datingsite parship

Home » Snapdate.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 10th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Snapdate.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Snapdate.nl is een online datingplatform waar je gemakkelijk en laagdrempelig erotische contacten kunt leggen. Je doet dat door allereerst een gratis account aan te maken. Dat is snel geregeld, je hoeft hiervoor alleen je gegevens in te vullen op het aanmeldscherm. Gebruik een schuilnaam, zo kun je je privacy optimaal beschermen. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je dit invullen met wat persoonlijke informatie. Je kunt iets over jezelf vertellen en waar je naar op zoek bent. Een foto bij je profiel vergroot de kans op reacties aanzienlijk. Als je bent ingelogd kun je actief op zoek naar een spannend contact.

Snapdate richt zich vooral op online contacten

Als je de website van Snapdate bezoekt krijg je een pop-up scherm te zien. Hier wordt aangegeven dat Snapdate vooral bedoeld is voor online entertainment. De meeste van de vrouwelijke profielen zijn dan ook fictief. Deze personen bestaan niet echt. Je kunt er geen fysieke afspraak mee maken. De berichten die je ontvangt zijn gemodereerd. Dit hoeft geen probleem te zijn, als je je dit maar voldoende realiseert. Als je contact legt met het idee er een erotische date aan over te houden dan kom je in veel gevallen bedrogen uit. Als het je te doen is om een spannende chat dan kan deze vorm van erotisch entertainment heel prettig zijn.

 

 

 

Berichtenverkeer op Snapdate

Als je je aanmeldt bij Snapdate dan is dat gratis Wil je berichten kunnen versturen naar andere profielen dan moet je hiervoor credits kopen. Die koop je over het algemeen per bundel. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit. Houd in de gaten dat je credits niet terug kunt geven in ruil voor geld. Je zult ze dus gewoon op moeten maken. Als je de site wilt uitproberen is het raadzaam niet meteen een heel grote bundel te kopen. Credits zijn ook niet overdraagbaar aan iemand anders.

Pluspunten van Snapdate.nl

  • Een account aanmaken is simpel en snel geregeld
  • Een account aanmaken is gratis, evenals het bekijken van de profielen
  • Ruim aanbod aan vooral vrouwelijke members

Minpunten van Snapdate.nl

  • Snapdate is alleen bedoeld voor online entertainment
  • Fysieke afspraken zijn in de meeste gevallen niet mogelijk
  • De kosten kunnen ongemerkt flink oplopen omdat er met credits wordt gewerkt

 

 

 

 

 

Snapdate kosten abonnement

De actuele prijs van Snapdate kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Passiechat.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze website.

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Snapdate.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met Snapdate.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Snapdate? Geef hieronder jouw reactie!

Snapdate.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Snpadate Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑