Welke Online Datingsite
Lexa borrel

Lexa borrel: wat is het?

Welke online datingsite?
05 juli 2021

Het online daten heeft een belangrijke plaats ingenomen in de datingscene. Het is al lang niet meer zo gebruikelijk om je ideale partner te ontmoeten tijdens avondjes stappen, de supermarkt of via een koppelpoging door vrienden bij gezamenlijke feestjes. Steeds meer mensen vinden hun heil daarom gemakkelijker via een online datingsite en genieten van de vele voordelen die hierin meekomen. Toch kan het een gemis zijn om niet direct in levenden lijve met iemand in contact te komen, aangezien dit toch uiteindelijk bijdraagt aan een betere indruk van hoe iemand is en of er daadwerkelijk een aantrekking mogelijk is. Lexa heeft hier een aanlokkelijke methode voor bedacht die het mogelijk maakt om met meerdere potentiële geschikte kandidaten tegelijkertijd te daten, namelijk de Lexa borrel!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

 

Lexa
955 Ervaringen
4.3
Beoordeling 4.3

Ontspannen daten via online datingsite

Daten is een onderneming die al spannend genoeg op zichzelf is. Voor veel singles is het een hele opgave om je kwetsbaar op te stellen en de gok te wagen om iemand aan te spreken in een kroeg of andere sociale gelegenheid. Het kan altijd op een teleurstelling uitlopen en niet iedereen zit hier gelijk op te wachten. Het online daten verzorgt daarentegen een veilige omgeving, waarin je dames of heren kunt ontmoeten op afstand, zonder gelijk iemand persoonlijk aan te hoeven spreken. Het contact verloopt vooralsnog vaak eerst via de mogelijkheid om te chatten, waarbij je op je gemak de ander beter kunt leren kennen. Hiervoor is de chatfunctie in het leven geroepen en vaak kun je hier als lid al gratis gebruik van maken.

online daten

Het kan ook voorkomen dat je voor deze optie moet betalen in de vorm van credits. Per verzonden of ontvangen bericht betaal je dan een bepaalde hoeveelheid credits. Je kunt zo beter selecteren wie werkelijk je aandacht heeft en ervoor kiezen om me die persoon in contact te komen. Het blijft echter zo een stuk vrijblijvender en bovendien verblijf je in de ontspannenheid van je eigen woning, wat het gesprek enkel ten goede zal komen.

Singles face-to-face te ontmoeten

Lexa borrel: wat is het? Mogelijk stel je je deze vraag, nadat je hebt ontdekt dat een dergelijke mogelijkheid geboden wordt door de datingsite Lexa. Ondanks dat daten op afstand een veilige en aantrekkelijke manier is om voor het eerst met iemand in gesprek te komen, begrijpt de datingsite Lexa als geen ander dat er alsnog een daadwerkelijke behoefte blijft om ook andere singles face-to-face te ontmoeten. In andere sociale gelegenheden blijft het een aftasten of iemand nou wel of niet single en beschikbaar is voor een gezellige babbel.

face to face

Op de Lexa borrel komen verschillende leden van de datingsite Lexa bij elkaar en is gelijk duidelijk dat iedereen op zoek is naar een leuke nieuwe date of relatie. De Lexa borrel is een gelegenheid waar je andere mensen kunt ontmoeten en het eerste contact kunt leggen. Je kunt de hele avond met verschillende singles praten en zo ontdekken of er iemand tussen zit, waarnaar je interesse wat meer uitgaat.

Ieder lid is welkom op de Lexa borrel

Je kunt al deelnemen aan de Lexa borrel zodra je je hebt aangemeld als lid van de datingsite. Je hoeft hiervoor niet eerst al enige tijd de profielen te doorzoeken of andere pogingen hebben ondernomen om een leuke date te vinden. Wanneer je alsnog graag liever iemand in levenden lijve ontmoet, dan is de Lexa borrel de aangewezen plek hiervoor. Lexa selecteert kandidaten voor de borrel op bepaalde overeenkomstige kenmerken die in de profielen van de leden te vinden zijn en zorgt er over het algemeen voor dat de leden die de borrel bezoeken ook redelijk bij elkaar in de buurt wonen. Zo kun je nog gemakkelijker met elkaar contact houden als er een vonk overspringt. Je mag zelfs enkele vrienden meenemen, die geen lid zijn, zodat je je meer op je gemak kunt voelen.

borrel

Waar vind je Lexa borrels?

Lexa borrels worden door heel het land georganiseerd. Vaak zijn ze te vinden in steden als Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of Eindhoven, maar het is zeker mogelijk dat er eveneens een gelegenheid bij komt bij jou in de buurt. Je kunt je hiervoor dan opgeven en op de borrel aanwezig zijn. De borrels zijn discreet vormgegeven, zodat het voor buitenstaanders niet gelijk gekenmerkt wordt als een Lexa evenement. Zo blijft het aangenaam en toegankelijk.

 • Lexa
  Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze dating ...➜ Lees meer over Lexa
  Meeste leden!
  4.3
  955 Ervaringen
  Lexa Bezoeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.