datingsite parship

Home » Sexfate.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op september 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Sexfate.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Via de website Sexfate kun je in contact komen met members die op zoek zijn naar spannende seks. Buitenseks, SM of een trio. Je kunt bij het aanmaken van een profiel zelf aangeven in welke categorie je wilt dat je oproep wordt geplaatst. Als je eenmaal een account hebt kun je zoeken in de oproepen van andere members om te zien of er iemand is met wie je contact zou willen opnemen. Je kunt via zoekfilters het aantal resultaten beperken tot een bepaalde categorie en regio zodat je niet te veel zoekresultaten krijgt.

Seks entertainment

Deze datingsite van The Right Link heeft vooral entertainment tot doel. Dit houdt in dat het vooral gaat om online sekscontact, bedoeld voor volwassenen. In de algemene voorwaarden wordt vermeld dat het expliciet niet het doel van Sexfate is om fysieke afspraken tot stand te laten komen. Dit betekent dat deze website op ruime schaal gebruik maakt van fictieve profielen. Dit zijn profielen van personen die niet echt bestaan. Je kunt er alleen contact mee krijgen via de website door het sturen van berichten. De reacties die je krijgt worden verstuurd door medewerkers van de Sexfate. Op zich is hier natuurlijk niet zoveel mis mee, als je je maar realiseert dat er geen afspraak gemaakt kan worden voor een erotische ontmoeting. Ook is het vaak zo dat de antwoorden die worden verstuurd nadrukkelijk uitnodigen om weer een reactie te sturen, hier verdient de eigenaar van deze website immers zijn inkomen mee.

Online sekscontacten

Wanneer je op zoek bent naar online sekscontacten dan is Sexfate een website waar je met een gerust hart een account kunt aanmaken. Dit is gratis, je betaalt alleen als je berichten naar andere members wilt sturen of als je wilt reageren op een bericht van een ander member. Je betaalt het versturen van berichten met credits. Deze kun je los kopen met je smartphone, maar dan betaal je de hoogste prijs. Als je een bundel credits koopt, die je afrekent met onder andere iDeal of een creditcard, ben je goedkoper uit. Hoe groter de bundel, hoe lager de prijs per credit.

Wees voorzichtig met het maken van afspraken

Komt het wel tot een afspraakje? Wees dan enigszins op je hoede. Je gaat immers iemand ontmoeten die je niet kent. Spreek af op een neutrale plaats, het liefst niet op een afgelegen plek. Doe je dat wel, vergewis je er dan van dat je niet beroofd of overvallen kunt worden. Dit risico loop je nu eenmaal bij het maken van dit soort afspraken. Maak goede afspraken over wat je wel en niet wilt en als er betaald wordt voor seks, spreek dan vooraf af wat het tarief is.


Pluspunten van Sexfate

  • Het aanmaken van een account is gratis
  • Keuze uit verschillende categorieën

Minpunten van Sexfate

  • Er wordt gebruik gemaakt van fictieve profielen waarmee het niet mogelijk is een fysieke afspraak te maken
  • Berichtenverkeer wordt betaald met credits, waardoor de kosten ongemerkt hoog kunnen oplopen

 

 

Sexfate Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Sexfate.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Sexfate.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seksdating websites en apps maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites en apps aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

Sexfate.nl opzeggen en account verwijderen

Sexfate.nl Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Sexfate.nl. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Sexfate? Geef hieronder jouw reactie!

 

Sexfate.nl – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Sexfate.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑