datingsite parship

Spannende Date

Laatst bijgewerkt op januari 28th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen

 

De datingwebsite Sexcontactoproep is een site waar je een profiel kunt aanmaken als je op zoek bent naar een seksdate of een relatie. Je vindt er mensen uit het gehele land, als je de website bezoekt word je getrakteerd op een verzameling foto’s van knappe dames die op zoek zijn naar een leuke date. De site richt zich duidelijk alleen op mannen die op zoek zijn, want tussen de profielen vind je geen enkele man.

Aanmelden is snel geregeld

Als je je wilt aanmelden op Sexcontactoproep dan hoef je alleen maar wat gegevens in te vullen. Je geboortedatum is verplicht, omdat deze website uiteraard alleen toegankelijk is voor personen van 18 jaar en ouder. Nadat je account is aangemaakt kun je je profiel aanmaken en er foto’s bij plaatsen. Nu kun je ook de profielen van andere leden bekijken. Als je niet bent ingelogd is dit niet mogelijk, de privacy is daarmee redelijk gewaarborgd.

Berichten versturen kan alleen tegen betaling

Het aanmelden is gratis op Sexcontactoproep. Maar als je berichten wilt versturen naar andere leden moet je hiervoor credits kopen. Het versturen van berichten wordt per bericht betaald. Ook het lezen van de berichten kan alleen tegen betaling van credits. Dit maakt het wat lastig om een inschatting te maken van de te maken kosten. Je kunt dit natuurlijk zelf wel goed in de gaten houden door op te letten hoeveel credits je hebt gekocht. Je kunt credits betalen op verschillende manieren, onder andere met een creditcard.

Entertainment met fictieve profielen

Zoals veel datingsites maakt ook Sexcontactoproep gebruik van zogenaamde fictieve profielen. Dit zijn profielen van niet bestaande personen die worden beheerd door moderatoren. Je kunt zo’n persoon wel berichten sturen en je krijgt ook antwoord, maar een afspraak maken zal er niet in zitten. Je herkent dit soort profielen vaak aan het feit dat er ontwijkend wordt gereageerd als je vraagt om een mailadres of telefoonnummer.

Is deze vorm van dating wel eerlijk?

Je kunt je afvragen of deze vorm van dating eerlijk is of niet. Feit is dat het wel duidelijk is dat er sprake is van fake profielen. Het is overduidelijk dat een vrouw niet bestaat als zij totaal niet reageert op een verzoek om een afspraak te maken zelfs als jullie elkaar al langer “kennen”. Als je alleen uit bent op een opwindend chatgesprek dan is dat niet zo’n probleem. Als je graag echt een date wilt dan kun je je beter inschrijven op een site die niet met dit soort profielen werkt.


Pluspunten van Sexcontactoproep

  • Een snelle en simpele manier om met mensen in contact te komen
  • Eenvoudige aanmeldingsprocedure
  • Ruime keuze aan dames in alle regio’s van Nederland

Minpunten van Sexcontactoproep

  • De kosten voor het versturen van berichten zijn vooraf niet bekend, deze zie je pas als je je hebt aangemeld en bent ingelogd
  • Er wordt gebruik gemaakt van entertainment profielen, hiermee kun je geen fysieke afspraak maken

 

 

SexcontactOproep kosten abonnement

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van SexcontactOproep.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Zoek Sexdates neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

NieuwSexcontact.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

SexcontactOproep opzeggen en account verwijderen

SexcontactOproep Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Nieuw SexcontactOproep. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met SexcontactOproep.nl? Geef hieronder jouw reactie!

SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

SexcontactOproep Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

AnoniemEén Ervaring SexcontactOproep – Kosten, Review en Ervaringen

  1. Kenny Kenny says:

    Ik zou graag mij afmelden volledig opzeggen van dit spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑