aanmelden en bekijken hoe leuk de dames en heren zijn die zich hier hebben aangemeld. Een goed moment om jezelf er voor open te stellen en het nu te ontdekken. Het is nu aan jou om de vervolgstap te zetten en je aan te melden bij Affairland. De rest gaat allemaal vanzelf, laat het op je afkomen, voel de spanningen maar eens, een goed moment om nu tot rust te komen en dan alles lekker te laten gaan en te fantaseren. Grijp je kans nu bij Affairland.

Affairland screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Affairland.com?

Het goedkoopste Affairland abonnement kost €29,99 per maand met een duur van 3 maanden. Inschrijven is gratis!

  Wat zijn de plus- en minpunten van Affairland?

  • Discreet contact
  • Internationale datingsite
  • 2.8

   Populariteit

  • 3

   Gebruikersgemak

  • 3

   Functionaliteiten

  • 3

   Klantenservice

  • 3

   Kosten

  • 3 Goed

   Totaalscore

  Affairland FAQ

  Hoe kan ik Affairland opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Affairland? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Affairland.com account.

  Affairland opzeggen

  Affairland.com account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Affairland en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord op je account. De inlog velden worden zichtbaar nadat je op “Al lid?” hebt geklikt in de rechter bovenhoek.

   

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik op je gebruikersnaam in de rechter bovenhoek . Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn account”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op “Instellingen” in het menu aan de linkerzijde.

  Stap 4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll geheel naar beneden en klik op “Uitschrijven”.

  Stap 5: Een nieuwe pagina is geopend. Klik op de groene link: “klik hier”.

  Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. klik op de groene button : “Bevestigen”. Klik dan op “OK” in de pop-up.

   

  Je hebt nu je account verwijderd op Affairland!

  Laats bijgewerkt: 01 februari 2022

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---