datingsite parship

Home » Sekshookup – Kosten, Review en Ervaringen
Spannende Date

Laatst bijgewerkt op oktober 16th, 2016 | door Welke online datingsite?

11

Sekshookup – Kosten, Review en Ervaringen

 

Als je een erotische datingsite wil bezoeken dan kun je een kijkje nemen op Sekshookup. Het is een online plek waar je mensen kunt ontmoeten voor een sexdate. Je kunt je hier gratis aanmelden en je kunt hier dus gratis komen kijken. Het voordeel van Sekshookup is dat de site ook mobiel bereikbaar is. Waar je ook bent, met je telefoon kun je altijd een bezoekje brengen aan de site, ook de contacten kun je goed raadplegen. Je kunt dus flexibel op iedere locatie een sexpartner zoeken.

Sekshookup.nl gratis ontdekken

Doordat Sekshookup gratis is, kun je zelf ontdekken wat je voordelen zijn. Je gaat een gebruikersnaam opgeven en je geeft je voorkeuren aan. Dan kun je je leeftijd invoeren en activeer je je eigen profiel via je mail. Het is volledig anoniem en discreet. Je persoonlijke gegevens worden dan ook niet vrij gegeven aan derden. Er zijn wel kosten verbonden aan Sekshookup, maar dat is wanneer je toegang wil tot alle functies. Je betaalt dan bijvoorbeeld tien euro voor tien credits en tachtig euro voor honderd credits. Hoe meer credits je neemt, hoe goedkoper het wordt.

Voordelen Sekshookup

Het leuke aan Sekshookup is dat er een vrij nieuw ledenbestand actief is. De website is mooi en je krijgt een gratis credit wanneer je je aan gaat melden. Je betaalt vervolgens per bericht. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent en bij deze site wordt daar ook alles aan gedaan. Zorg dat je ook weet wat jouw voordelen zijn als je van Sekshookup gebruik gaat maken.

Veiligheid Sekshookup

Je kunt de website Sekshookup.nl veilig gebruiken, alles is discreet en anoniem. Je kunt er ook echt op rekenen, steeds meer mensen maken daar gebruik van en kijken hier ook naar. Je wil niet meteen dat anderen weten wie je bent, maar daar hoef je je hier dan ook geen zorgen over te maken. Het is en blijft anoniem en daar kun je nu zelf achter komen als je je ook gratis aan gaat melden bij Sekshookup.

Beoordeling Sekshookup

Sekshookup is een leuke ontmoetingsplaats welke goed toegankelijk is, zowel via de laptop, iPad als via je mobiele telefoon. Als je zin hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en je bent onderweg, geen probleem. De website is mobiel goed bereikbaar waar jij je voordeel mee kunt doen. Daarnaast is het fijn om te weten dat je er eerst gratis gebruik van kunt maken en vervolgens kun je als je dat wenst credits kopen. Er zijn in het begin dus geen kosten aan verbonden. Ervaar nu ook wat de voordelen zijn van Sekshookup door er zelf gebruik van te maken. Dus ben je op zoek naar nieuwe mensen? Gratis aanmelden kan direct op Sekshookup en dan ervaar jij zelf wat jouw voordelen hier zijn!

 

sekshookup-kosten-screenshot

 

Sekshookup Kosten

10 Credits

€10,00
€10,00

25 credits

€22,50
€22,50

100 credits

€80,00
€80,00

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

De goedkoopste Sekshookup.nl credits kosten €0,72 per credit bij aanschaffing van 275 credits.

De actuele prijs van Seks Hookup kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Sekshookup.nl actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor deze datingsite

Verlopen acties en kortingen

Geen eerdere acties

Meer over Sekshookup.nl

Let op: Veel seks datingsites maken gebruik van fictieve profielen. Een deel van het aantal leden zijn dan fake. Het is dus mogelijk dat je contact hebt met een zogenaamde chatoperator in plaats van een “echt lid”. Lees daarom altijd eerst de voorwaarden van de website! Vaak worden deze datingsites aangeduid als een “entertainment dienst”. Wij hebben geen inzicht in de verhoudingen van echte leden tot fictieve leden. Lees daarom de ervaringen van andere bezoekers en de voorwaarden op de betreffende website.

SeksHookup opzeggen en account verwijderen

Sekshookup Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Sekshookup. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden over Sekshookup.nl? Geef hieronder jouw reactie!

SeksHookup Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3About the Author

Anoniem11 Ervaringen - Sekshookup – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Autofiets Autofiets says:

  Dus als je neuken wil als man om heel plat te zeggen, moet je naar de hoeren gaan als je geen vrouwen kunt versieren met geflikflooi.tenminste als je geld wil besparen.zijn er ook nog datingsite zonder nepprofielen waar je wel elkaar kunt ont moeten zonder dat je credits moet kopen?of zijn alle informatie over datingsite alleen maar lokkertjes om je te verlijden van het kopen van credits uiteindelijk.

 2. JAH JAH says:

  Ik had bij de eerste aanmaning al gezien dat sekshookup nep is voor doe je tijd niet in goeie geld niet weg Dit is pure oplichting
  Ik wil kijken als er een mogelijkheid is om te vervolgen zodat dit een strafzaak wordt
  misschien kan Interpol een handje helpen

 3. Ron Boon Ron Boon says:

  En het voordeel van seksdatingtoppers is een hele goede klanten service ! En je krijgt bij aanmelding netjes 3 gratis credits echt een aanrader !!

 4. Ron Boon Ron Boon says:

  99 % op internet wat seks dating betreft is helaas allemaal nep en FAKE alles is 100 % oplichting en diefstal om maar zoveel mogelijk geld te verdienen uit jouw zak !!!! Lees de algemene voorwaarden zeer goed door !!! Dan kom je tegen deze site kan fictieve profielen bevatten entertainment profielen zogezegd. Waar geen afspraak mee mogelijk is !!! En het hoofd kantoor zit in Roemenië waarom niet in Holland ??? Je word op de site maanden aan het lijntje gehouden door dikke trollen en chat operators die voor deze site werken en er dik voor betaald krijgen !!!!! Een foto als je die vraagt. Die krijg je niet omdat ze niet bestaan en fakers zijn !!!! Pure oplichting SEKSHOOKUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trap er niet in heren !!!!! Ik zelf ben nu lid geworden van SEKSDATINGTOPPERS !!!! En dat is een aanrader. Ik heb daar meerdere leuke geile dates gehad. Dus daar moet je wezen !!!!

  Ronny

 5. Tommy Tommy says:

  Heb al enkele dates gehad via deze site, een van de weinige goede dating sites!

 6. Henk Henk says:

  Waarom kunnen ze geen telefoon nummers doorgeven

 7. Mike Mike says:

  Nep nep niet doen

 8. Lepulmi Lepulmi says:

  Deze site I zo fake als je maar kan voorstellen.
  Niet doen, het is echt zonde van je geld,dit is net als andere sites waarvan je zou kunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑