datingsite parship

Home » Spannende Date » Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op april 22nd, 2017 | door Welke online datingsite?

28

Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen


Herleef de passie en begin een affaire, dit zijn de eerste woorden die je ziet staan als je de website van Victoria Milan bezoekt. Het is dan ook meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt gaan vinden. Je kunt hier af gaan spreken met verschillende gebonden mannen en vrouwen. Toch zal je merken dat er ook vrijgezellen op deze website staan ingeschreven. Deze mensen voelen zich prima als vrijgezel en zoeken geen relatie. Toch willen deze wel de spanning voelen van het omgaan met een gebonden man of vrouw. Je merkt dan ook wel dat je op de website van Victoria Milan vele verschillende mensen kunt gaan vinden en dat je hier ook snel een date af kunt gaan spreken. Aangezien bijna alle leden gebonden zijn zullen dit bijna altijd wel discrete afspraakjes zijn dus dit mag geen probleem voor je zijn. Het systeem van de datingsite is geschikt om je anoniem te laten blijven. Toch is er wel een geavanceerde manier van matching aanwezig en deze koppelt je aan leden die volgens het systeem goed bij je passen. Als we op de verhalen van leden en ex-leden af mogen gaan dan werkt dit prima en zijn er al vele spannende afspraakjes geweest doordat men aan de juiste persoon gekoppeld is.

Discreet en Anoniem vreemdgaan

Aangezien de mensen van Victoria Milan het ook belangrijk vinden dat alles anoniem gebeurt zal je regelmatig tips ontvangen van hoe je het beste anoniem kunt blijven. Wanneer je een abonnement afsluit dan zal dit ook onder een discrete naam op je afschriften te zien zijn. Er wordt dus alles aan gedaan om jou zo anoniem mogelijk te laten blijven en dat je zonder problemen de website kunt blijven gebruiken. De meeste mensen vinden het normaal om monogaam te zijn. Toch blijkt het dat er heel veel mensen stiekem of openbaar een verhouding hebben met een ander naast hun relatief huwelijk. Steeds vaker zien we dat beide partners een druk leven hebben en beiden buitenhuis werken. Dit verhoogd de kans op vreemdgaan aanzienlijk! Veel affaires beginnen op het werk! Daarnaast gebeurt het vaak dat de verveling en de sleur in een relatie komt. Mensen hebben dan de behoefte om bepaalde spanning op te zoeken. Victoria Milan is de ideale datingsite om in contact te komen met mensen in dit zelfde schuitje!

Paniek button!

Victoria Milan heeft vele opties zodat mensen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet de website af te sluiten want dit zal ook automatisch gebeuren. Mocht je nu aan bladeren zijn door de leden en er komt opeens iemand binnen dan is er de paniek knop. Wanneer je deze indrukt dan zal de website van Victoria Milan afsluiten en dan zal er een neutrale website geladen worden.

Gratis inschrijving

Wanneer je meer spanning zoekt buiten je eigen relatie dan is Victoria Milan erg aan te raden. Je blijft hier anoniem en er zijn hier veel leden te vinden. Door de vele mogelijkheden is de website voor iedereen te gebruiken. Ook is het contact leggen met andere leden makkelijk. Je foto’s worden automatisch onherkenbaar gemaakt en als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je ook zonder problemen aangeven dat deze je duidelijke foto mag gaan zien. Je hebt dus zelf alles in de hand en kunt met een gerust gevoel je in gaan schrijven. Het inschrijven op deze website is ook gratis en dit geeft je dan een goede indruk van wat je allemaal op de datingsite kunt gaan vinden.

Dating App

Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobile versie van het datingplatform gelanceerd. Via deze dating app kun je overal en altijd discreet daten. De app is te downloaden voor alle bekende besturingssystemen en is een zeer fijne aanvulling op het totale pakket.

victoria-milan-kosten-screenshot

Victoria Milan kosten abonnement

1 maand

€39,99
€39,99
 • Full Membership

3 maanden

€ 27,99 p.m.
€ 27,99 p.m.
 • Full Membership

6 maanden

€22,79 p.m.
€22,79 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Victoria Milan abonnement kost €16 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Victoria Milan kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Victoria Milan. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Victoria Milan actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over VictoriaMilan.nl

Victoria Milan opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlander kiezen er voor om zich bij deze datingsite in te schrijven voor een spannend contact naast hun eigen relatie. In Europa was dit al de populairste datingsite voor discreet vreemdgaan en wij vermoeden dat dit inmiddels ook voor ons land geldt. Het aantal leden wordt geschat op meer dan 150.000!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★

De website heeft een redelijk moderne uitstraling waarbij het meteen duidelijk is hoe je moet navigeren.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★

Je kunt als lid geheel anoniem ingeschreven staan. Dit is fijn wanneer je bedenkt dat VictoriaMilan zich voornamelijk op overspel richt. Zo is het mogelijk om je eigen foto geblurred weer te geven en is er een zogenaamde “paniek knop” om de datingsite vliegensvlug af te kunnen sluiten. Dit en meer functies zijn er dus op gericht om jouw inschrijving geheim te houden. Lees op de website van Victoria Milan over alle functionaliteiten.

Klantenservice ★ ★ ★ ★

De klantenservice van Victoria Milan is via de datingsite te bereiken of per mail op support@victoriamilan.nl. Wij hebben zelf de klantenservice niet uit kunnen testen. Wij horen graag van onze bezoekers hun ervaring met de klantenservice!

Kosten ★ ★ ★

De kosten voor deze website zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. lees altijd eerst de voorwaarden voor het afsluiten van een lidmaatschap. De prijs voor de diensten van deze website is vergelijkbaar met andere bekende datingsites zoals Parship.nl.

Victoria Milan Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Victoria Milan. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Victoria Milan? Geef hieronder jouw reactie!

 

Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Victoria Milan Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.8About the Author

Anoniem28 Ervaringen - Victoria Milan – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Single Single says:

  Heb me laatst ook ingeschreven bij Vicoria Milan,
  Na enige tijd kwam ik er achter dat Victoria Milan een broeinest is van oplichters want de chat berichten zijn altijd in het Engels of door de translator gehaald waardoor de zin opbouw verwarrend is.
  En “vrouwen”die zich op deze site bevinden en via Victoria Milan de leden lokken naar een ander site.
  In hun profiel staat dan geschreven: Bezoek mij op date-planet onder een bepaalde naam want ik kan hier niets schrijven.
  Sinds ik op deze site ben ingeschreven heb ik niet één normaal berichtje gehad alleen maar fakers en scammers.
  Kortom zonde van me geld heb me reeds mijn profiel verwijderd.

 2. Piet Piet says:

  Sedert hun nieuwe layout (vermoedelijk op neiuwe servers) zijn ze hun oude profielen aan het overzetten.
  Deze zijn herkenbaar aan de taal en extra info welke niet is ingevuld. Eveneens zijn ze niet gevalideerd door een telefoonnr of google account.
  Berichten worden niet gelezen. profiel wordt wel regelmatig online gezet.
  Doch zijn er nieuwe echte profielen . Maar deze zijn echt in de minderheid.

 3. Christian Christian says:

  victoria milan is een al fake waarom is heel simpel als credits koopt zijn die heel duur zo als laast had ik een dame zij stuurde mij een kadoo dat vond ik wel vreemd want wie gaat nou een kadoo sturen terwijl je die persoon in kwestie niet kent het is gewoon een lokertje zo dat je meer credits moet kopen die niet bepaald goed koop is als je aan ze vraagt ik wil je eerst beter leren kennen die site is gewoon totaal fake en die credits nouja je kunt zeggen is een bagger sootje want ik zeg altijd een gewaarschuwd mens telt altijd voor 2

 4. Rob Rob says:

  Victoriamilan heeft op 18 januari € 117,- euro afgeschreven van mijn rekening! Ze zijn al een maand bezig om te onderzoeken hoe dit mogelijk was, maar mijn € 117,- krijg ik niet (zomaar) terug!
  Heeft iemand een tip hoe ik dit stop kan zetten??

 5. Xander Xander says:

  probeer de optie om automatische verlenging en afschrijving stop te zetten maar eens te vinden..

 6. Pp200 Pp200 says:

  Ik zou graag victoriamilan wat meer onder de aandacht brengen. Ben al een tijdje lid en bevalt erg goed. Wat nog leuker zou zijn is dat er nog wat meer mensen bijkomen. Helaas is deze website nog niet zo bekend, maar wil daarom iedereen uitnodigen. Zoek me maar op.

 7. Salsa Salsa says:

  Was op zoek naar aandacht, spanning en misschien ook wel liefde. Ik vond na twee weken al leuke minnaar. Ik ga nu, na dik twee jaar nog steeds af en toe met hem om. Heeft me wel mijn huwelijk gekost en mijn leven op zijn kop gezet. Dus weet niet of het een aanrader is.

 8. Big Jhonn Big Jhonn says:

  Voor het geld kan je beter naar de wallen gaan, daar heb je meer succes….

 9. Lotte Lotte says:

  Goed en overzichtelijk opgezet . Veel kans op dates ook voor de mannen (ook vrouwen overdrijven nog wel eens over hun populariteit hoor…) de verhoudingen zijn redelijk goed verdeeld dus lang niet zo extreem als wordt beweert. Toch is dit niet de ideale site voor een echte affaire maar meer voor de vlugge “one hour ” stands ;mannen die na het vinden van een date eraf gaan worden dan al snel weer belaagt met allerlei aanbiedingen om vooral weer van de site gebruik te maken en omdat het voor vrouwen gratis is…. Zo snel je een date kunt vinden , zo snel ben je er ook weer af en dus ga je maar weer verder kijken en zo leven we met z’n allen nog lang in de Gloria Victoria tja het mes snijdt aan twee kanten nie waar !? Ook heb ik het idee dat in deze paralelle wereld het condoom nog niet is uitgevonden . Ook aardig wat labiel en borderline gedrag hier dus voor een echt leuk en stabielere date is het even zoeken

  • Harry Harry says:

   Ben al tijden op zoek naar een leuke date. Heb al verschillende sites bezocht & betaald, waaronder VM & OkC, maar zonder succes. En dat terwijl ik me niet heel kieskeurig opstel!
   Je geeft aan dat “dit niet de ideale site voor een echte affaire” is. Wat zijn volgens jou dan betere alternatieven?

  • nick nick says:

   Top reactie.
   Voor de man die wel evenwichtig is en echt de spanning zoekt is het een hele opgave om een betrouwbare date te vinden op niveau. Wellicht net zo moeilijk als voor een vrouw.
   Belangrijk om het te zien als extra spanning naast je relatie. Je man/vrouw … kids is waar het echt om gaat.

  • nick nick says:

   Verkeerde mail adres

 10. anne anne says:

  Ik ben een vrouw en heb de stoute schoenen aangetrokken. Er schrijft iemand dat een aantrekkelijke vrouw overal wel iemand kan vinden. ….. echt niet, het staat toch ook niet op mijn voorhoofd ik heb zin in sex met jou! Dat weet je toch ook niet als je als vrouw een leuke man ziet ……. niet alle mannen willen sex met een vreemde.
  Ik heb een hele lieve, fijne, lekkere en betrouwbare minnaar gevonden. Ik date al bijna een jaar met hem. Ik wil niet oud worden zonder passie in mijn leven maar ik ben wel gelukkig met de vader van mijn kinderen. Victoria Milan bood uitkomst voor wat ik zo miste in het leven. De site vind ik wel goed, alleen slecht te gebruiken op je mobiel …. groot nadeel maar daar zouden ze iets aan gaan veranderen.

 11. Nr3145 Nr3145 says:

  Site ziet er redelijk goed uit maar is een complete scam .. Zie hieronder de reactie van een ‘Belgische’ richting een profiel uit A’dam: Als dit geen google translate is dan weet ik het ook niet!!
  Gisteren, 20:31 nr3145 (jij)(?)
  Waarom stuur je iemand in Amsterdam een wink ..? What’s the point?
  Het nut ontgaat me volledig.

  Hello!
  Ik hield van je profiel, en weet je, ik wil graag een praatje met je. Maar ik kan hier niet vaak. En misschien heb je zou kunnen hebben mij schrijven naar mijn inbox. Hier is mijn e-mail: lesandria@mail.com
  Ik hoop dat u zal schrijven. Of u kunt uzelf laten me uw e-mail en ik zal schrijven. Ik wacht op uw brief of e-mail.

  Ergo, VM is a scam and don’t go there

 12. Dennis Dennis says:

  Dit is uitgebreider en beter dan Second Love als je het mij vraagt. Zeer vermakelijke website. Aanradertje dus! Dennis

 13. Ronald Ronald says:

  VictoriaMilan was vele jaren geleden redelijk goed. Nu, vind je veel betere sites. Maar de site is echter niet zo slecht als de meeste reviewers impliceren.

  Nepprofielen? Ja, ik weet zeker dat ze veel bedriegers hebben! Oplichters? Ja, ik weet zeker dat er ook tal van oplichters zijn. Maar ze hebben ook echte authentieke profielen. Dat is een feit! Het aantal vervalsingen steeg echter in de afgelopen jaren en dat is de reden waarom ik liever gebruikmaak van andere sites die toch een betere kans op succes bieden dan VictoriaMilan.

  Geloof niet altijd al die 5-sterren beoordelingen, net zo goed als je niet alle 1-ster beoordelingen moet geloven. Maak een profiel aan op VictoriaMilan, evenals op de concurrerende sites en ontdek welke site jou het meeste aanspreekt. Er is nooit EEN beste site; het hangt er helemaal vanaf van waar jij je prettig voelt.

 14. huys kristien huys kristien says:

  Hoelang is deze site gratis want ik moet verder met mijn huwelijk ook vanwege mijn handicap , dus ik ga ermee ophouden !

 15. trol010 trol010 says:

  victoria milan is als een droom. en dromen zijn bedrog ! een mooie vrouw die op een avontuurtje uit is kan overal mannen krijgen , in de bus , supermarkt , sportschool , de bar , op straat en als ze de hond uitlaat en die heeft victoria milan echt niet nodig.

 16. top top says:

  Heerlijke sexdate gehad door deze website. Super aanrader! Maar niet heus.

 17. Piet Piet says:

  Ik kan victoria milan zeker aanraden. Nadeel is dat je wel een lidmaatschap moet afsluiten om goed gebruik te maken van alles en dit is zeker niet de goedkoopste seksdatingsite. Aanbod en verhoudingen man/vrouw is redelijk.

 18. Joni Joni says:

  Super fijne website. Het is echt makkelijk om te gebruiken en ze hebben allerlei tips om alles zo discreet mogelijk te houden. Super spannend!

 19. Vannessa van straten Vannessa van straten says:

  Victoria Milan heeft mij een ontzettende boost gegeven in het leven. De aandacht en het flirten met alle gespreksonderwerpen die thuis niet te bespreken zijn. Ik ben precies waar ik wil in mijn leven, maar zocht naar een ruimdenkende partner. Victoria Milan is meer dan een site voor mij.

 20. bou bou says:

  dat er mensen zijn die geloven in onbenulligheid
  van deze site waar de meeste profielen die hier op staan zijn niet echt of niet actief zijn,
  welke zich laten raden na weken pas berichten sturen van bedankt voor je berichtje
  zo ook een leuke reacties sturen
  zoals mooie foto heb jij waar blijkt dat je zelf geen foto heb maar ze vinden je wel knap
  en dan nog dit dat je betaald ok maar waarom betalen als je je weer wil uitschrijven a 29 euro per uitschrijving is bij mij al helemaal duidelijk. Kortom fake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑