datingsite parship

Home » Second Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites vreemdgaan

Laatst bijgewerkt op januari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

144

Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

Second Love is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan of zoek zijn naar een spannend contact naast hun relatie.

Vreemdgaan, Date en Overspel

Second Love is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love en daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar.

Gratis Second Love

Gratis lid zijn heeft een aantal beperkingen ten opzichte van betaalde leden. Zo kun met een betaald lidmaatschap zelf het initiatief nemen, chatten en reacties sturen naar andere leden. Als betalend member sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten. Hier door is de kans op een date velen malen groter! Doordat Second Love betalende leden bovenaan plaatst zul je niet veel fake profielen tegenkomen. Leden kunnen hun eigen profiel aanmaken en hierop foto’s en persoonlijke teksten plaatsen. Geef in je profiel goed aan wat je wensen zijn, zodat een kans op een succesvolle date groter wordt!

 

Anoniem

Bij Second love ben je zo anoniem als je zelf wilt. Wel vinden ze het belangrijk om fake profielen te weren. Hierdoor kun jij op een serieuze manier naar leuke dates zoeken. Zorg er dus voor dat je info wel een beetje klopt. Deze informatie is niet zichtbaar voor derden. Ze zorgen ervoor dat er discreet me jouw gegevens wordt omgegaan. Second love heeft een zeer populaire chatfunctie waarbij je online kunt flirten en vreemdgaan.

Inschrijven is zeer simpel, je hoeft enkel een gebruikersnaam en e-mailadres in te vullen. Voor sommige mensen is het wellicht handig om een tweede (geheime) email adres aan te maken. Dit kun je eenvoudig doen bij gmail of hotmail. Hierna hoef je nog enkel je profiel te activeren, dit doe je via je ingevulde mailadres.

Second Love app

Op dit moment is er nog geen Second Love App beschikbaar. De website is wel bereikbaar via je smartphone. Chatten via je mobiele telefoon kan problemen geven. Second Love werkt hiervoor aan een oplossing.

Second Love in de media

Eind 2013 ontstond er nogal wat ophef rondom datingsite Second Love. De SGP wilde de vreemdgaan datingsite verbieden of een bijsluiter verplichten waarop staat: „Let op. Vreemdgaan dupeert kinderen.” Minister President Rutte was echter van mening dat relaties en relatievorming behoren tot het privédomein van individuele burgers. Ondanks deze ophef zijn vreemdgaan websites nog steeds zeer populair!

Meer vreemdgaan datingsites

De laatste tijd zien we dat er steeds meer datingsites bijkomen die zich specifiek op vreemdgaan richten. Het nog relatief onbekende Victoria Milan is in Nederland hard bezig om meer naamsbekendheid te krijgen.

secondlove-kosten-screenshot

Second Love Kosten abonnement

1 maand

€ 69,90
€ 69,90
 • volledige toegang

2 maanden

€ 34,95 p.m.
€ 34,95 p.m.
 • volledige toegang

6 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • volledige toegang

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis toegang

Het goedkoopste Second Love abonnement kost €24,99 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven.

De actuele prijs van Second Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Second Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Second Love actie en korting

Op dit moment zijn er geen acties of kortingen

Verlopen acties en kortingen

Er zijn geen acties of kortingen in het verleden bij ons bekend.

 

Meer over Second Love

Second Love opzeggen en account verwijderen

Review Second Love

Populariteit ★ ★ ★ ★
Second Love is in Nederland nog altijd de bekendste datingsite als het om vreemdgaan gaat. Ze maken actief reclame op radio en TV. En af en toe horen we een politieke partij een waardeoordeel geven. Voorlopig blijft Second Love dus nog wel de populairste datingsite voor overspel.

Gebruikergemak ★ ★ ★
onlangs vernieuwde SL zijn complete website. De website is daardoor veel meer van deze tijd geworden. Hij is helder opgezet en navigeren voelt vertrouwd aan.

Functionaliteiten ★ ★ ★
Second Love heeft geen bijzondere functionaliteiten die noemenswaardig zijn. De datingsite beschikt over alle mogelijkheden die je verwacht.

Klantenservice ★ ★ ★
De helpdesk beantwoord jouw vraag binnen 24 uur. Vragen over de datingsite worden beantwoord via charlie@secondlove.nl. Voor overige vragen kun je terecht op info@secondlove.nl. Er is tevens een postadres beschikbaar voor wie daar de voorkeur aan geeft. Het posttbus adres is: Postbus 85209, 3009 ME ROTTERDAM.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van een lidmaatschap bij SecondLove zijn relatief duur op de korte termijn. Bij aanschaf van een langer abonnement (6 maanden) gaat de prijs per maand snel omlaag.

Second Love ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Second Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Bent u dus tevreden of ontevreden met Second Love? Geef hieronder jouw mening!

 

Second Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Second Love is de populairste datingsite van Nederland voor overspel. De datingsite beschikt over alle functionaliteiten die je kan verwachten, maar heeft geen bijzondere extra's. De prijs voor een kort lidmaatschap is vrij hoog.

3.2About the Author

Anoniem144 Ervaringen - Second Love – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Eline Eline schreef:

  Ik persoonlijk heb deze website als positief ervaren. Ondanks dat de chat totaaal niet handig is.. als ik dan enkele mailtjes heen en weer had gestuurd met iemand en elkaars foto hadden gezien (en goedgekeurd) stelde ik vaak voor om verder te chatten op kik. Ik heb 1 keer iemand leren kennen dat een 4 maanden heeft geduurd. Toen dat afgelopen was na enkele maanden nog eens een kijkje komen nemen. Ook weer snel iemand ontmoet. Dat verliep goed en nu zien we elkaar 1-2 keer per maand

  Tip voor mannen; ikzelf ben 25 dus als een man van +45 voor mij persoonlijk te oud is dit gewoon aanvaarden. Heel veel mannen bleven doordringen dat een ervaring met een oudere man de moeite ging zijn enz. 1 keer nee is nee..

  Zeker niet meteen over seks beginnen bij je eerste mail als je zelf graag een affaire wil op lange termijn

  En als laatste beseffen dat de verhouding mannen en vrouwen niet juist zit. En dat daarom niet alle profielen fake zijn. Ik ben zelf slank, lang blond haar en zie er niet als een typisch model uit maar toch twijfelde sommige mannen aan mijn echtheid.

  Voor mij dus een positieve manier ervaring.

 2. Fauna Fauna schreef:

  Na het lezen van deze reviews, toch maar iets anders zoeken. Neem het zekere voor het onzekere.
  Heeft iemand nog tips waar je beter terecht kunt?

 3. Hans Nijboer Hans Nijboer schreef:

  SL is vooral erg duur en weinig kans om hier iemand te vinden voor sex en passie. De verhouding mannen en vrouwen is er enorm scheef dus vrouwen hebben the lead op SL. Je moet echt geluk hebben wil je iemamd vinden die er een beetje goed uitziet, stabiel is en er echt voor gaat. Er zitten qua dames veel nieuwsgierigen, fakers en beroeps-prostituees tussen. Ook veel single dames die hier een man zoeken valt me op. Geen probleem want er zitten ook veel single mannen op SL heb ik gemerkt. Je moet dus heel erg veel geluk hebben wil je op SL een dame kunnen vinden met wie je oo niveau los kan. De meeste dames zijn psychisch instabiel, erg ongelukkig en ontevreden en over het algemeen heel erg obees / dik. In de zomerperiode of vakantieperiodes moet je geen lid worden omdat het merendeel van de dames dan niet actief is op SL. Kortom SL is een datingsite die erg duur is en weinig oplevert. SL levert vooral frustratie op.

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Als SL jou veel frustratie op levert,waarom zit jij erop dan.? Ik denk dat jij ook zelfs ONGELUKKIG bent,vandaar jou zieligeCOMMENTAAR. En typisch NEDERLANDS, SL is duur en duur,ga er dan niet op als jij dit te duur vind,jij bent zelfs diegene die dit wilt, SL vraagt jou toch NIET om je in te schrijven?? En als jij de vrouwen te dik vind,zoek ergens dan toch n slank iemand.altijd gezeild en commentaar over vrouwen,maar jullie mannen hebben wel de vrouwen nodig,kortom,BLIJF MAAR LEKKER BIJ JOU EIGEN VROUW.als jij die wel hebt.ps.misschien zit jou vrouw ook zelfs op SL omdat jij ook NIET goed bent

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Boemie, stop met deze onzin. Hans schrijft hier zijn ervaringen op en dat doet hij netjes en concreet.
    De meeste sites en apps leiden tot frustraties bij mannen, om evidente redenen, waarvan een aantal door hem zijn benoemd.

  • superboer superboer schreef:

   @hans. ik geloof zeker wat je schrijft.. velen zijn geestelijk niet in orde, of te dik, en om financiele bedoelingen. En ja echt super te duur.

 4. Robert Robert schreef:

  Ik lees hier al een tijdje mee en vond de reacties hier en daar nogal wat onvriendelijk naar de dames die op datingsites staan. Ik heb zelf geen ervaring met datingsites, dus ik kan er niet over oordelen. Maar nu ben ik een paar maanden in Azië en tot mijn verbazing vertellen de vrouwen hier over de veeleisende Nederlandse vrouwen, vrijwel precies zoals jullie er hier over schrijven.

  Interessante materie.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Gisteren een date bij mij thuis en deze (buitenlandse) dame viel het op dat mannen hier niet op vrouwen afstappen. Ze lijken geen interesse te hebben. Heb haar uitgelegd dat veel nederlandse vrouwen slecht benaderbaar zijn. Uit de hoogte en arrogant. Veel mannen houden het dan voor gezien en investeren niet veel meer. In het uitgaansleven wordt er ook veel minder gewoon een praatje gemaakt viel haar op.In haar land gaan mensen naar de kroeg om een gezellige avond te hebben en zoeken contact, maar dat ziet ze hier niet gebeuren. Afstandelijk en moeilijk gedoe. Zij snapt er niks van. heb haar ook uitgelegd hoe feministisch het hier is geworden. Gelukkig is zij zelf niet zo. Zelfstandig maar zeker niet feministisch

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    …en omdat vrouwen niet meer benaderd worden door mannen, gaan ze het over een andere boeg gooien: #metoo etc. Dat gebruiken ze dan als social proof. Zo van: oh echt dat ik nog wel benaderd wordt. Het lijkt wel een nieuw statussymbool. Alsof vrouwen niet opdringerig kunnen zijn. Breek me de bek niet open…

    Ik date thans zelf een Oekraïnse en zij snapt ook helemaal niets van NL-vrouwen. Ze hebben altijd ‘een hoop gedoe’ en geheel onherkenbaar is dat helaas niet.

    De kledingkeuze valt al helemaal niet in de smaak en zo veel (geld en moeite) hoeft het allemaal niet te kosten. Dat gezegd hebbende geldt het helaas ook voor mannen.

   • superboer superboer schreef:

    klopt, allemaal erg afstandelijke type vrouwen hier, arrogant ook mgtow, zij hebt gelijk en jij ook.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Het is waar dat mannen er ook vaak beroerd bijlopen. Nederlands dingetje……alles zo goedkoop mogelijk. In het buitenland pluk je ze er dan ook zo tussenuit, de nederlandse toeristen. Het gekke is dat je dit dan ook op datingsites ziet. Dus een plaats waar je mag verwachten dat mensen zich van hun beste kant laten zien.
    De praktische kapsels blijven ook een bijzonder fenomeen. Mn date vertelde me dat lang haar een statussymbool voor vrouwen is. Zij snapt niet dat vrouwen zich zo lelijk maken en soms weet ze niet of het een man of een vrouw is.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Wanneer je een buitenlandse vrouw date dien je wel te realiseren dat zij het verwacht en waardeert dat je het voortouw neemt, de richting bepaalt, niet vraagt wat te gaan doen maar met een plan komt en vervolgens haar vraagt of ze hiermee akkoord is. Je kunt ook (als je merkt dat zij jou leuk vindt) het initiatief nemen om te gaan zoenen etc. Het hard to get /friendzone – spelletje dat je hier nog zo veel ziet kun je vergeten. Eigenlijk moet je alles vergeten wat je in deze feministische cultuur is aangeleerd wat betreft de man/vrouw relatie. Dat maakt daten met een buitenlands vrouw tot een uitdaging, maar de beloning is navenant.

 5. Kleurstift Kleurstift schreef:

  Second Love is een volledige Nep site met maar een paar echte profielen, ik heb in twee maanden veel gereageerd en maar 2 antwoorden gekregen en 1 date gehad met een eerlijk gesprek maar onthutsend over SL meeste vrouwen worden gratis in geschreven en een aantal tegen kosten, 1 vrouw gevraagd naar SL zij had ook betaald had maar ook haar ervaring, allemaal “FAKE”
  Niet om de kosten maar gewoon omdat je zachtjes gezegd gewoon wordt opgelicht. En inderdaad voor dit bedrag kun je beter commercieel gaan is ook nog eens discreter.

  Tot slot heb mijn les geleerd en voor al die azijn pissende wijven, op twee nette dames na die hun ongezouten mening over deze dating site hebben gegeven, zijn zeker zo lelijk als de nacht.

  • Pieter Janssen, of Peeters ofzo... Pieter Janssen, of Peeters ofzo... schreef:

   Fake, nep… dan weer een ander die zegt niets verkeerd aan…
   Hoe kan je nou nog weten wat er waar is en wat niet.
   Misschien zijn de klagers hier wel lelijke dikke trollen van mannen, maar misschien zijn personen als Jay en Lola even goed wel deel van een marketing team van Second Love …
   Het feit is, ik heb geen site nodig om vrouwen te versieren. MAAR ik zit in een verzuurde relatie, met een kind van 2,5 jaar dat ik doodgraag zie, en ik kan dus 1) niet zomaar men koffers pakken, en 2) niet elke dag de versiertoer op gaan om toch maar aan mijn trekken te komen.
   Ik ben dus wél effectief op zoek naar een discrete manier om mensen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten, en hetzelfde willen als ik.
   En daar wringt nu net het schoentje: welke sites zijn tóch betrouwbaar voor een niet onknappe man van 35 die een niet onknappe vrouw wil vinden om elkaar “uit de nood” te helpen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Pieter; Ik denk dat er niets anders op zit om je sociale cirkel zo groot mogelijk te krijgen. Veel er op uit, cursus, sport. En gewoon wat flirten, babbeltje maken. Want als je het stiekem wilt dan gaat dat niet zo via Tinder en andere apps. Toen ik nog getrouwd was waren er ook altijd wel dames die interesse toonden, maar toen stond ik daar niet voor open. Dat is in deze dan ook de manier om wat te regelen ook al heb je niet meteen resultaat. Kwestie van geduld dus.

  • BOEMIE BOEMIE schreef:

   Ik denk dat jij zelfs ook zo lelijk bent als de nacht vandaar jou ervaring.als jij leuke vrouwen en leuke reacties had zou jij NIET zo reageren.kortom,SL heeft jou NIET benaderd,JIJ HUN.dus hou je domme reacties voor je zelfs .

 6. Jay Jay schreef:

  Ik herken me totaal niet in deze reacties. Nooit fake profielen tegengekomen op SL. Ja, je moet wel je best en je krijgt vaak geen reactie, maar dat komt ook omdat vrouwen zich inschrijven en dan vervolgens nooit meer komen. Ik heb 5 dates gehad in 4 maanden tijd en had er meer kunnen hebben maar heb verschillende vrouwen afgewezen. Heb veel van die vrouwen meerdere keren gezien.

  Okay, ik ben hoogopgeleid, slank en afgetraind en dat helpt wel… Maar goed zo werkt het in de kroeg ook. En ja de dame op SL zijn geen 9’s want die kunnen zo een man krijgen. Maar zeker in de categorie 38-45 zitten er echt leuke vrouwen tussen maar je moet ze wel even versieren. “Hallo wil je neuken” ga je het niet mee redden.

 7. Wim6119 Wim6119 schreef:

  Wat een nepsite zeg, die 80 euro had ik beter aan een dame van lichte zeden kunnen besteden dan had ik in ieder geval nog en half uurtje sex gehad. Altijd dezelfde dames die dag en nacht online zijn (moeten ze nooit slapen). Op praktisch geen enkel berichtje krijg je antwoord retour en als je al antwoord retour krijgt dan zijn het berichten van één regel met de mededeling dat ze al bezet zijn (waarom staan ze dan nog steeds op sl) of dat je profiel hun niet aanstaat of andere onzin. Het komt altijd op hetzelfde neer. Eén en al fake helaas.

  • Cee Cee schreef:

   Werkelijk???? Doodvallen over 80 euro???
   VOC mentaliteit????
   En dan verbaasd zijn dat er geen date volgt en dus maar ingeschreven dames afkraken…
   Stoer hoor! Zou het kunnen zijn dat je je zelf mateloos overschat?
   Ga je lekker schamen met je partner die er ook geen zin meer in heeft….
   Hoe zou dat toch komen????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑