datingsite parship

Home » Webcam girls en webcam dames
webcam blog

Laatst bijgewerkt op september 1st, 2016 | door Welke online datingsite?

0

Webcam girls en webcam dames

Een webcam girl, of als je het wat chiquer wilt aanduiden: een webcam dame, zijn vrouwen die tegen betaling erotische seksgesprekken voeren met mannen. De man betaalt met zijn creditcard voor een gesprek met een dame en dit vindt vervolgens plaats via de webcam. Het kan zijn dat de webcam girl jou ook kan zien, maar er zijn ook webcamseks diensten waarbij jij als betalende klant alleen de vrouw in kwestie ziet. Zij weet dus niet met wie ze in gesprek is.

Webcamseks is redelijk veilig

Webcamseks is redelijk veilig, omdat je het vanuit je eigen huis doet. Je spreekt immers niet af in een hotel of op een verlaten parkeerplaats, met het risico als je een malafide dame treft, dat je beroofd wordt of erger. Als je vanuit je huis met een dame webcamseks hebt loop je deze risico’s natuurlijk niet. Je kunt het gesprek ook op ieder gewenst moment beëindigen als het een kant op gaat die je niet wilt. Maar dat geldt uiteraard ook voor de tegenpartij. Als de dame aangeeft bepaalde dingen niet te willen doen en je dringt daar wel op aan, kan het zijn dat ze het gesprek zonder pardon beëindigt. Je moet dus wel opletten dat je haar niet beledigt of handelingen wilt laten doen die ze niet wil. Je geld zul je namelijk nooit terugkrijgen.

Wie zijn de webcam dames?

De kans is groot dat een webcam girl overdag een “gewone” baan heeft, op kantoor zit of in een winkel werkt. Veel vrouwen doen dit werk erbij om wat bij te verdienen. Om herkenning te voorkomen gebruiken vrijwel alle webcamgirls een schuilnaam. Ze noemen zich Angie of Shirley of Marylou, terwijl ze in het dagelijks leven gewoon Karin, Monique of Bianca heten. Daarnaast gebruiken de dames vaak een vermomming in de vorm van een pruik. Dit doen ze om te voorkomen dat ze worden herkend, bij voorbeeld door familie of collega’s. Er rust nog steeds een enorm taboe op dit werk, en daarom doen veel vrouwen het in het geheim. Vaak weten zelfs hun beste vrienden en naaste familie niet dat ze bijverdienen als webcamgirl.

Wat kun je doen met een webcam dame?

Met een webcam dame kun je een erotisch gesprek hebben. Meestal doet zij ook bepaalde handelingen als je dat vraagt zoals zich uitkleden, een vibrator of ander speeltje gebruiken terwijl jij toekijkt. Als er sprake is van wederzijds beeldcontact kan zij jou ook zien en je aansporen om mee te doen. Of je dat doet moet je natuurlijk zelf weten. Jij betaalt de webcamgirl dus zal zij in de meeste gevallen doen wat jij van haar vraagt. Soms voer je alleen een erotisch gesprek met de webcam dame, waarbij je fantasieën of ervaringen uitwisselt. Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat de webcam girl niet de waarheid spreekt maar slechts haar fantasie gebruikt als je bij voorbeeld aan haar vraagt of ze het wel eens in een lift heeft gedaan. Maar daar staat tegenover dat ook jij niet de waarheid hoeft te vertellen als je je seksuele ervaringen of fantasieën met haar deelt.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑