Home / Overspel.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Overspel.nl logo

Overspel.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Overspel.nl richt zich specifiek op mensen die een relatie hebben en daarnaast op zoek zijn naar een affaire of een avontuurtje. De website garandeert discretie, maar discretie op het internet is natuurlijk maar betrekkelijk. Als je een goed gelijkende foto bij je profiel plaatst dan is de kans uiteraard altijd aanwezig dan een familielid of kennis je op het internet tegenkomt, ook als je een nickname gebruikt. Een profiel aanmaken op een dergelijke website is en blijft dus altijd een risico als je partner het niet mag weten.

Overspel.nl
6 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Een account aanmaken

Je maakt eenvoudig een account aan door een aantal basisgegevens in te vullen. Je e-mailadres wordt niet op de website aan andere leden getoond, dit wordt alleen gebruikt voor communicatie tussen jou en de beheerder van de website. Vervolgens kun je je profiel aanvullen met een foto en meer informatie over jezelf. Ook kun je hier aangeven waar je naar op zoek bent. Daarna kun je in de database zoeken naar profielen van leden die je aanspreken. Je kunt naar zo’n profiel een flirt sturen, dit is een berichtje waarin je aangeeft iemand leuk te vinden. Ook kun je een persoonlijk bericht sturen. Voor beide zijn credits nodig. Deze kun je kopen zodra je een account hebt aangemaakt. Credits zijn goedkoper naarmate je een grotere bundel geeft. De duurste optie, 1 credit, kost € 1,49. De goedkoopste optie, een bundel van 140 credits, heeft een prijs van 71 cent per credit.

Eenvoudig contacten leggen

Het is via Overspel.nl vrij eenvoudig om contacten te leggen. Je kunt nadat je een account hebt aangemaakt en credits hebt gekocht direct een bericht versturen naar andere leden. Je kunt ook gebruik maken van de matchservice. Hiermee worden suggesties gedaan van members die qua profiel goed bij je zouden kunnen passen omdat bijvoorbeeld interesses overeenkomen.

Overspel plegen heeft risico’s

Of je naast je relatie een affaire wilt beginnen is natuurlijk jouw eigen vrije keuze. Realiseer je wel dat er risico’s aan zitten. Allereerst moet je erachter zien te komen of degene met wie je contact legt is wie hij o zij zegt te zijn. Daarnaast bestaat het risico op chantage. Als je een affaire begint met iemand die zelf geen relatie heeft maakt je dat chantabel. De ander heeft immers niets te verliezen, jij wel. Hierdoor zijn veel mannen en vrouwen in de problemen gekomen. Ze wilden eigenlijk stoppen met de affaire maar dit werd hen onmogelijk gemaakt doordat hun minnaar of minnares dreigde om de relatie bekend te maken bij de partner. Wees dus altijd voorzichtig met het geven van privé gegevens zoals je adres. Houd er ook rekening mee dat de ander je wellicht eenvoudig kan vinden ia sociale media of andere kanalen.

Overspel.nl screenshot

Meer over deze website

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Wat kost een lidmaatschap bij Overspel.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze website.

De actuele prijs van Overspel.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Seksbuddy. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Overspel.nl?

  • Gratis inschrijven
  • Matchservice
  • Discreet online daten
  • Berichten versturen met credits waardoor de kosten kunnen oplopen
  • Discretie kan nooit volledig worden gegarandeerd
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Overspel.nl FAQ

  Hoe kan ik Overspel.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Overspel.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw overspel account.

  Overspel.nl opzeggen

  Overspel account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Overspel.nl en log in met je Email en wachtwoord op je account.

  Je bent nu ingelogd!

   

  Stap 2: Klik in het hoofdmenu op: “Mijn profiel” en vervolgens op: “Mijn instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina is geopend. Scroll naar beneden tot het kopje “Account verwijderen“. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Account verwijderen”.

   

  Je hebt nu je account verwijderd van Overspel.nl!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  6 reacties op “Overspel.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Piet Piet schreef:

   Alle profielen staan in google en zijn voor iedereen inzichtelijk.
   Dat lijkt mij niet discreet de verwijder functionaliteit verwijdert je niet direct uit de google zoek resultaten.
   Als je dit in Google zoeken intypt dan vind je alle profielen van iedereen op de site
   site:overspel.nl

  2. Avatar for Erwin Erwin schreef:

   Zo fake als het maar kan. Voor de hand liggende reacties en enige vorm van communicatie inzake afspraken compleet negeren. Als ik wil betalen voor sex ga ik wel naar de hoeren.

  3. Avatar for petje petje schreef:

   het is idd een fakers bende oplichters oplichters genoemd
   je koopt credits en begint te chatten wilt een afspraakje maken want we zitten niet voor niets op deze site als ik wil kletsen ga ik wel naar het bejaarden huis.
   maar goed je legt contact en het moment je begint over een date dan willen ze je eerst bete leren kennen
   nu is mijn ervaring dat kik een heel mooie app is en boven dien anoniem en boven al gratis dus waarom dure credits verspillen en verder via kik nou daar hoef je niet mee aan te komen wat ze hebben niet voor niets credits gekocht.
   het zijn credit killers want als je een dag niet reageert hoor je ze ook niet

   advies hou je centen in je zak

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items