datingsite parship

Home » Tinderdating.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 9th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

Tinderdating.nl – Kosten, Review en Ervaringen


Tinderdating.nl is een online datingplatform, niet te verwarren met de bekende app Tinder. Deze website staat hier los van. Op Tinderdating.nl vind je profielen van zowel mannen als vrouwen en soms ook stellen die op zoek zijn naar een spannend contact of afspraakje. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je een serieuze relatie zoekt. Ook daarvoor kun je hier in principe terecht, maar de website lijkt zich meer te richten op de snelle en vluchtige contacten.

Eenvoudig aanmelden

Je hebt op deze datingsite binnen enkele minuten een profiel aangemaakt. Zodra je een profiel hebt kun je in contact komen met andere leden. Je kunt ze een flirt sturen, een berichtje zonder tekst waarmee je laat weten dat je deze persoon leuk vindt. Je kunt vervolgens afwachten of je een reactie krijgt, of zelf een bericht versturen. Het bekijken van profielen is gratis, maar zodra je flirts en berichten wilt sturen moet je hiervoor betalen. Je kunt hiervoor credits kopen. De bedragen die hiermee gemoeid zijn worden niet op e website getoond, deze zie je pas als je bent aangemeld en daadwerkelijk credits wilt gaan kopen.

Tinderdating.nl werkt met fictieve profielen

Sinds enige tijd vermelden datingsites het over het algemeen op hun website als er met fictieve profielen wordt gewerkt. Deze informatie staat weliswaar in de kleine lettertjes onderaan de website, maar het wordt wel gemeld. Dus wees op je hoede als je een contact aangaat via Tinderdating.nl. Een fictief profiel wordt beheerd door een medewerker van de website. Als je zo iemand een bericht stuurt krijg je dus wel gewoon antwoord. Alleen zal een “echte” afspraak er niet in zitten. Een fictief contact kun je wel gebruiken voor spannende chatgesprekken, een beetje vergelijkbaar met de 06 nummers voor telefoonseks uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. Het probleem is wel dat ieder bericht wat je via de website verstuurt betaald moet worden met credits. Vaak word je door zo’n fictief contact langdurig aan het lijntje gehouden. De verdiensten zijn immers voor de website als je berichten blijft sturen.

Geschikt voor flirten en snelle dates

De website van Tinderdating.nl is vooral geschikt om te flirten. Je kunt je er redelijk anoniem aanmelden omdat je maar weinig gegevens hoeft op te geven als je een account aanmaakt. Wees wel op je hoede voor het feit dat een deel van de accounts fictief is. Als je een beetje oplet kom je er snel genoeg achter of een account echt is of niet. Als je het gevoel hebt dat je met een fictief contact van doen hebt, verbreek het contact dan als je een fysieke afspraak wilt maken. Want dit zal je met een fictief profiel immers nooit lukken. Als het je alleen maar gaat om een spannende chat dan kan dat natuurlijk prima met een fictief persoon. Vaak is dit wel zo prettig, want het schept immers geen verdere verplichtingen.

Deze datingsite bestaat inmiddels niet meer. Wil je daten via Tinder? Kijk dan eens naar onze pagina over de “echte” Tinder!

 

 

 


Pluspunten van Tinderdating.nl

  • Aanmelden is erg eenvoudig en snel geregeld
  • Keuze uit een redelijk aanbod van leden

Minpunten van Tinderdating.nl

  • Het gebruik van fictieve leden kan als misleidend worden beschouwd
  • Betalen met credits voor het versturen van berichten kan de kosten snel laten oplopen
  • Nauwelijks informatie op de website te vinden, alleen de algemene voorwaarden die zeer juridisch zijn geformuleerd
  • Profielen zijn pas te raadplegen als je je eerst hebt ingeschreven

 

 

Tinderdating.nl kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van TinderDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

TinderDating actie en korting

Momenteel zijn er geen speciale acties of kortingen.

Tinder Dating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite TinderDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden geef hieronder jouw reactie!

 

TinderDating.nl

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2About the Author

AnoniemEén Ervaring Tinderdating.nl – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Funman Funman says:

    Dit is een chatesite die het geld uit je zak klopt ze beloven veel maar komen geen afspraak na allemaal nep profielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑