Home / Matchboek - Kosten, Review en Ervaringen
Matchboek logo

Matchboek - Kosten, Review en Ervaringen

Via de datingsite Matchboek kun je in contact komen met leuke dames die wel in zijn voor een avontuurtje. De website is vooral bedoeld om online te flirten bij wijze van entertainment voor volwassenen. Veel mannen vinden het spannend om naast hun vaste relatie contact te hebben met andere vrouwen, zonder dat ze direct vreemd gaan. Matchboek is daarvoor een prima gelegenheid. Tenminste, als je vrouw of vriendin online contact niet als vreemdgaan beschouwt, want daarover lopen de meningen uiteen.

Matchboek
3
Beoordeling 3

Gemakkelijk contact leggen

Je kunt op Matchboek eenvoudig een account aanmaken. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in. Of je de waarheid spreekt moet je natuurlijk zelf weten. Gebruik in ieder geval een nickname en misbruik niet de identiteit van een ander. Je kunt een profielfoto plaatsen waar je niet herkenbaar op staat om je privacy te waarborgen. Nadat je account is aangemaakt kun je inloggen op de website en op zoek gaan naar leuke dames om contact mee te leggen. Om contact te leggen heb je credits nodig. Deze credits kun je kopen zodra je bent ingelogd. Op dat moment zie je ook de prijzen van de bundels met credits. Hoe groter je bundel, hoe lager de prijs per credit. Alleen op deze manier kun je berichten versturen of reageren op door jou ontvangen berichten. Eenmaal gekochte credits kun je niet teruggeven in ruil voor geld, ook zijn ze beperkt houdbaar. De voorwaarden vind je op de website.

Online entertainment

Het merendeel van de profielen op Matchboek is fictief. Dat wil zeggen dat dit een website is die vooral entertainment tot doel heeft. Het is geen datingsite waar je iemand kunt vinden voor een date, seksafspraak of een vaste relatie. De berichten die je ontvangt en reacties op jouw berichten worden in de meeste gevallen verstuurd door moderators van de website. Het is dus aan jouw fantasie om te denken dat ze afkomstig zijn van de sexy dame op de profielfoto. Je merkt direct dat je te maken hebt met een fictief profiel wanneer verzoeken van jouw kant om elkaar te bellen of te ontmoeten worden afgewimpeld. Op zich is er niets mis met deze vorm van online contact, als je je realiseert wat het wel en vooral wat het niet is. Koester geen illusies over een spannende nacht met de dame in kwestie en dan is er niet zo heel veel aan de hand.

Toch een afspraakje maken?

Op datingsites zoals deze kun je natuurlijk wel een dame tegenkomen die wel “echt” is. Als het tot een afspraak komt, spreek dan altijd af op een neutrale plaats. Als het om een seksdate gaat dan is een hotelkamer een goede optie. Willen jullie elkaar alleen ontmoeten om kennis te maken spreek dan in een café of restaurant af. Spreek zeker niet bij één van jullie thuis af, dit maakt het namelijk lastiger om de date af te breken. Zorg ook altijd dat je met eigen vervoer naar de date gaat zodat je weg kunt als je dat wilt.

Matchboek screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van Matchboek.nl?

 • Gratis aanmelden
 • Ruime keuze uit profielen van vooral dames
 • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee geen afspraak buiten de site kan worden gemaakt
 • De prijzen van credits voor het versturen van berichten zijn niet vooraf duidelijk
 • Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 2.4 Gemiddeld

  Totaalscore

Matchboek FAQ

Hoe kan ik Matchboek opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Matchboek? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Matchboek account.

Matchboek opzeggen

Matchboek.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Matchboek.nl en log in met je E-mail en wachtwoord op je account.

 

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Klik op de link: “Mijn account”. Een nieuwe pagina is nu geopend.

Stap 3: Scroll geheel naar beneden tot het einde van de pagina. Klik dan op de grijze button met de tekst: “Verwijder mijn profiel”. Bevestig dit door op “OK” te klikken in de pop-up window.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Matchboek!

Laats bijgewerkt: 23 augustus 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---