Home / Speeddating: de snelste manier om liefde te vinden! / About Love Review: Kosten, Ervaringen & Beoordeling!
About Love logo

About Love Review: Kosten, Ervaringen & Beoordeling!

Ben je op zoek naar een betrouwbare speeddate-organisator waar je de mogelijkheid hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en potentiële matches te vinden? Dan is About Love wellicht iets voor jou. In onze uitgebreide review op Welkeonlinedatingsite.nl ontdek je alles wat je moet weten over deze speeddate-organisator. We bespreken de kosten, delen ervaringen van deelnemers en bieden een gedetailleerde beoordeling. Bij About Love kun je deelnemen aan speeddates met 15-20 singles, waarbij je per date 4 minuten de tijd hebt. Bovendien ontvang je binnen 24 uur een matchmail met de contactgegevens van de personen waarmee je een match hebt. Lees onze review en maak de keuze om nieuwe mensen te ontmoeten bij About Love.

About Love
3.1
Beoordeling 3.1

Speeddaten bij Aboutlove.nl: Ontmoet 15-20 singles in één avond!

Als je wil speeddaten, zoek dan niet meer verder want bij Aboutlove.nl vind je wat je nodig hebt! Ben je momenteel ook single en heb jij er ook zin in? Kies dan nu voor deze site en kom ook speeddaten. Een mooie uitdaging en een moment waar je echt van gaat genieten. Er zijn in totaal 15-20 singles bij het speeddaten en zo heb je een leuke middag of avond. Als er geen match is dan kun je de volgende keer gratis meedoen!

Speeddaten met About Love: Hoe werkt het?

Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe het speeddaten met About Love in zijn werk gaat, daarom leggen we je dat graag uit. Als je een speeddate wil dan komen er 15-20 singles en je hebt per 4 minuten een nieuwe date. Je krijgt als je mee wil doen eerst binnen 24 uur een matchmail en dan krijg je daarbij het mailadres te zien van de mensen waar je een match mee hebt (singles). Als je nog geen match hebt dan krijg je het nogmaals aangeboden, maar dan gratis. Bij Aboutlove.nl willen ze maar al te graag dat je een match gaat vinden!

Aanmelden Aboutlove.nl

Voordat je kunt speeddaten moet je je eerst aanmelden bij Aboutlove.nl. Als je dat hebt gedaan dan kun je naar de agenda gaan en dan kun je een speeddate kiezen waar je aan mee wil doen. Reserveer dan een plekje en vul de gegevens in. Je krijgt dan een mail met de bevestiging en een paar dagen na de speeddate krijg je nog een mail met de praktische informatie. Er kan direct betaald worden met PayPal of met iDeal. Er kan ook geld over worden gemaakt of er kan contant betaald worden. De gegevens kunnen zo door worden gegeven aan About Love, maar bellen kan ook.

Speeddaten, wanneer doe je mee?

Een leuk moment om even in de agenda te kijken wanneer dat de speeddates worden aangeboden. Pak je eigen agenda er ook even bij en bekijk wanneer je tijd hebt. Het is een mooi moment om naar uit te kijken, je gaat veel nieuwe mensen leren kennen en dat is toch ook hetgeen waar dat je naar op zoek bent? Bij Aboutlove.nl gaat het er over dat jij tijdens het daten jouw ideale match gaat vinden en dat kan erg snel gaan. Zorg daarom dat je die stap nu gaat zetten en gaat ontdekken wie er bij je passen. In totaal zijn er 15-20 singles dus de kans is erg groot dat jouw ideale match er tussen zit.

Geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent en vind jouw match

Waar ben je naar op zoek? Geef alles duidelijk aan en dan komt er vanzelf een match naar voren waar je voor wil gaan. Laat je eens gaan, durf het aan en stel je open voor wat nieuws. Nieuwe mensen leren kennen is alleen maar interessant dus zorg dat je die keuze nu gaat maken en kies voor Aboutlove.nl. Een goed moment om even tijd voor jezelf vrij te maken en nieuwe mensen te ontmoeten, die wellicht deel uit gaan maken van jouw toekomst.

About Love screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AboutLove.nl?

 • About Love geniet van populariteit en trekt veel mensen aan die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en potentiële matches.
 • About Love maakt het eenvoudig voor deelnemers om zich te registreren, evenementen te plannen en speeddates bij te wonen.
 • About Love biedt verschillende functionaliteiten, zoals matching van deelnemers en het verstrekken van matchmails met contactgegevens.
 • De klantenservice van About Love staat klaar om deelnemers te helpen bij vragen of problemen en zorgt voor een soepele ervaring.
 • De kosten voor deelname aan speeddate-evenementen bij About Love zijn transparant en bieden verschillende pakketopties.
 • About Love organiseert speeddates mogelijk alleen in specifieke regio's, wat de toegankelijkheid kan beperken voor sommige deelnemers.
 • Het aantal beschikbare plaatsen voor speeddates bij About Love kan beperkt zijn, waardoor niet iedereen altijd gegarandeerd kan deelnemen.
 • De ervaring bij About Love kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en compatibiliteit van potentiële matches, wat kan variëren per evenement.
 • De beperkte tijd per speeddate van 4 minuten kan als kort worden ervaren voor sommige deelnemers, waardoor er mogelijk minder diepgaande gesprekken kunnen plaatsvinden.
 • Tijdens de speeddates bij About Love kan er beperkte tijd zijn om andere deelnemers te leren kennen, wat invloed kan hebben op de kans om een sterke connectie op te bouwen.

About Love: Een betrouwbare en populaire speeddate-organisator

In de conclusie van de review van About Love op Welkeonlinedatingsite.nl kunnen we concluderen dat About Love een betrouwbare en populaire speeddate-organisator is. Met hun speeddate-evenementen bieden ze de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en potentiële matches te vinden. De kosten van deelname zijn redelijk en de ervaringen van gebruikers zijn over het algemeen positief. Het concept van speeddaten met 15-20 singles, waarbij je per date 4 minuten hebt, zorgt voor een dynamische en interactieve ervaring. Bovendien is het positief dat About Love binnen 24 uur matchmails verstuurt met contactgegevens van wederzijds geïnteresseerde deelnemers. Als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten, is About Love zeker het overwegen waard.

 • 3

  Populariteit

  About Love is een populaire speeddate-organisator die veel mensen aantrekt die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen en potentiële matches. De speeddate-evenementen genieten van een goede reputatie en worden positief ontvangen door deelnemers.

 • 3

  Gebruikersgemak

  About Love staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke benadering. Het registratieproces is eenvoudig en de website biedt een intuïtieve interface voor het plannen en bijwonen van speeddates.

 • 2.8

  Functionaliteiten

  About Love biedt diverse functionaliteiten om speeddates soepel te laten verlopen. Van het matchen van deelnemers tot het verstrekken van matchmails met contactgegevens, de organisatie zorgt voor een gestroomlijnde ervaring.

 • 3.5

  Klantenservice

  De klantenservice van About Love is responsief en staat klaar om deelnemers te helpen bij vragen of problemen. Ze bieden ondersteuning en zorgen ervoor dat de speeddate-evenementen soepel verlopen.

 • 3

  Kosten

  De kosten voor deelname aan de speeddate-evenementen van About Love zijn redelijk en transparant. Ze bieden verschillende pakketopties, zodat deelnemers kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en budget past.

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

  Op basis van populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten, scoort About Love een totaalscore die de algehele ervaring weergeeft. Met zijn goede reputatie, gebruiksvriendelijke aanpak, diverse functionaliteiten, responsieve klantenservice en redelijke kosten is About Love een aantrekkelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar succesvolle speeddates.

Veelgestelde vragen AboutLove.nl

Hoe werkt speeddaten bij About Love?

Bij About Love worden speeddate-evenementen georganiseerd waarbij deelnemers per date 4 minuten de tijd hebben om elkaar te leren kennen. Na elke speeddate ontvangen deelnemers binnen 24 uur een matchmail met de contactgegevens van wederzijds geïnteresseerde deelnemers.

Wat zijn de kosten voor deelname aan speeddate-evenementen van About Love?

De kosten voor deelname variëren afhankelijk van het gekozen pakket en evenement. Het is raadzaam om de website van About Love te raadplegen voor de meest actuele prijsinformatie.

Is speeddaten alleen beschikbaar in specifieke regio's?

About Love organiseert speeddate-evenementen in verschillende regio’s. Het is belangrijk om de website te raadplegen om te zien welke locaties beschikbaar zijn voor speeddaten.

Kan ik deelnemen aan speeddaten als ik geen match heb?

Ja, als je na een speeddate-evenement geen match hebt, kun je gratis deelnemen aan een volgend evenement. About Love biedt de mogelijkheid om meerdere keren deel te nemen en nieuwe kansen te krijgen om een match te vinden.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van About Love?

Voor vragen of ondersteuning kun je contact opnemen met de klantenservice van About Love via de contactinformatie die vermeld staat op hun website. Ze staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Laats bijgewerkt: 13 juli 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---