datingsite parship

Home » Hoe werkt webcamseks?
webcam blog

Laatst bijgewerkt op september 1st, 2016 | door Welke online datingsite?

0

Hoe werkt webcamseks?

Veel mannen hebben er vast wel eens over gefantaseerd: seks via de webcam met een onbekende vrouw. En voor sommigen is die fantasie zo onweerstaanbaar dat ze het willen uitproberen. Maar hoe pak je zoiets aan? Waar vind je een dame die bereid is om een erotisch gesprek met jou te voeren en ook handelingen te doen voor de camera? Er zijn verschillende manieren om zo iemand te vinden. Je kunt webcamseks hebben tegen betaling maar het kan ook met iemand die je ergens op het internet ontmoet. In dat laatste geval moet het natuurlijk wel met wederzijdse instemming zijn.

Waar je op moet letten als je webcamseks hebt

Als je met iemand webcamseks hebt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Het allerbelangrijkste is dat degene met wie je webcamseks hebt minimaal 16 jaar oud is. Zo niet dan valt het onder kindermisbruik en ben je strafbaar. De straffen die op pedofilie staan zijn niet mis, dus wees daar wel alert op. Als je twijfelt of iemand wel 16 jaar is, ga dan niet verder. Waar je verder op moet letten is dat je niet chantabel bent. Dat ben je in principe altijd als je via een webcam seks hebt, want de beelden die vanaf jouw webcam worden uitgezonden kunnen altijd door de tegenpartij worden opgenomen. Maar als je webcamseks hebt met een bekende, die later dreigt de beelden naar bij voorbeeld je partner te sturen, dan heb je wel een groot probleem.

Sites voor webcamseks

Er zijn speciale websites waar je met dames tegen betaling webcamseks kunt hebben. Het hangt van de website af of zij jou wel of niet kunnen zien. Er zijn ook sites waar je alleen chatcontact hebt en waar jij de vrouw in kwestie wel kunt zien maar zij jou niet. Dit is de meest veilige manier, want zo kunnen er immers geen beelden van jou worden gemaakt die je eventueel chantabel maken. Maar voor deze vorm van webcamseks moet wel altijd worden betaald. Sommige sites en dames die er werken zijn erg geraffineerd en proberen je zo veel mogelijk geld uit de zak te kloppen alvorens ze voor je uit de kleren gaan. Soms komt dat er zelfs helemaal niet van. Er zijn verhalen bekend van mannen die eindeloos aan het lijntje werden gehouden zonder dat ze kregen wat ze wilden en waarvoor ze dachten te betalen.

Zijn de sites voor webcamseks betrouwbaar?

Zoals al in de vorige alinea wordt aangegeven is het verstandig om enigszins op je hoede te zijn als je voor het eerst een betaalde website voor webcamseks bezoekt. Als je merkt dat je aan het lijntje wordt gehouden en steeds weer meer moet betalen zonder dat er een erotisch gesprek heeft plaatsgevonden. Als je eerder op een site voor webcamseks was en het ging gewoon goed, dan kun je ervan uit gaan dat het bij een volgend bezoek ook weer correct zal verlopen, in die zin dat je betaalt voor een webcamseks gesprek en dat je dat dan ook daadwerkelijk krijgt.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑