datingsite parship

Home » Babes.com – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op augustus 11th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Babes.com – Kosten, Review en Ervaringen

 

Babes.com is een website waar je video’s kunt bekijken van verschillende dames en stellen. Je kunt gemakkelijk zoeken doordat de filmpjes in verschillende categorieën zijn onderverdeeld. Zo is er een sectie met blonde meiden, met films van trio’s, van anale seks en van jonge meiden en Milfs. Als je op een categorie klikt krijg je een overzicht van de video’s die in deze categorie beschikbaar zijn. Je kunt dan direct je keuze maken en de beelden bekijken. Er worden regelmatig nieuwe video’s geplaatst.

Verschillende abonnementen op Babes.com

Als je de video’s op Babes.com wilt bekijken dan heb je een abonnement nodig. Je kunt eerst een proefabonnement nemen van twee dagen. Hiervoor betaal je slechts een euro per dag. Deze twee dagen kun je gebruiken om te ontdekken of je het aangeboden materiaal de moeite waard vindt om een betaald abonnement te nemen. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat je het volledige abonnement voor de door jou gekozen periode in 1 keer moet betalen en dat dit niet wordt gerestitueerd mocht je je abonnement niet meer willen gebruiken.

Bekijk populaire video’s op Babes.com

Als je benieuwd bent naar de video’s die door andere bezoekers hoog worden gewaardeerd dan kun je kiezen voor de categorie Top Rated of Most Viewed. Als je de site al vaker hebt bezocht dan is de categorie Latest handig, hier zie je de video’s die het meest recent aan het aanbod zijn toegevoegd. Als je een favoriet model hebt dan kun je via de pagina Models snel naar haar video’s door klikken. Je kunt hier ook zien welke modellen op dat moment actief zijn en welke nieuwe modellen er zijn.

Pluspunten van Babes.com

  • Ruim aanbod van erotisch videomateriaal
  • Overzichtelijk gerangschikt in categorieën

Minpunten van Babes.com

  • Video’s zijn alleen te bekijken met een abonnement
  • Abonnementsprijzen aan de hoge kant en niet in termijnen te betalen

 

Babes.com kosten abonnement

De actuele prijs van “Babes.com” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Babes actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Babes.com Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Babes.com. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Babes.com? Geef hieronder jouw reactie!

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑