datingsite parship

Home » SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op maart 12th, 2018 | door Welke online datingsite?

64

SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 

Zin om serieus werk te maken van je flirt technieken bij een groot aantal beschikbare singles? Dan zit je helemaal goed op de datingsite serieusflirten.nl. Op deze site vind je duizenden mannen en vrouwen die net als jij single zijn en op zoek zijn naar een leuke, gezellige of spannende date. Het is hoe dan ook al spannend om weer in contact te komen met leuke vrijgezelle dames of heren en hier heb je keuze uit veel verschillende profielen van potentiële kandidaten uit zowel Nederland als België.

Toegang door aanmaak account

Om toegang te krijgen tot deze rijkdom aan keuze zul je een eigen account moeten aanmaken. Hiervoor hoef je enkel maar naar de website te gaan en je gegevens in te voeren, een wachtwoord aan te maken en een gebruikersnaam te kiezen. Vervolgens kun je gelijk aan de slag om je profiel dusdanig persoonlijk te maken, dat iedereen gelijk door heeft met wie ze te maken hebben. Je wilt uiteraard een goede eerste indruk achterlaten en eruit springen in het overzicht van alle talrijke profielen. Door jezelf met humor en zorgvuldigheid te presenteren, val je geheid op en zullen de dames naar je toekomen als motten naar een vlam. Het is dan aan jou om te bepalen met wie je verder in contact wilt komen.

Betalen voor berichten

De handige zoekfunctie maakt het heel gemakkelijk om tussen alle profielen de juiste te ontdekken. Door te filteren op bepaalde kenmerken, zoals leeftijd, woonplaats of andere belangrijke aspecten die voor jou belangrijk zijn, krijg je gelijk die profielen in beeld die hier het meest mee overeenkomen. Zo hoef je niet eindeloos alle profielen door te lopen, maar kun je erop vertrouwen dat de meeste profielen van deze vrouwen enigszins weergeven, waarnaar jij op zoek bent. Zodra je iemand gevonden hebt, die je aanspreekt, kun je bekijken of je verder in contact wilt komen. Je kunt de betreffende dame dan een bericht sturen. Voor de eerste kennismaking en de verdere gespreksuitwisseling zul je moeten betalen. Hiervoor koop je een aantal credits die worden ingezet tijdens de conversatie. Je kunt hier op verschillende manieren voor betalen.

Spannende dates

Op de datingsite serieusflirten.nl kun je terecht voor verschillende soorten contacten. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om het flirten gelijk een stapje hoger in te zetten en dames uit te nodigen voor een eenmalig, spannend treffen. Indien je intenties zijn een leuke seksdate te scoren, dan kun je hier zeker ook goed terecht. Geef hiervoor duidelijk in je profiel aan waarnaar je op zoek bent en laat ook de zoekfunctie je hierbij helpen. Er zijn genoeg single dames die hier zeker voor open staan. Indien je te veel vraag krijgt, kun je altijd nog de e-mail notificaties uitzetten.


Pluspunten van serieusflirten.nl

 • Profielen worden gecontroleerd
 • Aanmaak van een account is gratis
 • Ruime keuze uit duizenden profielen van dames
  Duidelijke vermelding van tarieven

Nadelen van serieusflirten.nl

 • Betaalde diensten voor het versturen van berichten, in de vorm van credits
 • Er wordt gewerkt met nepprofielen

 

 

Serieus Flirten Kosten

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Serieus Flirten kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

SerieusFlirten.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over deze datingsite

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

SerieusFlirten Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met SerieusFlirten. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over SerieusFlirten.nl? Geef hieronder jouw reactie!

 

SerieusFlirten.nl Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

2.5About the Author

Anoniem64 Ervaringen - SerieusFlirten.nl – Kosten, Review en Ervaringen

 1. peter peter says:

  Nepzite. Zodra je op neutraal terrein wil afspreken dan komen de smoesjes. Dus heren trap er niet in

 2. Liefhebber321 Liefhebber321 says:

  Mijn ervaring is als alle bovenstaande. Het is tijd dat de ACM ingrijpt en deze en alle andere soortgelijke sites met dwangsommen verwijdert.
  Schrijf je niet in. Verschillende profielen met dezelfde foto’s van dezelfde vrouwen alleen onder andere naam en andere woonplaats. Goed gecontroleerd!. PURE OPLICHTING. Profielen zijn zo lief totdat je aangeeft jouw profiel te verwijderen. Dan lusten de honden er geen brood van.

 3. Ben Naaktgeboren Ben Naaktgeboren says:

  Hier NOOIT een account aanmaken. De site is alleen nep. Je krijgt opeens 100 nepvrouwen per week, die allemaal in jouw buurt wonen. Het account is niet op te zeggen. Ik heb geschreven dat ik 100 jaar ben, 1.30 lang en heel dik. Foto ook verwijderd. Ik krijg iedere dag nog heel veel e-mail van vrouwen die me een heerlijk kereltje vinden.

 4. Pieter Pieter says:

  Ben er ook ingetuimeld, Ze beloven alles, en sexmaatjes willen ze maar al te graag. Heeft mij ook veel geld gekost, daarom trap er niet in. Als je dan toch elders wil neuken ben je beter af met een leuk hoertje dat je terplaatse kunt uit kiezen. Dan krijg je waar voor je geld. Dus als je in de voor waarden ziet staan dat ze met fictieve vrouwen werken, omdat ze gewoon niet bestaan. NIET INSCHRIJVEN dus.

 5. johannes ratering johannes ratering says:

  dit is de reinste van onreinste flessentrekkerij heeft niks met flirten te maken zelfs belgische fake studenten ik heb veelgeld verloren maar bener ingeslaagd dit tuig met smerige slachthuisfotoos je enige menswaardig te ontnemen leukvoor de belasting kan het leefklimaat toch nog gered worden door dit tuig vanhet internet te halen en de nette aangeklede dames die zijn echt fake Fiona bedankt Voiletaverpleegkundige ?

 6. Fonfire Fonfire says:

  Ben 54, getrouwd, en krijg de mooiste vrouwen te zien van jongere leeftijd. Wel top foto’s. Geen 06 of mail dus fake, maar goed er moet wel verdiend worden. Standaard teksten van de dames. Maar is er dan niemand die een date versiert?

 7. Willem Willem says:

  Jongens…wat willen jullie nu? Je gaat zelf op deze site zitten. Een site die van zichzelf zegt entertainment(dus fake)profielen te hanteren waar afspreken niet mogelijk mee is. Dan weet je toch genoeg???? Al dit soort sites hebben dezelfde voorwaarden en allemaal gebruiken ze nepprofielen.
  Wordt volwassen en trap er niet in. Ga niet op dit soort sites je geld vergooien. In het casino heb je meer kans op de “hoofdprijs” dan hier op dit soort sites. En zolang er een markt voor is (alle stommerds die hiervoor betalen) blijven dit soort sites bestaan.
  Dus doe niet zo puberaal

 8. Jos de Rooy Jos de Rooy says:

  Alleen maar Dames welke ellenlange gesprekken je ontlokken met vragen als ben je Vrijgezel of heb je kinderen, en ga zo maar door en je credits tikken weg In 3 dagen € 120,– aan credits gekocht met vele dames contact gehad, ik bemerkt dat ik veel zelfde reacties krijgt dus kennelijk eenzelfde medewerker van die site, geen enkele dame welke mij prive wilde prive Mailen of wilde bellen alle dames hadden een ongeveer eenzelfde luidende antwoord hierop, Kortom 120 armer en geen enkel contact opgedaan dus conclusie OPLICHTING Overigens de antwoorden van deze dames zijn ongeveer gelijk luidend dus opeenzelfde training gezeten!!!

 9. sranangman sranangman says:

  Allemaal NEP profielen. en ze hebben allemaal het zelfde smoesjes,: je vraag ze e-mail en dat krijg je niet, je vraag ze nummeren dat krijg je ook niet, en altijd maar zeggen dat ze jou via deze site beter wil kennen dus je krijg geen telefoon nummer en haar e-mail!!

 10. Eelko Eelko says:

  Super fake
  Jammer weer dat hier niets aan gedaan word.
  Al die perfecte vrouwen voor ons die zogenaamd om de hoek wonen en die allen pries willen wat jij wilt.
  Bestaat er niet een link voor zoiet wat wel echt is? weet iemand dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑