Home / About Love - Kosten, Review en Ervaringen
About Love logo

About Love - Kosten, Review en Ervaringen

Als je wil speeddaten, zoek dan niet meer verder want bij Aboutlove.nl vind je wat je nodig hebt! Ben je momenteel ook single en heb jij er ook zin in? Kies dan nu voor deze site en kom ook speeddaten. Een mooie uitdaging en een moment waar je echt van gaat genieten. Er zijn in totaal 15-20 singles bij het speeddaten en zo heb je een leuke middag of avond. Als er geen match is dan kun je de volgende keer gratis meedoen! 

About Love
3.1
Beoordeling 3.1

Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe het speeddaten met About Love in zijn werk gaat, daarom leggen we je dat graag uit. Als je een speeddate wil dan komen er 15-20 singles en je hebt per 4 minuten een nieuwe date. Je krijgt als je mee wil doen eerst binnen 24 uur een matchmail en dan krijg je daarbij het mailadres te zien van de mensen waar je een match mee hebt (singles). Als je nog geen match hebt dan krijg je het nogmaals aangeboden, maar dan gratis. Bij Aboutlove.nl willen ze maar al te graag dat je een match gaat vinden!

Aanmelden Aboutlove.nl

Voordat je kunt speeddaten moet je je eerst aanmelden bij Aboutlove.nl. Als je dat hebt gedaan dan kun je naar de agenda gaan en dan kun je een speeddate kiezen waar je aan mee wil doen. Reserveer dan een plekje en vul de gegevens in. Je krijgt dan een mail met de bevestiging en een paar dagen na de speeddate krijg je nog een mail met de praktische informatie. Er kan direct betaald worden met PayPal of met iDeal. Er kan ook geld over worden gemaakt of er kan contant betaald worden. De gegevens kunnen zo door worden gegeven aan About Love, maar bellen kan ook.

Speeddaten, wanneer doe je mee?

Een leuk moment om even in de agenda te kijken wanneer dat de speeddates worden aangeboden. Pak je eigen agenda er ook even bij en bekijk wanneer je tijd hebt. Het is een mooi moment om naar uit te kijken, je gaat veel nieuwe mensen leren kennen en dat is toch ook hetgeen waar dat je naar op zoek bent? Bij Aboutlove.nl gaat het er over dat jij tijdens het daten jouw ideale match gaat vinden en dat kan erg snel gaan. Zorg daarom dat je die stap nu gaat zetten en gaat ontdekken wie er bij je passen. In totaal zijn er 15-20 singles dus de kans is erg groot dat jouw ideale match er tussen zit. Waar ben je naar op zoek? Geef alles duidelijk aan en dan komt er vanzelf een match naar voren waar je voor wil gaan. Laat je eens gaan, durf het aan en stel je open voor wat nieuws. Nieuwe mensen leren kennen is alleen maar interessant dus zorg dat je die keuze nu gaat maken en kies voor Aboutlove.nl. Een goed moment om even tijd voor jezelf vrij te maken en nieuwe mensen te ontmoeten, die wellicht deel uit gaan maken van jouw toekomst.

About Love screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AboutLove.nl?

 • Gericht zoeken naar een partner
 • NIet voor heel Nederland
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 2.8

  Functionaliteiten

 • 3.5

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3.1 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 11 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---