datingsite parship

Home » Xmatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op mei 25th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

Xmatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingsite XMatch maakt onderdeel uit van The Right Link, een bedrijf dat vele datingsites online heeft. Ook bij XMatch kun je je gratis aanmelden, maar je gaat er dan wel mee akkoord dat je via je mailadres of via sms’jes op je smartphone wordt benaderd door de sponsors. Dit kan dus de nodige spam opleveren. De website maakt reclame met de opmerking dat het inschrijven tijdelijk gratis is. Maar ga er maar vanuit dat dit altijd gratis is, want dit is immers vrij gebruikelijk op datingsites. Pas als je gebruik wilt maken van de diensten van de datingsite ga je hiervoor betalen. Je kunt na het aanmelden wel gratis zoeken in de andere profielen op de website om te zien of er mensen zijn die je graag beter wilt leren kennen.

Vooral voor seksdating

XMatch richt zich vooral op seksdating en niet zo zeer op het vinden van een vaste relatie. De website suggereert dat je via XMatch een seksdate bij jou in de buurt kunt vinden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je woonplaats en of er in jouw regio meer members zijn ingeschreven.

De website maakt daarnaast ook gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet echt bestaande personen. Als je contact zoekt met zo’n profiel worden de berichten die je ontvangt verstuurd door een moderator die aan de website is verbonden. Veel datingsites maken hier gebruik van om zo berichtenverkeer op hun website te genereren. Op zich is hier geen bezwaar tegen, zolang je je maar realiseert dat niet alle profielen van echt bestaande personen zijn met wie je ook fysiek een afspraak zou kunnen maken.

Kosten van het gebruik

Voor het gebruik van de website worden kosten in rekening gebracht. Dit wordt in de algemene voorwaarden vermeld. Hoe hoog de kosten zijn wordt echter niet vermeld. Dit staat ook niet op de website. Je krijgt deze bedragen alleen te zien als je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd. Dit maakt het dus wel lastig om vooraf te beoordelen of je de diensten van XMatch de moeite waard vindt in relatie tot de kosten. Als je niet kunt instemmen met de kosten voor het gebruik van alle diensten van de website, dan kun je uiteraard wel je account weer verwijderen. Of je dan ook geen reclame e-mails meer krijgt van de partners van XMatch is natuurlijk wel even afwachten.

Online daten kan heel leuk zijn

Ben je op zoek naar een vrijblijvend contact of alleen at online entertainment dan is XMatch een prima website om je aan te melden. Als je serieus op zoek bent naar een partner is de kans wat kleiner dat je die hier zult vinden. Wees je er altijd van bewust dat je zelf bepaalt wat je vertelt en welke zaken omtrent je identiteit je wel of niet wilt prijsgeven. Wees terughoudend in het verstrekken van je adres of telefoonnummer totdat je iemand echt goed hebt leren kennen.


Pluspunten van XMatch

  • Aanmelden is gratis
  • Het bekijken van profielen is eveneens gratis

Minpunten van XMatch

  • De kosten voor het versturen van berichten zijn niet vooraf duidelijk
  • Er wordt deels gebruik gemaakt van fictieve profielen

 

Xmatch Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Xmatch kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Xmatch.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Xmatch.nl opzeggen en account verwijderen

Xmatch Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Xmatch. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Xmatch.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

Xmatch.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemEén Ervaring Xmatch.nl – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Hans Hans says:

    Ondermaats als ik eerlijk mag zijn. gebruikers worden onjuist voorgelicht over de kostprijs die 10x hoger ligt dan de Eurocent prijs die gesuggereerd wordt en soms is het aan de profielfoto al te zien dat het een fictief profiel is en die zijn er behoorlijk wat en als contacten de boot af blijven houden voor een ontmoeting en die blijken er ook nogal wat te zijn. Een ruwe schatting van mij is dat er 70% fictief en de overige 30% daar de helft is helemaal niet geïnteresseerd in een date. Alleen in het chatten.

    Ook deze site is zeker gèèn aanrader of je moet vrij kunnen beschikken over het vermogen van Trump maar ook dan blijft de keuze twijfelachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑