Home / Adult Cupidon – Kosten, Review en Ervaringen
Adult Cupidon logo

Adult Cupidon - Kosten, Review en Ervaringen

Op Adult Cupidon kun je terecht voor snelle contacten en kortstondige, spannende dates. Veel leden melden zich hieraan voor het ontmoeten van aantrekkelijke kandidaten voor een uitdagende seksdate. De nadruk ligt dan ook zeker op erotiek, al wordt wel een degelijke houding verwacht. Het maakt hierbij niet uit of je op zoek bent naar iemand van het andere geslacht of juist van het eigen geslacht. Alles is hier mogelijk. Je kunt duidelijk aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. Uiteraard is het zeker mogelijk dat een date uiteindelijk uitloopt in iets meer en je er zelfs een gezellige relatie aan overhoudt. De site stelt alles in werking om voor jou de geschikte partner of date te vinden.

Adult Cupidon
2
Beoordeling 2

Gelijk van start

Je kunt je via de homepagina van de website aanmelden voor lidmaatschap van de datingsite. Dit is geheel gratis, waardoor je gelijk in de beveiligde omgeving komt waar de andere leden hun profiel reeds hebben aangemaakt. Ook jijzelf kunt gelijk een eigen profiel aanmaken en zo duidelijk weergeven wie je bent en wat je interesses zijn. Aan de hand van de gegevens die je hierop invult, kan de datingsite verscheidenen profielen aan die van jou koppelen en zo mogelijk de ideale match regelen. Enkel de profielen die het beste aansluiten bij het plaatje dat jij voor ogen hebt, zullen naar je worden toegezonden. Zo wordt het online daten een stuk gemakkelijker en aangenamer. Op een profiel geef je informatie over jezelf en over de eigenschappen waaraan je wilt dat de ander enigszins voldoet. Zo wordt gelijk duidelijk wie wel een potentiële match kan zijn en wie juist minder je aandacht zal trekken. Een duidelijke profielfoto maakt het geheel uiteraard helemaal af en maakt het tevens een stuk gemakkelijker om gevonden te worden.

Berichten sturen

Om daadwerkelijk in contact te komen met andere leden en af te kunnen spreken voor een date, zal je moeten betalen voor het versturen van berichten. Er wordt hier een duidelijk transparant prijsbeleid voor gehanteerd, zodat volstrekt duidelijk is wat je kwijt bent per verzonden bericht. Je kunt tevens op eenzelfde moment meerdere credits kopen om zo zeker te zijn dat je voldoende mogelijkheden hebt om in contact te treden met andere leden. De bedoeling van de datingsite is om de leden met elkaar te kunnen laten flirten, zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Het afspreken voor een date kan hier dan gemakkelijker uit voortvloeien. Het versturen van berichten maakt het mogelijk om een betere indruk te krijgen van de personen met een aantrekkelijk profiel. Ook kunnen zij uiteraard jou berichten en zo de conversatie starten. Er wordt zoveel mogelijk gecontroleerd, om te voorkomen dat je met een nepprofiel te maken hebt. Je weet zo zeker dat de energie die je erin steekt, niet verloren gaat.

Adult Cupidon screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AdultCupidon.com?

 • Gratis aanmelden voor lidmaatschap
 • Groot aantal leden
 • Transparant prijsbeleid
 • Terugbetaling van ongebruikte creditpakketten, tot 7 dagen na aankoop
 • Betaalde diensten voor gebruik functionaliteiten op de website
 • Maakt mogelijk gebruik van fictieve profielen hoewel dit niet duidelijk in de AV staat
 • 2
  Populariteit
 • 2
  Gebruikersgemak
 • 2
  Functionaliteiten
 • 2
  Klantenservice
 • 2
  Kosten
 • 2 Gemiddeld
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 08 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *