datingsite parship

Home » SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan SF.Dating logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

6

SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen

 

Een website waar je een geheime liefde kunt vinden of een leuke flirt. Dit is de beste omschrijving voor de website van SFDating. Hier kun je op een discrete wijze in contact komen met leuke mannen en vrouwen. Het is een datingsite die net even wat anders is dan de datingsites die je al gewend bent. Dit is omdat het allemaal om discretie draait. Ben je getrouwd of heb je al een relatie en wil je graag wat spannends beleven dan is SFDating de website die je bezocht moet hebben. Hier is een groot ledenbestand en je zal dan ook altijd een leuke man of vrouw kunnen vinden om mee af te spreken. Het spreekt voor zich dat dit geen datingsite is waar je op zoek kunt gaan naar een nieuwe relatie. Je weet natuurlijk nooit hoe het gaat lopen maar in eerste instantie is dit echt een website om een tweede liefde te vinden of om lekker te flirten. De website is zo gemaakt dat je ook echt anoniem bent. Wel is er een strenge controle op de leden. Dit maakt het ook dat het een datingsite is waar geen fakers te vinden zijn. Mocht je deze toch tegenkomen dan kun je dit doorgeven en dan zullen deze onmiddellijk worden verwijderd.

Duizenden leden zoeken een date

De website laat op de homepage zien hoeveel hoeveel nieuwe leden er zich de afgelopen tijd hebben aangemeld. Daar kun je ook aan zien dat het een website is die steeds meer mensen aanspreekt. Er zijn op dit moment duizenden leden en er zijn ook veel leden die snel op zoek zijn naar een date. Wil jij ook graag snel daten dan kun je dit gewoon aangeven en dan zal je zien dat er ook voldoende andere leden zijn waar je graag snel mee in contact zal komen.

 

 

Zoek je mannelijk contact? Dan krijg je het TopMembership gratis

Ben jij op zoek naar een man (en dat geld voor de hetero vrouwen) dan wordt je na inschrijving zelfs gratis Topmember. Je maakt zo geheel gratis gebruik van het (normaliter betaalde) TopMember abonnement. Als jij een vrouw zoekt wordt je bij aanvang gratis Member en kunt betaald opwaarderen naar TopMember. Een abonnement op SF is niet duur en als man heb je hier – met een actieve instelling- veel kans om leuke vrouwen te ontmoeten. Leuke foto’s (al dan niet discreet afgeschermd) helpen natuurlijk dus zet die er bij.

Discreet

Aan alles is gedacht. De SF website kan discreet bezocht worden en is met SSL beveiligd. Ook voor je mobiele apparaat (smartphone of tablet) is er een speciale website/applicatie waar  o.a. ook de chat functie beschikbaar is. De site discreet bezoeken op je telefoon is erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het hoeft niet lang duren voor je de eerste spannende contacten hebt gelegd. Doordat er dagelijks vele nieuwe leden bij komen is het ook steeds weer een verrassing met wie je contact gaat leggen en met wie je af gaat spreken. Via deze datingsite kun je vele leuke nieuwe mensen leren kennen en daten hebben die je leven een stuk interessanter maken.

 

SF.Dating screenshot

 

SF Dating abonnement

Prijs 1 maand

€ 33,99
€ 33,99
 • TopMember

Prijs 3 maanden

€ 22,30
€ 22,30
 • TopMember

Prijs 6 maanden

€ 15,90 p.m.
€ 15,90 p.m.
 • TopMember

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste SF.dating lidmaatschap kosten €11,70 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van “SF Dating” kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van SF.Dating neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

SF.Dating actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Er wordt ca 1 x per maand een email met aan aanbieding verstuurd. Deze worden vanuit SF verstuurd aan Gratis members die hebben geopteerd voor het ontvangen van deze mails.

Meer over SF.dating

Op de pagina “privacy” vermeld SF duidelijk dat zij uitsluitend en alleen zuivere profielen toelaten. Fictieve members of members die commerciële doelen nastreven zijn niet toegestaan. Het strikte beleid op SF zorgt – al sinds de oprichting in 2009 – voor een zuiver en authentiek member bestand.

SF.Dating opzeggen en account verwijderen

SF Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite SF. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt je andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SF? Geef hieronder jouw reactie!

SF.dating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

Anoniem6 Ervaringen - SF.Dating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. DatingSiteSpeurder DatingSiteSpeurder schreef:

  Het verbaasd mij dat één van de weinige sites, zoals SF.dating (en adultmatch) waarop geen fake-profielen aanwezig zijn zo’n slechte review/score krijgt. Heb diverse sites bezocht en de een na de andere bevat niets anders dan fake-profielen en zijn puur erop uit om geld los te peuteren.

  Echter bij SF.dating is mijn ervaring TOTAAL anders, eerlijke contacten en heb niet 1 keer het idee gehad met een nepper te schrijven/spreken.

  SF.dating is een betrouwbare goede site met goede functionaliteit, alleen de zoek functionaliteit zou wel een tikje beter kunnen na mijn mening (mbv zoekparameters vasthouden / vastleggen in een profiel).

  • Joris Joris schreef:

   Hoezo? SF Dating krijgt hier toch gewoon een positieve review en goede score.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Het lukt zelfs de ‘grootste’ datingsites niet een redelijk bestand aan vrouwen te herbergen, dus een niche site als SF zal dat zeker niet lukken. Alle datingsites die gericht zijn op erotiek en iets van ‘secret’ in de naam hebben trekken hoogstens een heel leger mannen aan maar nauwelijks vrouwen. Het is de taak van dit soort datingsites om dit feit te verdoezelen, te verzwijgen, of om er over te liegen. Trap er niet in.

 2. basbas basbas schreef:

  Dat is typisch. Ik ben member op Sf en ik heb de ondergaande review nagetrokken. Het opgegeven aantal (64) blijkt voor geen kant te kloppen. Het is nu 22 augustus (wat een toeval overigens…is nu precies 2 maanden later) en ik zie bij dezelfde zoekopdracht precies 10 x zoveel vrouwen WO opgeleid; te weten 642. Dat is meer dan 10 zoveel. Er zijn zeker niet 10 x zoveel vrouwen bijgekomen in de laatste 2 maanden dus dat getal van die review klopt dan ook totaal niet.
  Heeft deze meneer nu een typefout gemaakt? Is hij vergeten de nul erachter te zetten? Of is er bewust een te laag getal in die review gezet? Waarom zou iemand dat dan doen? Wat is het nut om verkeerde informatie te geven? Is dat een concurrent misschien?

  Om met de deur in huis te vallen. Mijn verhaal. Ik heb op SF al diverse keren een betaald abonnement gehad en tot op heden altijd succes gehad. Natuurlijk wil je als man altijd meer vrouwen. Er kunnen er nooit genoeg zijn natuurlijk want dan kun je namelijk superkritisch worden.
  Maar hoe dan ook. Mijn ervaring is nu juist dat er toch echt voldoende dames op SF zitten. Er zijn op SF ook geen fakers. Ik ben ze nog nooit tegengekomen in elk geval. Contact leggen lukt mij steeds. Ik ben ook momenteel wel weer voorzien..
  Ik gun andere mensen ook contact. Wel een tip voor de mannen. Wees niet gemakzuchtig. Maak er werk van om iemand te winnen. Het gaat erom dat je iemand weet in te palmen en haar vertrouwen weet te winnen. Als dat lukt ben je ‘in the game’! Succes jongens

 3. ralf ralf schreef:

  Op sf dating zijn redelijk veel mensen ingeschreven. Maar het grootste deel hiervan heeft de website al meer dan een 1 jaar niet meer bezocht. Hierdoor lijkt het alsof er veel leden zijn. Als je selecteert op alle vrouwen tussen de 25 en 45 jaar in nederland met een hbo en wo opleiding die de site de afgelopen 6 mnd hebben bezocht, dan zijn het er slecht 64. De afgelopen 3 maanden 21. De afgelopen maand 9. Kleine kans van slagen dus

 4. Jvdk Jvdk schreef:

  Na 3 maanden de website gebruikt te hebben, werd mijn profiel plots geblokkeerd en mijn berichten verwijderd door de redactie.

  Ik kreeg een vage mail op mijn e-mailadres dat er een ander gelijkaardig profiel zou zijn, en of ik daar een verklaring voor had. Aangezien ik niet wist waar het om ging kon ik dit natuurlijk niet verklaren. Toen ik dat terug schreef, kreeg ik de vraag waar ik de foto’s uit mijn profiel vandaan had. Nou die waren gewoon mijn profielfoto’s van Facebook.

  Toen ik dat antwoordde en vroeg mijn profiel weer te activeren, kreeg ik geen antwoord meer. Ik had niet meer de kans mijn berichten te lezen of de mensen met wie ik in contact was te waarschuwen. 3 maanden website voor niks!!!

  De redactie is heel onprofessioneel en ageert op basis van vermoedens. Hun schrijfstijl is heel agressief en beslissingen zijn op vermoedens gebaseerd. De “medewerkster” met wie ik in contact was lijkt me overigens zelf fake (doet zich voor als vrouw, maar schijft (wetenschappelijk onderzocht) als een man). Waarschijnlijk is dit een éénmansbedrijf, dat zich van verschillende namen bedient.

  Over de site zelf: gebruiksvriendelijk, dat wel. Verder zitten er heel veel mannen en heel weinig vrouwen. De vrouwen krijgen gratis een topmember profiel, waardoor veel vrouwen even snel een profiel aanmaken om er nooit meer naar om te kijken. Je moet honderd berichten schrijven om één antwoord te krijgen.

  Verder is de site met 34 euro per maand ook heel erg duur en is er geen proefabonnement voor een paar dagen, om de site uit te proberen.

  Alles samen vind ik het dus niet eens jammer dat mijn profiel verwijderd werd. Maar de manier waarop is oneerlijk en ik wil iedereen hiervoor waarschuwen.

  De redactie zal dit waarschijnlijk ontkennen, maar iedereen die aan mijn review twijfelt mag mij per e-mail contacteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑